Eşim çok yakışıklı!

Allah esinizi size ve kiziniza bagislasin.Esiniz sizi secmis begenmis yakistirmis evlenmissiniz kiziniz olmus kendinizi yormayin boyle dusunerek.Guzellik goreceli bir kavram hem kime gore guzel kime gore yakisikli amaaaaan bosverin

bende ortada bır sorun goremedım.. elalemın cenesı hıc kapanmazz . sen esınle ıyısen baska sorunyok onemlı olan bu.. keyfınıı cıkar kımseyı takmaa

önemli olan sizin mutluluğunuz. siz mutluysanız başkalarının ne dediği önemli değildir. Sizde bakımınızı ihmal etmemelisiniz.
Rabbim cümlemizin yuvasına mutluluk versin.

Ooff iste takilmayacak gibi degil ya.gozumuzun onunde esime kur yapan insanlara bile tanik olmak beni delirtiyor.
Canim ben eminim cirkin bir bayan degilsin sen hani biraz daha dikkat cekici olsak giyim tarzlarimiizi sac rengimizi makyajimizi mi degistirsek ne yapsak.
Ben de dikkat cekici degilim topuklu giyemiyorum hic etek sevmiyorum mesela cocuksu bi giyim tarzim var ne bileyim biraz bakmiyorum sanirim kendime ( yarami destiniz vallahi bu konuyla..

benim saçlarım sarı, makyajımı falan ihmal etmem ama mesela asla renkli makyaj yapmam, hep kahve ve siyah tonları, spor giyiniyorum, eşim de öyle beğeniyor.
boyum kısa 1.64 üm, eşim 1.90 a yakın çok boy farkımız var.
aslında hava başka bişey, bazı kadınlar vardır ya tek tek baksan güzel değildir ama havalıdır baktırır kendine, bende işte o yok.
yüz hatlarım tek tek bakarsan güzel, ama kimsenin farkedip dönüp bakacağı bir hava yok
bi de seksapelim 0 ve ne yaparsam yapayım kadınsı, seksi olamıyorum, komik oluyorum ancak

benim eşim de çok yakışıklıdır amaaaaaaaa saçı döküldü :))))))))
darısı başına arkadaşım

benim eşimde yakışıklı bi tip ayrıca biraz çocuksu duruyor tipi:)ben de boylu ince hoş bi kızım:)(kendimi fazla övmeyim yarıda kesiyim) benim kuaförüm (abi dediğim iyi bi insan) nişanlandığımda eşim beni kuaförden almaya gelince gördü sonra yengeme demişki minnie nin nişanlısı bu mu bende boylu poslu birini bekliyodum demiş bi de aynı yaştalar mı demiş:)AYNI YAŞTAYIZ ama o biraz çocuksu çoğu insanda yakıştırır ama böyle bakış açıları da var demekki .ben bunu tesadüf duydum ama eminim başka insanlarda böyle yorumlar yapmış olabilir takılmadım güldüm geçtim .bi de uzun topuklar giydiğim zaman boyumuz ya eşitleniyor yada ben onu geçiyorum :)bazıları sen düz giy böyle olmuyor diyor duymuyorum boşverin kızlar amaaaa bakımlı olmayı elden bırakmayın evde giyin çocuksu kıyafetleri falan boşverin onları:)

alışmadığın için sana öyle geliyodur neden komik olasın ki

Bence kendinizde değişiklikler yapmalısınız. Böylece özgüveninizi daha kolay kazanırsınız. Mesela saçlarınız uzunsa, yüzünüze yakışacak hoş kısa bir model kestirin. Veya kısaysa uzatın, rengini değiştirin fln... Değişiklik her zaman iyidir Ben de kısa süre önce saçlarımı canlı bir kızıla boyattım mesela. Siyahken de güzeldim ama kızıl dikkat çekici bir renk daha hoş oldu...

Fiziksel görüntü üzerine bence çok dertlenmeyin; kim kime yakışır, onun lafı kimseye kalmaz... Ama şu genç gösterme meselesi sizin elinizde olan bir şey. Tam aklıma "sarışınsanız, kumrala geçin" demek gelmişti ki sarışın olduğunuzu yazdınız. Sarı saçı severim ve beğenirim ama 5 yaş yaşlandırır; artık çevremdeki kimseye tavsiye etmez ve ben de kullanmaz oldum. kahverengi saç sizi kesinlikle
daha genç gösterecektir. Bir de hafifçe fazla kilo olsa bile zayıflamanın faydası var genç gözükmekte; saçınız düzse havalı havalı kesimler yapıyorlar, onlardan yaptırın; kıvırcık veya dalgalıysa yine katlı bir kesimle genç bir model yapabilirsiniz.

Çorabını eve gelince değiştiriyorsa, değiştirince de sağa sola atmıyorsa problem yoktur kardeş.

Bi arkadas soylemis bence de sari sac kesinlikle daha buyuk gosteriyor,benimse denemedigim renkk kalmadi diyebilirim sari kizil siyah en son kahvede karar kildim.asla renli makyaj yapmam hep siyah ben de :))
Senin demek istedigini anliyorum mesela bir ornek vericem sibel kekilli gercekten guzel bir kadin degil cokta ahim sahim degil ama kadin kendine baktiriyor seksapelitesi yuksek dikkat cekiyor farkli bir havasi var :/

5 yıllık evlisiniz kızınızın yaşı hadi 3 olsun. 25 yaşında gösteren adamın kardeşi nasıl duruyor onu tam anlayamadım...

Son düzenleme:

ee benimkide yakışıklı nolacak şimdi

şaka bir yana yakışıklılıkta dert oluyo demekki insan oğluna..elalem iyi olsada kötü olsada güzel olsada çirkin olsada konuşur takma kafana .kıskanıyor olabilirler.

söylemesi ayıp ben de 30 yaşında olup öğrenci zannedilen, 55 kilo olup inceciksin dedirten bir insanım :)) eşim benden 7 yaş büyük olduğu gibi yaşından da fazla gösteriyor ama ben onunla evlendim :)) içim ona ısındı yani başka yakışıklı adaylarım da oldu ama istemedim. tip nedir ki bence önemli değil. eşiniz de böyle düşünüyordur...

eşiniz sizi kesinlikle beğeniyordur sizi seçmiş sizinle evlenmiş.

ama durumunuza takma aman boşver diyemicem ben de olsam çok rahatsız olurdum.güzellik bir yana bir de sizi ablası sanmaları falan rahatsızlık verici haklısınız.

siz de kendinize biraz özen gösterin kilo verin,saç makyaj kıyafet insanı ne kadar değiştirir.

bir de kendinize güveniniz olsun.hava biraz da özgüvenden gelir bence.havalı yürüyün havalı bakın.zaten biraz kendinize baksanız güveniniz yerine gelir.hem zaten her insan kendini beğenir ve sever.buradaki yorumlara da bakarsanız herkes güzelim,hoş bir bayanım demiş.görsek beğenmeyiz belki.ama önce siz kendinizi beğenin ki başkalarına da o elektrik geçsin.

Başkalarının eşinize bakmasından çok, eşinizin kime baktığı önemli.
Eşiniz etrafla ilgilenmiyorsa bir sıkıntı yok bence.
Kendinizi küçümsemeyin bence, eşiniz sizi seçmiş
ve seçtiğine göre siz de çok şey görmüş demek ki.
Güzellik, yakışıklılık bir ilişkiyi kısa zaman götürür,
asıl önemli olan karakter vs özelliklerdir.
Eşiniz sizi kötü hissettirmiyorsa, değer veriyorsa, saygı duyuyorsa,
güzel olsanız ne çirkin olsanız ne.
Ne güzellikler var ki ziyan olup gidiyor.
Ailenizin tadını çıkarın, Allah mutluluğunuzu daim etsin.

bi ilk sayfayı okudum birde son sayfayı..
Eşiniz çok yakışıklıymış, süper, allah size bağışlasın..
Daa. bir adam herkes tarafından asla beğenilmez.
evet yakışıklı olabilir, beğenilebilir, siz de beğenmişsiniz evlenmişsiniz, eşiniz de sizi beğenmiş herşey çok güzel
ama bence bu eşinizin yakışıklılığı yada gösterdiği yaşla bağlantılı değil sizin duruşunuzla ilgili bir durum, konuşma tarzınız vs
zaten insanların yakışıklı kavramı ortak olsaydı herkes tek insana aşık olurdu. oysa esmer yeşil gözlü erkek revaçtaymış mesela ama bana komik gelir erkek dediğin beyaz tenli kahverengi gözlü olur, öteki sarışını beğenir..
bi sevgilim vardı ya dedim bu beni nasıl beğenir bi kendime bakıyorum bide ona dalga geçiyor. tip fizik kariyer meslek para mükemmel diyebilirdim onun için ama onun da bende aşık olduğu bişeyler varmış işte
eşiniz de öyle bunlara kulak asma sıkı bas yere ve dik dur dik ve özgüvenli yürü. eşin özgüven eksikliğini hissetmesin derim ben

Benim esım de cok yakısıklıydı ayrıldık ama bundan sonra en önem verdıgım sey yakısıklı olmayan bırını secmek olacak
onlar daha deger bılıyorlar buna emınım...iç guzellıgı herseyden önemlı..

Rabbim sizi birbirinize yakıştırmış evlenmişsiniz
kulları yakıştırmış yakıştırmamış kime ne !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…