eşim çok soğuk ve kötü

Ne demek beni bırakmıyor hayu? Gerçekten gitmek isteyeni kim durdurmuş ki eşiniz durdursun. Gitmek isteyen, söylemeden çıkıp gider zaten. Şuan belki elinde bayılıyorsunuz şiddetin dozu artarsa beni bırakmıyor diye gitmeyecek misiniz? Karanlık odaya kitleme kısmı ayrı olay.

Neden kendi üzerine kredi çektiniz ki? Keşke böyle bir şey yapmasaydınız.

Eee bir kere almışlar işte sizi boşanmışsınız, ne demeye ikinciyi yapıyorsunuz? Siz bana yanılmış gibi değil de, nasıl anlatsam ne biliyim huyu böyle insanlar vardır ya bilirsiniz illa ki siz de, bile bile yaparlar her şeyi ana babaya çektirirler kendilerine eziyet ederler, acıdan beslenirler hep suçlayacak birileri vardır etraflarında böyle yapıp yapıp dram yaratırlar falan bir de evliliği başarı gibi görürler, heh işte o hissi verdiniz bana. Kimse istemez mutsuz olmayı hakarete maruz kalmayı falan filan peki kaç ana baba ister durmadan evlenip boşanan evladı? Bu açıdan baktınız mı hiç? Sanmam.

Bizim zaten öyle birbirimize pek bir yaklaşım olmuyor açıkcası olmasını da istemiyorum hap kullandım sürekli kontrole gittiğimde dr kullanmamam gerektiğini zarar gördüğümü söyledim troid değerlerim yükselmiş aynı zamanda birwz zormuş zaten hamile kalmam hapı bıraktım maalesef o korunmaz ben bana yaklaşsa dahi mecbur sağlığımı riske atıp hap kullanıcam yine ne olur ne olmaz diye para onda ama ben kendi paramı alıp kart borçlarımı kapatıcam dediğimde bşy demedi aksine hoşuna gider ben ödiycem kendi kartımı diye halbuki o çektirdi krediyi bende borçları bitirip birwz birikim yapmaya başlarım ayrıca evet annem hala eski düşüncelerde çok üzdü bu durum beni ama artık alıştım gel demiyor diye artık üzülmüyorum yas sürecini içimde bitirdim

Aslında dediğiniz gibi habersiz giderim de parasız gidilmez yeni işe başladım şimdilik kendime huyuna suyuna git para denkleşince git diyorum yani açıkcası maddiyat yok diye cesaret edemiyorum

Bu konuda onları suçlamıyorum ama dönüp arkama bakmanında manası yok önüme bakmam lazım tam da öyle işte çekip gidilir ama her ne kadar kötülükde olsa aile hastalar ve ardımı düşünüyorum onlar ne hale gelir diye ben gitsem kabul etmiyorlar evet hata yaptım evet zor oldu oğrenmem evet ama şimdi burdan çıkıp gitsem onlar yani aile ne hale gelir benden haber alamazlarsa o yüzden düşünüp duruyorum gitsem bir dert gitmesem bir dert şu an böyle düşünüp duruyorum sadece

Neden kendi üzerine kredi çektiniz ki? Keşke böyle bir şey yapmasaydınız.
Keşke keşkeeee o kadar zeki ki başlarda yeniydik ya bu sorunlar yoktu bana el kaldıracağı aklımdan geçmezdi tartışma her evde olur zaten ben yaparım ben öderim edalarındaydı üzüldüm haline sonuçta evliyiz hayatımız ortak destek oldum pişmanım tabi bunu da yaptığım gibi çözmem lazım şimdi benim üstüme kaldı

:)) hiç sormayın ne kadar akıllıyım desemde önceden onu tanıdıktan sonra gerizekalıymışım diyorum kendime kendine itiraf etti kandırdın dediğimde benim üstün yeteneklerim var diyor seni benden başkası kandıramazdı evlilik için zaten zor birisin diyor zor bela ikna ettim dedi öylece ağzım açık dinledim

Çok mantıklı çok çalışkan çok azimli olmanızı gerektirecek dönemindesiniz bence hayatınızın, boşa hata yapmamış olun ders çıkarın bir işe yarasın, çok çalışıp ayrılmaya bakın bir an önce ve çooook uzunca bir süre evlilik düşünmeyin.

Evlilik düşünmek değil aklımdan geçirmem sadece çalışıp gerekirse iki işte çalışıp birikim yapmam lazım

Evlendikten sonra öyle olur zaten üstün yetenekleri var hepsinin biz niye göremiyoruz acaba:)
Zor durumda olduğunu biliyordum evlenmek için fırsat kolladım demiyor da üstün yeteneği varmış bak sen şuna:)

Eşinizin aklından geçenlerle ağzından dökülenler aynı değil, aklından geçen aynen şu: Senden başkasını kandıramazdım çünkü rahatı keyfi yerinde hiçbir kadın dönüp bana bakmaz, seni saf ve savunmasız buldum, oğlum bu kadını kaçırma, evlenene kadar güzel davran ki ürkmesin ceylan.
Cümlelerinin devamındaki
“zaten zor birisin diyor zor bela ikna ettim” kısmı güzelleme, ki vaktiyle işe yaramış size kredi çektirmiş.

Velhasıl erkeğin üstün yetenekleri yok, bizim kadınlarımızın bir kısmı saf.

Son düzenleme:
Affeden tarafın dava hakkı yoktur.Şiddet görüp ihanete uğrayıp eşinizle aynı evde yaşamaya devam ederseniz hukuken onu affetmiş sayılıyorsunuz
İlgisi yok bu sadece zinada gecerli. Bosanma sebepleri birden fazladir, cogu gerekceyle dava edilebilir hususlar mevcut anlatilanda. Af hususu zinada goz onune alinir aile mahkemesinde onun disindakiler af da edilse one surulebilir, ortak hayat cekilmez hale gelmis.

Komiksin gerçekten soylediklerim doğru bunu biliyorsun her kelimesi doğru hemde umurum değil umrumda yazılır daha yazmayı bilmiyorsun.
Umrunda olmasa buraya yazıp destek beklemezdin böyle lanet bir adamdan boşanman gerektiğini bile anlayamıyorsun hala.Burada geçer düzelecek demelerini bekliyorsun.

Oncesinde detayli bicimde esinizle konusun, cozulmeyecegi kesinse ki aslinda siddet var, bu her seyi bitiriyor ancak dugunde size takilan, maddi degeri olan ve size ait ziynetleri alin evi terk edin konu yalnizca para ise. Baroya gidin, adli yardim avukat talebinde bulunun boşanma icin. Bu talep icin gereken evraki ilinizin barosunu arayarak ogrenin. Davanizi da adli yardimla acin. O zamana kadar delil toplayin. Siddet, aldatma, hakaret, kotu tavir, psikolojik ve ekonomik siddet bakimindan. Cikin gidin, avukat tavsiyesidir, omrunuzu curutmeyin.

Bak işte korunmuyormus bile hamile kalmak için cildirdigina eminim şey düşünüyordur çocuk bizi biarada tutar çocuk yaparsam esim değişir falan filan.
Bakın birkaç ay sonra gelir hamileyken şiddete uğruyorum başlığı açar görürsünüz.
Sen bana beddua edeceğine durumunu düzelt.
İstediği cevapları alamayınca kükreyen ilk sen değilsin merak etme senin kafadakilerin hepsi aynı.

Buraya yazma nedenin de geçer ah cinimm ne aşkmış seni bırakmıyor ay aman yapış aman çocuk yap emi diyecek ablalar arıyorsun sen.

Üstüne basa basa söylüyorum ailen sendeki arızayı gördüğü için seni dizginlemek korumak istemiştir sen ise malum son anlattığım gibi ana babanı dinle kızım hiç kötüleme onları en kötü anne baba bile bu anlattığın hanzo es denen adamdan iyidir.

Kendi ailenizde şiddet var mıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…