eşim çok yalan konuşyor

Adamın egosu tavan yapmış e yapar tabi, o haliyle kendinden 22 yaş küçük kadınla evlenmiş, o havalanmasın da kim havalansın.

Offf valla bugün sıkıntı bastı bdv de...

Kendine kıymet ver biraz, bu adamla ne işin var, seni nasıl verdi ailen çok şaşırdım, hiç sağlıklı bir evlilik değil

Çevreni neden dinliyorsunki.
Sen 22 yaş büyük biri ile evlenirken de konuşmuştur insanlar, bırak şimdi de boşandı desinler, çok da dertti..

Aileni de dinleme, bırak kendi hayatını kur, körpecik kızsın ay içim acıdı yaa

İnşallah öyle yapmayi dusunyorum

benim babam ile aramda tam 20 yaş var elbette uyumu yakalaman çok zor olur. değiştirebilir misin sence eşini tabi kide hayır. annem ile babam arasında 2 yaş var annem babamın sevmediği yönlerini değiştiremiyor sen koskoca adamı nasıl değiştirebilirsin. ahh canım hicbir sey için gec degil unutma her sey gonlunce olsun..

Amin Allah razı olsun...

Nasıl tanıştınız, yani bu kadar yaşı büyük biriyle Nasıl evlenmeyi göze aldın, ailen borçlarını ödemiş falan niye yani anlamıyorum.. yalan söylemesi değil ki tek problem senin gibi tazeciği bulmuş da bunuyor.. boşanmak tasvip ettiğim bişi değil ama elalem ne düşünür diye de hareket etme sen ne yapmak istiyorsan, onu yap

Ama benim anlamdıgım ne biliyormusun.
Neden boyle yapıyor sorunca cevap vermiyor.

Keşke bir fotomuzu görme ihtimalini olsa...bana kalsa ben bilirim yapcgmda.bizim memlktede boşanmak pek normal karslnmyr

21 yaşındasın yakma kendini
Elalem kimdir ya, seninle eziyet mi çekiyorlar

Onun dükkânı vardı.onun yanında elamndm öyle tanstk..sonra bir gün beni sevdiğini söyledi o donem yasim biraz daha küçükdu ailemle hic anlasamiyordum sonra onun beni sevdiğini öğrenince işten ayrildim.beni istemeye gelmişler birgün ailem de kovdu.birgün babamla tartistik kotu dayak yedim.aradm gel beni al.tandgm kadryla doğru dürüst birisiydi ama degilmis ..geldi beni aldı kaçtık bir ay sonra düğün oldu sahte bilezik taktilar hala daha hic bir takimi görmedim.sonrada beni evden kovdulr.babamglle geldim ardn bir kaç ay geçti sürekli anneme yalvaryorlardi davayi acmistim annem bosancaksn feln dyordu desteğim vrdi.birgün isteyim annemi aradm napyorsun dedim oda damadmla oturyorum dedi.damadın kim dedim kactne var barisin artık günah bu adam persan olmuş dedi baristirdilar bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…