- Konu Sahibi Minuscule9
-
Merhabalar 3 yıllık evliyim 1.5 yaşında oğlum var. Eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz maddi sıkıntılardan dolayı. bir sürü borcumuz var ama eşim dur durak bilmiyor. Devamlı birşeyler alıyor son 2 günde 800 tl para harcadı tablet pc dumbell falan aldı. Kızıyorum olmuyor güzel güzel konuşuyorum olmuyor baş edemiyorum bu gidişle ayrı evede çıkamayacağız elinde para oldumu hemen birşeyler alıyor. Ben 1 senedir annemi görmüyorum İstanbul da yaşıyor annem para yok diye götürmüyor beni tekte yollamıyor tek yollasa ben bulurum biletimi bunca para harcıyor ama beni hiç düşünmüyor cebimde 5 tl ile dolaşıyorum onun olmadığı zamanlar bile oluyor bana tek masrafı 2 günde 1 paket sigara başka hiç bir yüküm yok ona napıcam kızlar ben bununla bana akıl verin
ailesinin yanında olmanız da işine geliyordur..siz borç felan ayrılın çıkın başka bir eve ve geçim derdine düşsün ancak o zaman anlar sorumluluk duygusunu..
ama tam tersi de olabilir aranız bozulabilir
elinde olan parayı siz alacaksınız o zaman siz muhafaza edeceksiniz..madem ki sorumsuz.siz de alın tüm sorumluluğu..
eşiniz cok ısteklı degıl galıba ayrı eve bence bu durumda sız de acımayın para harcayın yoksa sdece sız sıkmıs olursunuz esınız de bı guzel yer
Eşiniz sürekli para harcıyor,borcunuz var,kayınvalideyle oturuyorsunuz,neden çocuk yapıp onun da günahına girdiniz acaba?
Madem mutsuzsunuz çocuğu neden ortak ettiniz bu hayata?
eşin ayrı eve çıkmadan da sorumluluk almaz gibime geliyor.nasıl olsa kira fatura derdi yok eve şu alınacak bu gerek gibi sorumlulukları yok.sen de üstüne gitmiyorsan o bu şekilde devam eder bence
en kısa zamanda evini ayırmanı öneririm canım
Annesi babası görmüyor mu bu durumu
Oğlum onu alacağına biriktir paranı ayrı eve çık demiyorlar mı
Demiyorlarsa siz konuşun desinler
cnm biran önce tepkini koy yola getitmeye çalış elinden gelen herşeyi yap biran öncede ayrı eve çıkmaya çalışın senin eşinde bnm eşim gibi anladığm kadarıyla ama en azından bnm eşim parasını fuzili şeylere harcamaz biz ailesine katlanalım bunca sıkıntı çekelim onlar keyif yapsın bizede yazık günah biz eşimle çok tartıştık böyle şeylerden ama Allahıma çok şükür bu aralar iyiyiz inşallah da böyle devam eder ve senin eşinde inşallah düzelir üzme kendini
Eşiniz sürekli para harcıyor,borcunuz var,kayınvalideyle oturuyorsunuz,neden çocuk yapıp onun da günahına girdiniz acaba?
+ sizin ihtiyaçlarınızı bile eksik bırakıyorsa bu gidişle hayatta ayrı eve çıkamazsınızz en iyisi onun gibi düşüncesizce para harcamak ozaman aklı başına gelir
Sanırım klasik çocuk sorumsuz adamı sorumluluk sahibi yapar mantığı. İnsanlar, bir insanın içinde yoksa ne yapılırsa yapılsın onun sorumluluk sahibi edilemeyeceğini anlamak zorundalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?