:))))Allah kolaylik versin
benim zavalli adamcagizimi ben opup basima koyayim..yuruyen cop tenekem benim,evde ne varsa yer bitirir..
hahahah dogru soyluyor :)))))))evet anlamıyor ki saçma geliyor ona böyle söylediğimde evet bir kez dünyaya geldik ve sağlıklı bir şekilde dolu dolu yaşamalıyız dolu dolu yaşamak sağlıksız beslenmek demek değildir diyor
Vallahi aynı şey geldi aklıma :) .. bizim adamlar pirlantaymis meğer...Allah kolaylik versin
benim zavalli adamcagizimi ben opup basima koyayim..yuruyen cop tenekem benim,evde ne varsa yer bitirir..
güldürdünüz beni ne mutlu size o zaman :)
alemsiniz :)hahahah dogru soyluyor :)))))))
hala her şey mükemmel değil bu arada. benim eşim de başlıktaki gibi zor biri. her konuda mücadelem var neredeyse. hala, bana göre halletmediğim şeyler var, eşime göre lütuf bana göre sorun olan şeyler:)inşallah böyle oluruz bizde
ah ah nerden bulduk böyle :)hala her şey mükemmel değil bu arada. benim eşim de başlıktaki gibi zor biri. her konuda mücadelem var neredeyse. hala, bana göre halletmediğim şeyler var, eşime göre lütuf bana göre sorun olan şeyler:)
bu ne yaa es mı aldı köle mı senıMerhaba arkadaşlar ,
Ben 4 aylık evliyim eşimle 8 aylık bir flört döneminden sonra evlendik ben 24 eşim 29 yaşında çok iyi anlaşıyoruz ama tek bir sorun var sorun şu ki eşim yemek - temizlik konusunda çok zor biri
Yemek konusuna yediği şeyler hep saati saatine günü gününe olacak mesela bugün meyvelerden şeftali yiyecek ben unutup yada şeftali olmadığı için elma hazırladım diyelim yada sebze çorbası yapılacak bugün çorbanın içine bir baharat koydum yada ne bileyim başka bir çorba yaptım çok kızıyor bağırıyor çağırıyor , dışarda çok nadir yerlerde yemek yer zaten istediği her şey tam kıvamında olmalı aksi düşünülemez , içtiği kahve den yediği yemekten meyvesine kadar, ev tertemiz olmalı kıyafetler çamaşıra kadar ütülü olmalı , hijyen konusunda da çok takıntılı çok zorlanıyorum
En çokta yemek konusunda delirmiş durumdayım , her sabah tatil günlerinde bile çok erkenden kalkar spor yapar sonra kahvaltısını eder yani hep planlı programlı ve benimde öyle olmamı istiyor , uyumak istiyorum bırakmıyor , kendi yemiyor banada yedirmiyor misal börektir kektir patatestir yada ne bileyim abur cuburduro işe gidince yiyorum resmen istediğim şeyleri temizlik için yardımcımız var ama yemek konusunda daha çok benim hazırlamamı istiyor , ben evlendiğimden beri çalışmıyorum ama kilo verdim resmen sabahtan akşama kadar uğraşmaktan çünkü pek yemek yapmayı bilmiyorum ve yediği şeyler çoğunlukla sevmediğim bildiğim şeyler değil anlatacak çok örnek var ama kısacası böyle kızlar napmalıyım çok yoruldum küçücük bir yemek mezvusunun büyümesinden tartışmaktan
yani bende şok oldum ilk günler zaten konuşucaz bu akşambu ne yaa es mı aldı köle mı senı
kendı alsın meyvesınıde
ev de de ne varsa o pıser ne bu .. kendı kendıne lan yapmıs..uymanı beklıyo..uyumak ıstıyosan uyu..ne yemek ıstıyosan ye.. cocuk musun sen ? hayat boyle gecmez .. konus bastan tavızını verme ki boyle gıtmesın..yoksa nasıl alısırsa oyle gıder.
umarım duzelir.kesınlıkle konusmalısınnyani bende şok oldum ilk günler zaten konuşucaz bu akşam
alışkanlık olmuş zatenumarım duzelir.kesınlıkle konusmalısınnbu huyu alıskanlıga cevırmemesı ıcın.
aynen öyle oldu :)Eşinizde şunu bilmeli ; bu onun yaşantısıysa sizinde bir yaşantınız alışkanlıklarınız var.
O zaman sizde en ufak bir detayda bağırmalı mısınız ?
Evlilik imzası atıldığında " benim hayatıma hoşgeldin mi ? " dedi size. Ortak bir yaşam kurdunuz. Nazi kampına yardımcı eleman almış gibi davranıyor. Evdeki yardımcı ve yardımcının yardımcısı. :)
Tamam yemeği bir şekilde öyle isteyebilir anlıyorum , ancak olmadığında sorun çıkarmamalı. Çünkü tek başına yemeyecek o yemeği. Sizin de damak tadınız istekleriniz var.
Bazen onun istediği gibi bazen sizin.. Bu yaptığı haksızlık, büyük saygısızlık.
Hani dediğiniz ya meyve günü var , demek ki yemek programıda var.. Bu programın hangi kısmına uymuyorsunuz ya da uyamıyorsunuz merak ettim ? Sorunu bir sizden bir ondan çözebilirsiniz.
Evde yardımcı olması iyi böyle takıntılı adama. En azından temizlik ve ütüyle uğraşmıyorsunuz.
Çalışmıyorsunuz da ( en kısa sürede başlamalısınız ) ee o zaman geriye yemek kalıyor.
Yemeğide idare edin derim.. Sadece ona bu konuda sorun çıkarmaması için uyarıda bulunmalısınız.
Bunun hep ileri adımları var.. Sizin sabrınızın tükenebildiği zamanlar, hasta olabilecek, uşengeçlik yapabileceğiniz zamanlar , çocuk olacağı zamanlar v.s gelecek.
Hele çocuk olunca yemeğiniz bile çocuğa göre değişebiliyor. Çekemezsiniz.
size özel mesaj attım ama gelmedi mihala her şey mükemmel değil bu arada. benim eşim de başlıktaki gibi zor biri. her konuda mücadelem var neredeyse. hala, bana göre halletmediğim şeyler var, eşime göre lütuf bana göre sorun olan şeyler:)
ona göre normal bir yaşantı tarzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?