- Konu Sahibi hayatttruyaaa77
-
Evet sinirlendiği zaman karanlıktan korktuğumu bildiği için karanlık odalara kilitliyor evin kapısını kilitliyor gitmiyim diye ölün çıkar diye tehditler halime ben acıyıp gitmek istedim ona da el uzattı ne iyi oluyor ne de beni bırakıyor aylardır üzülüyorum sürekli stres üzüntü hep bir sürü hastalıklar oldu 25 yaşındayım daha bence bu yaşları daha güzel yaşayabilirdim kötü biri değilim yaptıklarına rağmen başkasından bşy beklemedim avutmadım kendimi maddi olarak toparlanmam lazım hayır yok bundan dedim hep işin kötü yanı bırakmıyor da kaç defa elinde bayıldım ailesine de söyledim onlarda beni yanına almak istedi ona da engel oldu lafa gelince seviyorumlar ama icraat yok insan sevdiğini zarar vererek üzerek mi sever
Benim üzerimde çektiği kredi var yani benim adıma bugün konuşsam bile buna da biliyor boyun eğdi konumuna gelirim o yüzden kendim için önce birikim mi yapsam sonra bu kanıtları sunsam bilmiyorum bu konuda biraz karışığım
Eee bir kere almışlar işte sizi boşanmışsınız, ne demeye ikinciyi yapıyorsunuz? Siz bana yanılmış gibi değil de, nasıl anlatsam ne biliyim huyu böyle insanlar vardır ya bilirsiniz illa ki siz de, bile bile yaparlar her şeyi ana babaya çektirirler kendilerine eziyet ederler, acıdan beslenirler hep suçlayacak birileri vardır etraflarında böyle yapıp yapıp dram yaratırlar falan bir de evliliği başarı gibi görürler, heh işte o hissi verdiniz bana. Kimse istemez mutsuz olmayı hakarete maruz kalmayı falan filan peki kaç ana baba ister durmadan evlenip boşanan evladı? Bu açıdan baktınız mı hiç? Sanmam.Ben zaten hatam yok demiyorum doğru düzgün tanımadan evlenmek evet benim hatam çok var aileyi suçladığım konu evet hata da yapmış olsam evlattır bu kötü bir konumdaysa gel burda çalış hayatını düzene sok denmesini beklerdim yoksa ailem beni çalıştırmıyordu bile söz olur laf olur ayrılmış birisin diyip evde aşağılıyorlardı yanında çalışırım anne demememe bile yok dedi bekle biri çıkar gidersin dediler işte bu yüzden çalışmam gerek geç olsun güç olmasın hatam var tabi ama başıma daha kötü şeyler gelmeden kendimi kurtarmaya bakmam lazım o da dediğiniz gibi yoğun bir şekilde çalışarak bu süreç yorucu olacak ama eminim benim için ilerleme olacaktır sadece maddiyatımı düşünüyorum borcum olmasaydı şimdi bile gider ev kiralardım ama bişy yapamıyorum işte
Bizim zaten öyle birbirimize pek bir yaklaşım olmuyor açıkcası olmasını da istemiyorum hap kullandım sürekli kontrole gittiğimde dr kullanmamam gerektiğini zarar gördüğümü söyledim troid değerlerim yükselmiş aynı zamanda birwz zormuş zaten hamile kalmam hapı bıraktım maalesef o korunmaz ben bana yaklaşsa dahi mecbur sağlığımı riske atıp hap kullanıcam yine ne olur ne olmaz diye para onda ama ben kendi paramı alıp kart borçlarımı kapatıcam dediğimde bşy demedi aksine hoşuna gider ben ödiycem kendi kartımı diye halbuki o çektirdi krediyi bende borçları bitirip birwz birikim yapmaya başlarım ayrıca evet annem hala eski düşüncelerde çok üzdü bu durum beni ama artık alıştım gel demiyor diye artık üzülmüyorum yas sürecini içimde bitirdimne ile korunuyorsunuz peki
maalesef böyle konuların çoğunda sürpriz bir şekilde hamile kaldım oluyor da
eşiniz korunuyorsa (kondom vs) sizde gizlice hap için çift koruma yapın
bide para iradeniz sizde mi? biriktirebilecek misiniz?
anneniz dayağa rağmen mi gelme diyor?
Baba evinde anneme anlattım gelme dedi8 ay önce nerede yatıyordunuz?
Aslında dediğiniz gibi habersiz giderim de parasız gidilmez yeni işe başladım şimdilik kendime huyuna suyuna git para denkleşince git diyorum yani açıkcası maddiyat yok diye cesaret edemiyorumNe demek beni bırakmıyor hayu? Gerçekten gitmek isteyeni kim durdurmuş ki eşiniz durdursun. Gitmek isteyen, söylemeden çıkıp gider zaten. Şuan belki elinde bayılıyorsunuz şiddetin dozu artarsa beni bırakmıyor diye gitmeyecek misiniz? Karanlık odaya kitleme kısmı ayrı olay.
Bu konuda onları suçlamıyorum ama dönüp arkama bakmanında manası yok önüme bakmam lazım tam da öyle işte çekip gidilir ama her ne kadar kötülükde olsa aile hastalar ve ardımı düşünüyorum onlar ne hale gelir diye ben gitsem kabul etmiyorlar evet hata yaptım evet zor oldu oğrenmem evet ama şimdi burdan çıkıp gitsem onlar yani aile ne hale gelir benden haber alamazlarsa o yüzden düşünüp duruyorum gitsem bir dert gitmesem bir dert şu an böyle düşünüp duruyorum sadeceEee bir kere almışlar işte sizi boşanmışsınız, ne demeye ikinciyi yapıyorsunuz? Siz bana yanılmış gibi değil de, nasıl anlatsam ne biliyim huyu böyle insanlar vardır ya bilirsiniz illa ki siz de, bile bile yaparlar her şeyi ana babaya çektirirler kendilerine eziyet ederler, acıdan beslenirler hep suçlayacak birileri vardır etraflarında böyle yapıp yapıp dram yaratırlar falan bir de evliliği başarı gibi görürler, heh işte o hissi verdiniz bana. Kimse istemez mutsuz olmayı hakarete maruz kalmayı falan filan peki kaç ana baba ister durmadan evlenip boşanan evladı? Bu açıdan baktınız mı hiç? Sanmam.
Keşke keşkeeee o kadar zeki ki başlarda yeniydik ya bu sorunlar yoktu bana el kaldıracağı aklımdan geçmezdi tartışma her evde olur zaten ben yaparım ben öderim edalarındaydı üzüldüm haline sonuçta evliyiz hayatımız ortak destek oldum pişmanım tabi bunu da yaptığım gibi çözmem lazım şimdi benim üstüme kaldıNeden kendi üzerine kredi çektiniz ki? Keşke böyle bir şey yapmasaydınız.
Kalmam:)))
:)) hiç sormayın ne kadar akıllıyım desemde önceden onu tanıdıktan sonra gerizekalıymışım diyorum kendime kendine itiraf etti kandırdın dediğimde benim üstün yeteneklerim var diyor seni benden başkası kandıramazdı evlilik için zaten zor birisin diyor zor bela ikna ettim dedi öylece ağzım açık dinledimSiz bir an önce kurtulmaya çalışın ve korunun lütfen çocuk yokken böyleyse çocuktan sonrası sıkıntı olur diye düşünüyorum. Kendinize de dikkat edin arkadaşların dediği gibi kades indirin normal bir kişiliğe benzemiyor. Ailenize de pes doğrusu. Onu geçtim tanımadığın birine nasıl aşık oldun kız
Çok mantıklı çok çalışkan çok azimli olmanızı gerektirecek dönemindesiniz bence hayatınızın, boşa hata yapmamış olun ders çıkarın bir işe yarasın, çok çalışıp ayrılmaya bakın bir an önce ve çooook uzunca bir süre evlilik düşünmeyin.Bu konuda onları suçlamıyorum ama dönüp arkama bakmanında manası yok önüme bakmam lazım tam da öyle işte çekip gidilir ama her ne kadar kötülükde olsa aile hastalar ve ardımı düşünüyorum onlar ne hale gelir diye ben gitsem kabul etmiyorlar evet hata yaptım evet zor oldu oğrenmem evet ama şimdi burdan çıkıp gitsem onlar yani aile ne hale gelir benden haber alamazlarsa o yüzden düşünüp duruyorum gitsem bir dert gitmesem bir dert şu an böyle düşünüp duruyorum sadece
Evlilik düşünmek değil aklımdan geçirmem sadece çalışıp gerekirse iki işte çalışıp birikim yapmam lazımÇok mantıklı çok çalışkan çok azimli olmanızı gerektirecek dönemindesiniz bence hayatınızın, boşa hata yapmamış olun ders çıkarın bir işe yarasın, çok çalışıp ayrılmaya bakın bir an önce ve çooook uzunca bir süre evlilik düşünmeyin.
Evet haklısınızŞok halinde olduğunuzu düşünmek istiyorum şiddet olan evlilik düzelmez şiddet olan evlilikte ilgi alaka dert edeceğiniz son şey bile olmamalı
Aslında dediğiniz gibi habersiz giderim de parasız gidilmez yeni işe başladım şimdilik kendime huyuna suyuna git para denkleşince git diyorum yani açıkcası maddiyat yok diye cesaret edemiyorum
Evlendikten sonra öyle olur zaten üstün yetenekleri var hepsinin biz niye göremiyoruz acaba:):)) hiç sormayın ne kadar akıllıyım desemde önceden onu tanıdıktan sonra gerizekalıymışım diyorum kendime kendine itiraf etti kandırdın dediğimde benim üstün yeteneklerim var diyor seni benden başkası kandıramazdı evlilik için zaten zor birisin diyor zor bela ikna ettim dedi öylece ağzım açık dinledim
Eşinizin aklından geçenlerle ağzından dökülenler aynı değil, aklından geçen aynen şu: Senden başkasını kandıramazdım çünkü rahatı keyfi yerinde hiçbir kadın dönüp bana bakmaz, seni saf ve savunmasız buldum, oğlum bu kadını kaçırma, evlenene kadar güzel davran ki ürkmesin ceylan.:)) hiç sormayın ne kadar akıllıyım desemde önceden onu tanıdıktan sonra gerizekalıymışım diyorum kendime kendine itiraf etti kandırdın dediğimde benim üstün yeteneklerim var diyor seni benden başkası kandıramazdı evlilik için zaten zor birisin diyor zor bela ikna ettim dedi öylece ağzım açık dinledim
İlgisi yok bu sadece zinada gecerli. Bosanma sebepleri birden fazladir, cogu gerekceyle dava edilebilir hususlar mevcut anlatilanda. Af hususu zinada goz onune alinir aile mahkemesinde onun disindakiler af da edilse one surulebilir, ortak hayat cekilmez hale gelmis.Affeden tarafın dava hakkı yoktur.Şiddet görüp ihanete uğrayıp eşinizle aynı evde yaşamaya devam ederseniz hukuken onu affetmiş sayılıyorsunuz
Komiksin gerçekten soylediklerim doğru bunu biliyorsun her kelimesi doğru hemde umurum değil umrumda yazılır daha yazmayı bilmiyorsun.Belki senin hayatın böyledir değişik .. Sana hakaret içerikli aşağılayıcı bir terim kullanmadım hala küçük düşürme çabası peşindesin cevap vermeyip çıkabilirsin Allah aynısını senden de çıkarsın olurmu o zaman bende sana değişik derim herkesin ailesi aynı değil herkesin durumu da aynı değil biraz o gözlüklerini çıkar elbet çıkıp gidilir ama bu zamana kadar durduysam yıkılmasın diye zaten beni çok seven bana zarar vermez farkındayım ki umurumda da değil söz konusu benim hayatım şu an ve sen bu değişik karakterini de al git şimdi hala düzgün konuşuyorum seviyesizlik yapmıyorum yapmak da istemiyorum
Bak işte korunmuyormus bile hamile kalmak için cildirdigina eminim şey düşünüyordur çocuk bizi biarada tutar çocuk yaparsam esim değişir falan filan.Bizim zaten öyle birbirimize pek bir yaklaşım olmuyor açıkcası olmasını da istemiyorum hap kullandım sürekli kontrole gittiğimde dr kullanmamam gerektiğini zarar gördüğümü söyledim troid değerlerim yükselmiş aynı zamanda birwz zormuş zaten hamile kalmam hapı bıraktım maalesef o korunmaz ben bana yaklaşsa dahi mecbur sağlığımı riske atıp hap kullanıcam yine ne olur ne olmaz diye para onda ama ben kendi paramı alıp kart borçlarımı kapatıcam dediğimde bşy demedi aksine hoşuna gider ben ödiycem kendi kartımı diye halbuki o çektirdi krediyi bende borçları bitirip birwz birikim yapmaya başlarım ayrıca evet annem hala eski düşüncelerde çok üzdü bu durum beni ama artık alıştım gel demiyor diye artık üzülmüyorum yas sürecini içimde bitirdim
Kendi ailenizde şiddet var mıydı ?Öncelikle 8 aylık evliyim geçmiş hakkında fazla kafanızı bulandırmycam eşim çok soğuk ve kötü evlendiğimden beri aynı eve geçince sanki büyüsü bozuldu derler ya aynı öyle evlenene kadar çaba sarf ettim kapımdan ayrılmadı sonra böyle durum artık takmamaya çalışıyorum çalışıp kendi ayaklarımın uzerinde durmam lazım şu an olmasa bile şiddeti de oldu insan sevdiğine kıyamaz çok ağlayıp yas tuttum zamanla köreldi dün gece telefon nu aldım fotoğraflara bakıcam dedim normal mesajlardan bildirim duruyordu girdim baktım bankalardan sonra hesaba tıklayınca arşivlenen. Mesajlarda bi numara tarafından biz evlendikten 3 gün sonra mesaj duruyor mesajda " çalışıyorum açamıyorum yazar mısın " yazıyor sadece numara olarak ben uyurken gece 02.47 geçe gelmiş arkadaşıma arattım kız çıktı bişy yapmadım sorgulamadım kafam çok karışık ona sorsam konuşsak fayda yok biliyorum benim üstüme geliyor kötü davranıyor aksine biliyor gidemem şu an maddi açıdan iyi değilim o yüzden gitmemden de korkmuyor ve en önemlisi beni saymayan zaten görmezden gelen başkasına yada başkalarına iyidir ben şu an ne yapıcam çalışıyordum bu kafayla çalışamadım izin aldım bugün için kızı arayıp konuşsam mı bilmiyorum sonuçta bence bu da aldatma sanırım hala hazmedemedim napıcam sizce de aldatma değilmi ya da onunla konuş derseniz kabul etmez biliyorum daha kötü davranır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?