Ben çok güzel değilim işte, normal yurdum insanıyım yani, öyle bariz bir kusurum yok ama güzel denebilecek bir özelliğim de yok...
Çok iyi anlıyorum...
Hatta bugün bu konuyu açmama neden olan şey sabahki patmamamdı.
Sabah kızımı suçiçeği aşısına götürdük sağlık ocağına, eşim kızımı tutuyordu ben bakamadığım için. hemşire de eşime ne güzel ablanızla gelmişsiniz dedi, ben de ablası değilim eşiyim dedim. içerden çıktık koridordaki teyzelerden biri kızımı yakaladı biraz sevdi sonra da babana benzesen dünya güzeli olurdun dedi, eşime de tütü maaşallah diyip tükürdü.
ordan kahvaltıya gittik yine benzer bir yorum geldi...
insanların paraya ve güzelliğe taptığı bir dönemdeyiz maalesef... Takmamak çok büyük sabır istiyor
Ooff iste takilmayacak gibi degil ya.gozumuzun onunde esime kur yapan insanlara bile tanik olmak beni delirtiyor.
Canim ben eminim cirkin bir bayan degilsin sen hani biraz daha dikkat cekici olsak giyim tarzlarimiizi sac rengimizi makyajimizi mi degistirsek ne yapsak.
Ben de dikkat cekici degilim topuklu giyemiyorum hic etek sevmiyorum mesela cocuksu bi giyim tarzim var ne bileyim biraz bakmiyorum sanirim kendime( yarami destiniz vallahi bu konuyla..
alışmadığın için sana öyle geliyodur neden komik olasın kibenim saçlarım sarı, makyajımı falan ihmal etmem ama mesela asla renkli makyaj yapmam, hep kahve ve siyah tonları, spor giyiniyorum, eşim de öyle beğeniyor.
boyum kısa 1.64 üm, eşim 1.90 a yakın çok boy farkımız var.
aslında hava başka bişey, bazı kadınlar vardır ya tek tek baksan güzel değildir ama havalıdır baktırır kendine, bende işte o yok.
yüz hatlarım tek tek bakarsan güzel, ama kimsenin farkedip dönüp bakacağı bir hava yok
bi de seksapelim 0 ve ne yaparsam yapayım kadınsı, seksi olamıyorum, komik oluyorum ancak
benim saçlarım sarı, makyajımı falan ihmal etmem ama mesela asla renkli makyaj yapmam, hep kahve ve siyah tonları, spor giyiniyorum, eşim de öyle beğeniyor.
aslında hava başka bişey, bazı kadınlar vardır ya tek tek baksan güzel değildir ama havalıdır baktırır kendine, bende işte o yok.
yüz hatlarım tek tek bakarsan güzel, ama kimsenin farkedip dönüp bakacağı bir hava yok
bi de seksapelim 0 ve ne yaparsam yapayım kadınsı, seksi olamıyorum, komik oluyorum ancak
benim saçlarım sarı, makyajımı falan ihmal etmem ama mesela asla renkli makyaj yapmam, hep kahve ve siyah tonları, spor giyiniyorum, eşim de öyle beğeniyor.
Merhaba Hanımlar,
Başlıktan derdimin ne olduğu anlaşılıyor sanırım, evet maalesef benim eşim tatilde, kafede v.s. insanların gözlerini dikip bir süre inceledikleri kadar yakışıklı...
Bense ortalama kadınım işte, ne çirkin ne de öyle vav dedirtecek kadar güzel...
5 yıldır evliyiz, daha bizi birbirimize yakıştıran bir insan evladı çıkmadı. üniversitede başladı kıza bak okulun en yaşıklısını kaptı, bu çocuk da bu kızda ne buluyor muhabbetleri, evlendik aynen devam etti, kendi ailemden bile aman kızım, kocan çok yakışıklı kaparlar dikkat et öğütleri aldım uzun uzun...
Şimdi bir kızım var, hık demiş burnumdan düşmüş, istisnasız her gören ay en azından gözleri babasına benzeseydi diyor, yüzüme baka baka da söylenmez ki bu...
Yıllardır alıştım bu duruma da, zaman geçtikçe aramızda başka bir uyumsuzluk olmaya başladı, eşim benden 3 yaş büyük olduğu halde nerdeyse 10 yaş küçük görünüyor... ama bu benden kaynaklı değil, adam 33 yaşında, taş çatlasın 25 görünüyor, hala her yerde öğrenci misiniz diyorlar, kızımızı kardeşi sanıyorlar....
çok daraldım bu durumdan...
bi de baştan söyleyeyim ben eşini bulunmaz hint kumaşı zanneden tiplerden değilim, hatta ilk tanıştığımızda beğenmemiştim, esmer kara adamlardan hoşlanırdım ben :) bu akça pakça çok muhallebi çocuğu gelmişti :) ama işte toplumun genelinin yakışıklı bulduğu, uzun boylu, siyah saçlı, beyaz tenli, renkli gözlü, ağzı burnu, kaşı gözü düzgün bir tip.
Merhaba Hanımlar,
Başlıktan derdimin ne olduğu anlaşılıyor sanırım, evet maalesef benim eşim tatilde, kafede v.s. insanların gözlerini dikip bir süre inceledikleri kadar yakışıklı...
Bense ortalama kadınım işte, ne çirkin ne de öyle vav dedirtecek kadar güzel...
5 yıldır evliyiz, daha bizi birbirimize yakıştıran bir insan evladı çıkmadı. üniversitede başladı kıza bak okulun en yaşıklısını kaptı, bu çocuk da bu kızda ne buluyor muhabbetleri, evlendik aynen devam etti, kendi ailemden bile aman kızım, kocan çok yakışıklı kaparlar dikkat et öğütleri aldım uzun uzun...
Şimdi bir kızım var, hık demiş burnumdan düşmüş, istisnasız her gören ay en azından gözleri babasına benzeseydi diyor, yüzüme baka baka da söylenmez ki bu...
Yıllardır alıştım bu duruma da, zaman geçtikçe aramızda başka bir uyumsuzluk olmaya başladı, eşim benden 3 yaş büyük olduğu halde nerdeyse 10 yaş küçük görünüyor... ama bu benden kaynaklı değil, adam 33 yaşında, taş çatlasın 25 görünüyor, hala her yerde öğrenci misiniz diyorlar, kızımızı kardeşi sanıyorlar....
çok daraldım bu durumdan...
bi de baştan söyleyeyim ben eşini bulunmaz hint kumaşı zanneden tiplerden değilim, hatta ilk tanıştığımızda beğenmemiştim, esmer kara adamlardan hoşlanırdım ben :) bu akça pakça çok muhallebi çocuğu gelmişti :) ama işte toplumun genelinin yakışıklı bulduğu, uzun boylu, siyah saçlı, beyaz tenli, renkli gözlü, ağzı burnu, kaşı gözü düzgün bir tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?