- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
- 33
Yeminle ben de istiyorum. Kahvaltımı hazırlayacak, akşama 2-3 çeşit yemek yapacak biriniBulamadım şöyle bana bakacak birisini. Off dertlendim yine
Ben de demiştim.The big bang theory diye bir dizi var, eşinizi o dizideki Sheldon'a benzettim
Ama yanlis anlasilmasin, Sheldon bana cok sempatik geliyor =)
Madem adam boyle alisirsin sen de zamanla o duzene.
Aslinda ben takdir ettim, sabah kalkiyormus spor kahvalti falan, biz alisik degiliz boyle bir tarza millet olarak =)
Edit: yorumlara hic bakmadan cevap vermistim ayni seyisdktm de yazmis. Ama direk aklima geldi yaa bir gun çin yemegi yerler, bir gun thai.
Valla hepimizin aklina Sheldon gelmis bence konu sahibi big bang'i izlemeye başlamali =))Yeminle ben de istiyorum. Kahvaltımı hazırlayacak, akşama 2-3 çeşit yemek yapacak birini
Ben de demiştim.
Bir bölümde berberi ölünce saçını kestiremiyordu, artık hayatıma kaos hakim olacak diyordu. Kaos dediği de gün gün ayırdığı kareli pijamalarını karışık giymek ve yemek düzenini bozmaktan ibaretti.
Ama Sheldon çok tatlıydı ablası ya. Seve seve dişçiye, berbere götürür, mandalinli tavuk alırdım ona ben.
mesela bugün meyvelerden şeftali yiyecek
Başak burcu mu acaba eşin.Bir de obsesif kişilik bozukluğunda da böyle belirtiler oluyordu yanlış bilmiyorsam.Bence bir rahatsızlığı var eşinin.Merhaba arkadaşlar ,
Ben 4 aylık evliyim eşimle 8 aylık bir flört döneminden sonra evlendik ben 24 eşim 29 yaşında çok iyi anlaşıyoruz ama tek bir sorun var sorun şu ki eşim yemek - temizlik konusunda çok zor biri
Yemek konusuna yediği şeyler hep saati saatine günü gününe olacak mesela bugün meyvelerden şeftali yiyecek ben unutup yada şeftali olmadığı için elma hazırladım diyelim yada sebze çorbası yapılacak bugün çorbanın içine bir baharat koydum yada ne bileyim başka bir çorba yaptım çok kızıyor bağırıyor çağırıyor , dışarda çok nadir yerlerde yemek yer zaten istediği her şey tam kıvamında olmalı aksi düşünülemez , içtiği kahve den yediği yemekten meyvesine kadar, ev tertemiz olmalı kıyafetler çamaşıra kadar ütülü olmalı , hijyen konusunda da çok takıntılı çok zorlanıyorum
En çokta yemek konusunda delirmiş durumdayım , her sabah tatil günlerinde bile çok erkenden kalkar spor yapar sonra kahvaltısını eder yani hep planlı programlı ve benimde öyle olmamı istiyor , uyumak istiyorum bırakmıyor , kendi yemiyor banada yedirmiyor misal börektir kektir patatestir yada ne bileyim abur cuburduro işe gidince yiyorum resmen istediğim şeyleri temizlik için yardımcımız var ama yemek konusunda daha çok benim hazırlamamı istiyor , ben evlendiğimden beri çalışmıyorum ama kilo verdim resmen sabahtan akşama kadar uğraşmaktan çünkü pek yemek yapmayı bilmiyorum ve yediği şeyler çoğunlukla sevmediğim bildiğim şeyler değil anlatacak çok örnek var ama kısacası böyle kızlar napmalıyım çok yoruldum küçücük bir yemek mezvusunun büyümesinden tartışmaktan
Keşke bende de böyle yaşam tarzı ve disiplin olsaöyle ama ben o şekilde alışmadığım için birden dumur oldum çok erken kalkıyor çok çalışıyor ve sağlıksız şeyleri hiiç sevmez güzel ama zorrrr
Valla hepimizin aklina Sheldon gelmis bence konu sahibi big bang'i izlemeye başlamali =))
Hatirladim o bolumu, adam en ufak degisiklige gelemiyor ama dedigin gibi cok tatli yaa insan kizamiyor da
Hani Amy ile yemege cikiyorlar, Amy bir seye sinirlenip kalkiyor, Sheldon da 'gitme sana ihtiyacim var' diyor, kiz da bir an romantik bir sey soyledi zannediyor, sonra devaminda 'beni eve birakacaksin' diyor ya
selam kızlar dün akşam giremedim anca vakit buldum ,
eşim akşam geldi neden moralimin bozuk olduğunu sorunun ne olduğunu falan sordu işte hiç yüz vermedim konuşmak bile gelmedi içimden yemekten sonra diye geçiştirdim tabi yemeği yerken benim yapmadığımı anladı hiç bir şey demedi farketti çünkü ne olduğunu bende bir şey yemedim canım istemedi
sonra burdaki yorumlardan yola çıkarak yumuşak bir ses tonuyla bu şekilde olmayacağını çok yorulduğumu yıprandığımı içimden hiç bir şey gelmediğini hatta böyle devam ederse evliliğimizin bitebileceğini uzun uzun anlattım o da sakince dinledi onu anlayabildiğimi ama bazen çok abarttığını sıkıldığımı yardımcı varken neden beni böyle zorladığını anlamadığımı vs anlattım yani eşim baya üzüldü yüzü düştü seni bu kadar kırdığımın bunun seni bu kadar çok zorladığını farkedemedim dedi işte alışkanlıklarından dolayı olduğunu aslında kötü niyeti olmadığını vs anlattı birbirimizi sakince dinledik nihayet ,
Bundan sonra daha dikkatli olacağına söz verdi artık yemekleri de yardımcı yapacak , sorunumuzu çözdük ama ben yine de akşam pek yüz vermedim ne kadar kırıldığımı anlasın diye dışarı çıkalım dedi istemedim baya bir tavır yaptım yani anlayacağınız o da çok üzüldü yani evliliğimizin biteceği kısmı onu çok etkiledi ,beni anladı konuşmamız çok iyi oldu
yardımcı olup güzel yorum yapanlara teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?