- 17 Kasım 2025
- 32
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi hayatttruyaaa77
-
Siz neyi anlatıyorsunuz acaba bilip bilmeden atık diyemezsin hayatını bilmediğim birine tıpkı sana atık demediğim gibi ben neden hoşlanıyım bu durumdan kim gülmek yerşne ağlamayı ister yazdığım gibi maddi açıdan toparlanıp gitmem lazım dedim bu kadar borçla nereye gidicem pardon da sokak da mı kalıcam orası daha mı iyi hepsi aynı kötülükHiç çenenizi yormayın celladına aşık bir kadın daha işte.
Bırakmıyor beni falan yazarken bile nasıl mutlu olduğuna eminim belli oluyor yazis tarzından.bu tarz hastalıklı kadınlar psikopat şiddet uygulayan adamlara bayılır olur biterler asla da gitmezler asla da boşanmazlar.
bu adam ve onlari bosamayan kadınları biyolojik atık olarak görüyorum bırakın çopluklerinde yok olsunlar,ülke daha temiz hale gelir böyle böyle nesilleri tükenir.
Niye zorla vermişler gibi anlatıyorsunuz siz çıkarmışsınız ailenizin karşısına adamı daha tanımadan etmeden,Evet öyle ama ailem verdi hemen beni :) aile dediğime bakma ben olsam kızımı böyle apar topar isteyene vermezdim süre verirdim orda da huzur vermediler evleniyim diye zaten nedeni de şu bu benim ikinci evliliğim ilk evlilik aynı şekilde aile baskısı kurtuluş amacı gördüm hata yaptım aileme yalvardım beni geri alın diye en son aldılar ama iyi de davranmadılar evde sürekli bir azar sürekli aşağılama ve bu kişi çıktı karşıma ikinci eşim ailemden istemeye geldi bir anda Leyla mecnun oldum der gibi ve ailemden ben hayır bi dur bakalım demelerini beklerken evlen dediler anneme bekle biraz daha tanıyım belki kötü biri diyorum ne uzatıcan git orda konuş dedi hayatım böylelikle berbat oldu
ne ile korunuyorsunuz pekiHayır güvenmiyorum ki evlendiğimden beri önce seninle vakit geçirip seni görücem bebek düşünmüyorum hemen ki her seferinde de söylerim güvenmiyorum diye sadece aile arkamda dursaydı en azından bi güvenim olurdu o da olmayınca maddi açıdan toparlanmaya bakmaya çalışıyorum bilinçsizce bi çocuğu da sürükleyemem
Söyledim tabi anneme neler yapıyor neler diyorum sürekli ağlamaklıyım zaten herşeyden haberi var sen sevdin gittin diyor bana kızıyor gel demiyordu ne biliyim işte herkeste olur fln ben senin çektiklerini çekmiyim anne dediğimde gel demiyor ya o anne şefkati yok işte bi gel dese ilk zamanda giderdim orda da burnumdan getirirler
Esas sen ne anlatıyorsun değişik?Siz neyi anlatıyorsunuz acaba bilip bilmeden atık diyemezsin hayatını bilmediğim birine tıpkı sana atık demediğim gibi ben neden hoşlanıyım bu durumdan kim gülmek yerşne ağlamayı ister yazdığım gibi maddi açıdan toparlanıp gitmem lazım dedim bu kadar borçla nereye gidicem pardon da sokak da mı kalıcam orası daha mı iyi hepsi aynı kötülük
Tamam canım benim böyle alttan üstten konuşuyorsun da hadi çıktım şimdi aile evi yok borçla nasıl ev kiralıycam hemen şimdi acaba henüz yeni bir işe girdim sağlık sorunlarından dolayı zaten ne duygusallığı şu an evim olsa borçlar olmasa bir dk durmam bilip bilmeden yargılıyorsunuz yazmışım zaten adımı atsan para şu an çıkıp parklarda mı yatıyım orası dahamı güvenli sanki8 ay öncesine kadar aç mı geziyordunuz? Bu adam mı baktı size bu yaşınıza kadar ben anlamıyorum. Çoluk çocuk yok bişey yok maddi olarak nasıl bir bağımlılığınız olabilir 8 aylık adama. 8 ay öncesine döneceksiniz en kötü ne seviyorsunuz dramatize etmeyi ya boşanmak istemiyorum diyemiyorsunuz da maddi olarak toparlanmak diyorsunuz.
8 ay önce nerede yatıyordunuz?Tamam canım benim böyle alttan üstten konuşuyorsun da hadi çıktım şimdi aile evi yok borçla nasıl ev kiralıycam hemen şimdi acaba henüz yeni bir işe girdim sağlık sorunlarından dolayı zaten ne duygusallığı şu an evim olsa borçlar olmasa bir dk durmam bilip bilmeden yargılıyorsunuz yazmışım zaten adımı atsan para şu an çıkıp parklarda mı yatıyım orası dahamı güvenli sanki
Siz bir an önce kurtulmaya çalışın ve korunun lütfen çocuk yokken böyleyse çocuktan sonrası sıkıntı olur diye düşünüyorum. Kendinize de dikkat edin arkadaşların dediği gibi kades indirin normal bir kişiliğe benzemiyor. Ailenize de pes doğrusu. Onu geçtim tanımadığın birine nasıl aşık oldun kızEvet benimde onunda ben 4 aylık fln kalmıştım evli aileme yalvar yakar aldılar beni ordan benim buna duygularım olmuştu başıma ilk defa gelmişti aşık olmuştum o da 4 yıllık biten evlilikten bana gelmişti 1 senedir ayrılmıştı davranışları herşey mükemmeldi taaki aynı eve girene kadar ailem sen istiyor musun diyince annemle konuştum hoşlanıyorum ondan anne ilk defa başıma geliyor bu durum biraz izin verirseniz tanımak istiyorum biraz daha sonra evlenelim belkide yalan söylüyor dedim ama ailem öyle olmaz evlenirsin öyle tanırsın diyor :) ve biraz da tanımama müsade etmeden evlen dedler peki tamamm dedim çünkü ailem zaten dünyayı dar ediyordu bana orda da ben de sevmiştim o da öyle sandım çünkü öyle davranıyordu hem ailenin beni istememesinden kurtulurum diye düşündüm hemde beni seven sevdiğim biriyle olurum diye düşünmüştüm
Daha 8ay olmuş evleneli zaten 8ay önce nasıl yaşıyorsanız o hayatınıza geri dönersiniz. Bu evliliği belki düzelir diye devam ettirmeye değmez.Şu an maddi açıdan kendimi toparlayana kadar sussam mı acaba
Belki senin hayatın böyledir değişik .. Sana hakaret içerikli aşağılayıcı bir terim kullanmadım hala küçük düşürme çabası peşindesin cevap vermeyip çıkabilirsin Allah aynısını senden de çıkarsın olurmu o zaman bende sana değişik derim herkesin ailesi aynı değil herkesin durumu da aynı değil biraz o gözlüklerini çıkar elbet çıkıp gidilir ama bu zamana kadar durduysam yıkılmasın diye zaten beni çok seven bana zarar vermez farkındayım ki umurumda da değil söz konusu benim hayatım şu an ve sen bu değişik karakterini de al git şimdi hala düzgün konuşuyorum seviyesizlik yapmıyorum yapmak da istemiyorumEsas sen ne anlatıyorsun değişik?
Evde kötü davranmaz hiç bir anne baba kolay kolay.sen kafana göre hareket edemiyorsundur zaten ilk evliligi de o sebeple yapmışsındır kesin klasik ülkemin kızları evden kaçmak için evlenir yanlış adamla sonra ikinciye de aynı hatayı yapar:)kime ne anlatıyorsun esas.
Boşanmaya da maçan yemediği için maddi birikim zart zurt diyorsun e eve de dönemezsin kisitliyorlar dimi kendi kendine yaşayacak kapasiten ve zekan da yok buraya yazıp ah cinimm seni çok seviyor düzelir demelerini bekliyorsun ama daha çok beklersin ben sana söyleyeyim:))
Kesin kalır.Şu an yapabileceğiniz en doğru ve önemli şey: HAMİLE KALMAMAK.
İsterim neden katlanmak zorunda kalayım ? Maddi dediğim şey yeni başladım işe borçlar var aile evine dönmiycem çünkü bi ara merak edip sordum şiddetini halleri anneme anlattım bi kapı açmadı ev kiralamaya kalksam şu an o bütçem bile yok8 ay öncesine kadar aç mı geziyordunuz? Bu adam mı baktı size bu yaşınıza kadar ben anlamıyorum. Çoluk çocuk yok bişey yok maddi olarak nasıl bir bağımlılığınız olabilir 8 aylık adama. 8 ay öncesine döneceksiniz en kötü ne seviyorsunuz dramatize etmeyi ya boşanmak istemiyorum diyemiyorsunuz da maddi olarak toparlanmak diyorsunuz.
Şok halinde olduğunuzu düşünmek istiyorum şiddet olan evlilik düzelmez şiddet olan evlilikte ilgi alaka dert edeceğiniz son şey bile olmamalıHaklısınız olayların üst üste gelmesinden sağlıklı düşünmüyor olabilirim şu uzun bir süredir değişim içerisinde çünkü ben evi terk etmiştim şiddetinden dolayı kabul etmez tabi ama ben de oda biliyorduk bunları düzeltti ama tabi hala pek de önemsemiyor ilgi alaka sıfır sürekli ben konuşup evliliği kurtarma peşine düştüm en son işte bu şekilde dün akşam denk geldim bu olaya ve şu an kafam o kadar dolu ki ...
Böyle bir adamla kalmaktansa sizi istemeyen ailenizle yaşamanız emin olun daha iyidir.İsterim neden katlanmak zorunda kalayım ? Maddi dediğim şey yeni başladım işe borçlar var aile evine dönmiycem çünkü bi ara merak edip sordum şiddetini halleri anneme anlattım bi kapı açmadı ev kiralamaya kalksam şu an o bütçem bile yok
Haklısınız olayların üst üste gelmesinden sağlıklı düşünmüyor olabilirim şu uzun bir süredir değişim içerisinde çünkü ben evi terk etmiştim şiddetinden dolayı kabul etmez tabi ama ben de oda biliyorduk bunları düzeltti ama tabi hala pek de önemsemiyor ilgi alaka sıfır sürekli ben konuşup evliliği kurtarma peşine düştüm en son işte bu şekilde dün akşam denk geldim bu olaya ve şu an kafam o kadar dolu ki ...
Ben 40 kiloya kadar düşmüştüm 12 yaşından beri aileme destek oluyordum bir süre sonra midem rahatsızlandı işten ayrılmak istedim beni insan yerşne koymadılar evlen o zaman dediler sürkeli birilerini önerip durdular bu da iyi biri gibi duruyordu yabancıydı ilk kişi tamam gelsinler kabul edicem dedim meğer o kişi de anne babasına bakacak birini arıyormuş aileme anlatmıştım yine aynı şeyler en son ailesi babama dediki bizim dediğimiz olacak kızın gelip bizde bize bakacak yaşı genç çocuk da getirecek 5 tane bile getirir dediler babama yalvardım aldı getirdi ama annem başta olmak üzere burnumdan getirdi o süreçte nasıl çalışıcam tabi iş de yok abim geldi o da tokat attı eve geldin senin yüzünden tartışmalar çıkıyor dedi annem sen ayrılmışsın dedikodu çıkıyor balkona da çıkma dedi bu eşim de arkadaşım gibiydi dertleşirdik sonra hoşlandım herkes kötüyken o iyiydi sevmiştim hiç aşık olmamıştım hayatımda çok güzel duyguları keşke hiç bitmeseydi ama kandırdı demekki seviyorumlar fln istedi ailem de verdi zaten gönderecek yer arıyorlardı fazlalıktım bende sevdiğim için kabul ettim sonrası böyle çok üzücü ya bir tek kendim için demiyorum ama ne oldum demiycen ne olucam diycen derler ya öyle işte nasıl cıvıl cıvıl bir kızdım hayat işteNasıl bir aile yapın var? Mesela ilk evliliği neden yaptın? Ailen çok mu kötü insanlardır? Sadece neden evlendiğini anlamak için soruyorum.
İsterim neden katlanmak zorunda kalayım ? Maddi dediğim şey yeni başladım işe borçlar var aile evine dönmiycem çünkü bi ara merak edip sordum şiddetini halleri anneme anlattım bi kapı açmadı ev kiralamaya kalksam şu an o bütçem bile yok
Ben zaten hatam yok demiyorum doğru düzgün tanımadan evlenmek evet benim hatam çok var aileyi suçladığım konu evet hata da yapmış olsam evlattır bu kötü bir konumdaysa gel burda çalış hayatını düzene sok denmesini beklerdim yoksa ailem beni çalıştırmıyordu bile söz olur laf olur ayrılmış birisin diyip evde aşağılıyorlardı yanında çalışırım anne demememe bile yok dedi bekle biri çıkar gidersin dediler işte bu yüzden çalışmam gerek geç olsun güç olmasın hatam var tabi ama başıma daha kötü şeyler gelmeden kendimi kurtarmaya bakmam lazım o da dediğiniz gibi yoğun bir şekilde çalışarak bu süreç yorucu olacak ama eminim benim için ilerleme olacaktır sadece maddiyatımı düşünüyorum borcum olmasaydı şimdi bile gider ev kiralardım ama bişy yapamıyorum işteNiye zorla vermişler gibi anlatıyorsunuz siz çıkarmışsınız ailenizin karşısına adamı daha tanımadan etmeden,
afedersiniz de başınız bacadan mı çıkmıştı onca şey yaşamışken koşa koşa 2. evliliği yaptınız hemen, aileniz azalıyorsa huzur vermiyorsa bir değil iki işte birden çalışıp para biriktirip ayrı eve çıksaydınız,
tek kurtuluş evlenmek miydi cidden? Bence kolay olandı evlenmek hiç kusura bakmayın, ben evladının arkasında durmayan ailelere çok kızıyorum evet ama bile isteye hata yapıp tüm suçu başkasına atan insanlara da çok kızıyorum, yaparken iyi hoş olmayınca" ama ailem" oldu, bu kafayla bin tane de evlilik yapsanız varacağınız tek yer şu an içerisinde bulunduğunuz konum olur. Evliliğin bir kaçış olmadığını özellikle daha önce bu hatayı yapmış bir insan gayet iyi bilir ama siz kolaya kaçıp bile isteye lades demişsiniz, kısacası şu an sızlanmanın zamanı değil yanlış anlamazsanız canınız çıkana kadar çalışıp para biriktirin de canınızı kurtarın, mümkünse bir daha evlenmeyin zira evliliğin ne demek olduğunu bence bilmiyorsunuz öğrenecek gibi de durmuyorsunuz. Başarılar.
Benim üzerimde çektiği kredi var yani benim adıma bugün konuşsam bile buna da biliyor boyun eğdi konumuna gelirim o yüzden kendim için önce birikim mi yapsam sonra bu kanıtları sunsam bilmiyorum bu konuda biraz karışığımSizi aldatıyor önce bunu kanıtlayın ve boşayın borçları kendi ödesin. Böyle bir adamın borçlarını da bir zahmet siz ödemeyin.
Ya bu durumda güldürdünüz Allah da sizi güldürsün yok bebek kurtarır düşüncesinde değilim yazık olur ona daHayret bu konuda bi sürpriz gebelik eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?