Eşim çok zor biri

Obsesif biri olabilir mi eşiniz? Hiç normal değil çünkü bu durum. Ayrıca mesleği nedir eşinizin?
Benim eşim 4 gündür dışardan pide söylüyoruz onu yiyor. Bulantım çok olduğu için. Hergün de şahane yemek yapamıyorum. Bazen yunurta kırıp yeriz. Bazen zeytin peynir yeriz akşam yemeğinde :) Karı koca olmak fedakar olmaktır ama bu demek değilki sen canını dişine tak onun dediği herşeyi yap! Böle bişi olamaz. Yarın öbür gün hasta olsanız hamile olsanız napacak bu adam? Konuşmalısınız bence bu durum. Maruzatınızı dile getirip durumunuzu zorlandığınızı anlatmalısınız.

The big bang theory diye bir dizi var, eşinizi o dizideki Sheldon'a benzettim
Ama yanlis anlasilmasin, Sheldon bana cok sempatik geliyor =)
Madem adam boyle alisirsin sen de zamanla o duzene.
Aslinda ben takdir ettim, sabah kalkiyormus spor kahvalti falan, biz alisik degiliz boyle bir tarza millet olarak =)

Edit: yorumlara hic bakmadan cevap vermistim ayni seyi sdktm de yazmis. Ama direk aklima geldi yaa bir gun çin yemegi yerler, bir gun thai.

Tabi burda ki yorumlarda denildiği gibi kolay olmadığını biliyorum. Ben bekarım ama kendimi senin yerine koydum. Yani dıştan kalkıp o hazırlasın gibi bi olay olsa bu evlilik yürümez. Yapacagin şey bence bi aksam otur bu islere yetisemedigini şöyle konuş . Esin sonucda seviyorsa bi durumdan sonra kıyamaz. Anlat düzene koymaya çalışın. Gözlerine bak hissettiklerini soyle. Sende bağırıp cagirirsan olmaz . Umarım hep mutlu olursunuz.

Bulamadım şöyle bana bakacak birisini. Off dertlendim yine
Yeminle ben de istiyorum. Kahvaltımı hazırlayacak, akşama 2-3 çeşit yemek yapacak birini

Ben de demiştim.
Bir bölümde berberi ölünce saçını kestiremiyordu, artık hayatıma kaos hakim olacak diyordu. Kaos dediği de gün gün ayırdığı kareli pijamalarını karışık giymek ve yemek düzenini bozmaktan ibaretti.
Ama Sheldon çok tatlıydı ablası ya. Seve seve dişçiye, berbere götürür, mandalinli tavuk alırdım ona ben.

ya hu evde yardımcı varsa niye seni zorluyo hayırdır. eşin yoruluyo diye kıyamıyosan başka konularda yardımcı olursun adama, yardımcı bu işin ehliyse ve sen de bunu beceremiyosan niye seni zorluyo. zengin ve avrupalara gitmiş ama hala patronculuk yapabiliceğini sanıyo eşine. zihniywete bak

Ayyy böyle erkekte hiç çekilmez yani benim kocam çok anlayışlıdır çalışıyorum dört dörtlük yemek hazırlayamıyorum. Yeri geliyor kendi yapıyor. O halde bile söyleniyorum en iyisi ben susayım ne kocalar varmış yani

Valla hepimizin aklina Sheldon gelmis bence konu sahibi big bang'i izlemeye başlamali =))
Hatirladim o bolumu, adam en ufak degisiklige gelemiyor ama dedigin gibi cok tatli yaa insan kizamiyor da
Hani Amy ile yemege cikiyorlar, Amy bir seye sinirlenip kalkiyor, Sheldon da 'gitme sana ihtiyacim var' diyor, kiz da bir an romantik bir sey soyledi zannediyor, sonra devaminda 'beni eve birakacaksin' diyor ya

Başak burcu mu acaba eşin.Bir de obsesif kişilik bozukluğunda da böyle belirtiler oluyordu yanlış bilmiyorsam.Bence bir rahatsızlığı var eşinin.

Kiralık aşkın omerine mi ozenmis

hastalık bu, titiz planlı falan değil. Madem düzenli yaşayacak, yardımcısı onun yemeğini yapsın. Mecbur muyum arkadaş onun yediğini yicem. Pardon ama 8 aylık flört yaptın da hiç mi anlamadın. Yemeğe gidip bu gün sebze günüm ayyy yiyemem demedi mi. Napmam lazım derken hiç bir şey yapma.

Zor işin bacım yontman Lazım eşini yoksa Ömür Geçmez Yarin birgün çocuk olduğunda da her şeye müdahale eder.

Grinin Elli Tonu'ndaki Christian Grey karakteri gibi. Sabah erken kalkıp spor yapması ve sağlıklı beslenmesi çok iyi. Sizin ona ayak uydurmanız sizi enerjik ve uyumlu bir çift yapar.
Ama böyle bağırıp çağırması, evin yardımcısıymış gibi muamele etmesi ve hizmet beklemesi..
Bilmiyorum, benim gururuma çok dokunuyor böyle durumlar.
Size sabır dilerim.

Merak etme zamanla esler birbirinden huy kapar..ben artik esime benzemeye basladim kendime hayret ediyorum.
Ornek:ben mesela tavada hicbirsey yemem yedirtmezdim illa tabaga konacak.yada peynir kabinda az bi peynir mi var illa tabaga konacak esim soyleye soyleye ona benzedim.ne olacak ki iste bosa tabak kirletme gibi:)
2_3 gune 1 temizlik yapardim.2 kisiyiz haftada 1 ac niye evde rahatina bakmiyosun derdi.onuda basardi
Tv karsisinda yemege karsiydim aksamlari orta sehpaya tepsiye yemegmizi koyup relax sekilde yemeye basladik:)
Bunun gibi daha cok sey var.
Bende esime cok sey kattim..kiyafet katlama tertip duzen..turk kahvesi 30 yasina kadar tek tuk icmis biriyle hergun kahve keyfi yapmaya basladik.
2 yil icinde oldu tum bunlar.esler bu yuzden birbirlerine benziyor zamanla..dilerim orta yol bulursunuz

selam kızlar dün akşam giremedim anca vakit buldum ,

eşim akşam geldi neden moralimin bozuk olduğunu sorunun ne olduğunu falan sordu işte hiç yüz vermedim konuşmak bile gelmedi içimden yemekten sonra diye geçiştirdim tabi yemeği yerken benim yapmadığımı anladı hiç bir şey demedi farketti çünkü ne olduğunu bende bir şey yemedim canım istemedi

sonra burdaki yorumlardan yola çıkarak yumuşak bir ses tonuyla bu şekilde olmayacağını çok yorulduğumu yıprandığımı içimden hiç bir şey gelmediğini hatta böyle devam ederse evliliğimizin bitebileceğini uzun uzun anlattım o da sakince dinledi onu anlayabildiğimi ama bazen çok abarttığını sıkıldığımı yardımcı varken neden beni böyle zorladığını anlamadığımı vs anlattım yani eşim baya üzüldü yüzü düştü seni bu kadar kırdığımın bunun seni bu kadar çok zorladığını farkedemedim dedi işte alışkanlıklarından dolayı olduğunu aslında kötü niyeti olmadığını vs anlattı birbirimizi sakince dinledik nihayet ,

Bundan sonra daha dikkatli olacağına söz verdi artık yemekleri de yardımcı yapacak , sorunumuzu çözdük ama ben yine de akşam pek yüz vermedim ne kadar kırıldığımı anlasın diye dışarı çıkalım dedi istemedim baya bir tavır yaptım yani anlayacağınız o da çok üzüldü yani evliliğimizin biteceği kısmı onu çok etkiledi ,beni anladı konuşmamız çok iyi oldu

yardımcı olup güzel yorum yapanlara teşekkür ederim

Yil donumu yemegiydi o bir de
Yemeğe Raj'ı da getirince kız arkadaşı delirmişti haklı olarak. Ama adam çok tatlıydı be! 8 sezon aşk yaşadım onla ben
Ama bir ayrıntısı var adam asperger sendromundan muzdarip konu sahibinin eşinde yok bu herhalde.
Ek olarak çözüme kavuşmuş mesele, tebrikler. Mutluluklar :)

Sizin için sevindim. Dilerim hep böyle devam eder , orta yolu bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…