gönlü olsun diye ilk başta yapmaya çalıştıkça daha da arttı sanırımValla böyle adamlara ziftin tekini ye diyebilseydiniz sanırım daha mutlu bir hayatınız olurdu.
Aklıma eski eşim geldi böyyykkk... P.k yiyiyodur şuan umarım.
şımartmak değil inanın ki bu akşam konuşacağız zatensen kölemisin arkadasım ya bu kadınlara cok kızıyorum erkekleri pesinde tabiri caizze köpek yapıcaklarına annecilik oynuyolar ne demek sen benden hizmet bu kadar bekliyosan usak tut ben calısıyorum ve yapamam yaptıgımda bu beyenmiyosan kalk kendin yap siz sımartıyosunuz
ayrıca yerel tabirler o karı görmemis derler ver sen esini elime 1 haftada adam olur sana cam kapı siler bide kahve yapar
evet sporunu da hiç aksatmaz mutlaka bir şeyler yapar boş durmayı yatıp uzanmayı sevmiyor zatenyok plan deilde beslenmesine yediklerine dikkat etmesine sporuna imrendim
canan karatay kaynanan deil demi :)))
askeriyemi kıslamı burası diceksin ya bi gün yalandan sinir krizine gir ben kölemiyim ya de cocuk gibi babamın evden gitmesini bekler gibi senin evden gitmeni bekliyorumd abur cubur yemek icin de bi pizza kola yiyemiyorum kocamda la ben böyle askeri düzeyde bi evliik istemiyorum de rest cek yoksa cok kullanır seniböyle kaba şekilde tabiki söylemiyor ama bir eksik görünce hiç hoşlanmıyor bende sinirleniyorum tabiki arada sebze çorba değilde mercimek yedin diye öldün mü diyorm ama benim belli sabit bir programım var diyor
evet benden de aynı tempoyu bir anda kaldırmamı bekliyorAslinda hayat duzeni cok guzel ama iste bunu eşe degil
yardimci bayana yapsin
sinir kirizi geçirmeme az kaldı zatenaskeriyemi kıslamı burası diceksin ya bi gün yalandan sinir krizine gir ben kölemiyim ya de cocuk gibi babamın evden gitmesini bekler gibi senin evden gitmeni bekliyorumd abur cubur yemek icin de bi pizza kola yiyemiyorum kocamda la ben böyle askeri düzeyde bi evliik istemiyorum de rest cek yoksa cok kullanır seni
bide cıkarken falan farketmedin mi düzenini
asker değil ama aynı dediğiniz gibi askerden beter yaniEşiniz asker mi? Benim eniştem askerdi aynen böyleydi adam. Yani günü gününe şu yenecek demiyordu ama sabah 6 da kalkıp koşu yapıyordu sonra gelip duşunu alıyordu. Kahvaltısını yapardı akşam yemeğine de illaha 3 çeşit yemek sonrada tatlısı olacak. Yemekten sonra meyveler soyulup eline verilecek yanına da çayı falan. Çok takıntılıydı düzen konusunda. Teyzeme kafayı yedirtiyordu. Sonunda boşandılar.
eee senin ailen ne diyor annen dese ya oglum kızım evlenince zayıfladı milletin kızı rahattsan kilo alır sen kızımı zayıflattın yada annen yemege alsın ve onun yemedigi tüm yemekleri yapsın bakalım napıcakbenim çok dikkat ettiğim bu konuda seninde özenli olmanı bekliyorum diyor
evet ama yedikleri de hiç bana hitap etmiyordeniz ürünleri ve sebze tarzı çok seviyor
insanlar evlenince kilo alır ben zayıflaım
dediğiniz gibi ilk gündne öyle yapsaydım keşke ama bakalım yapıcam bundan sonraaAynen arkadaşlarımızın çoğu ile hemfikirim..
Mutlaka konuşulmalı bir orta yol bulunmalı.. Siz belki biraz kendi isteklerinizden bahsetseniz aklınıza uymayanları yapmamakta kararlı olursanız canım sen bunu seviyorsun tamam ama ben bundan hoşlanmıyorum sen nasıl şunlar şunlardan hoşlanmıyorsan.. Örneklemeye biraz kendi üzerinden gidin ya da.. tepkisi ne olursa olsun siz yine güzel tatlı dille kendi istekleriniz doğrultusunda hareket etmeye çalışın.. sizi böyle tanıdı böyle sevdi sonuçta..
Ama dediğim gibi böyle istiyor diye de kendinizden isteklerinizden vazgeçmeyin..
Siz ne kadar kararlı olursanız karşınızdaki o kadar çabuk pes eder :))
ailem biraz biliyor eşimin düzenli programlı bir hayat yaşadığını onlara yemeğe gittiğimizde eşim genelde aç kalıyor annemde genelde bir çeşit falan sebze yapmaya çalışıyor ama tabiki eşim bişey diyemiyor açta kalsaeee senin ailen ne diyor annen dese ya oglum kızım evlenince zayıfladı milletin kızı rahattsan kilo alır sen kızımı zayıflattın yada annen yemege alsın ve onun yemedigi tüm yemekleri yapsın bakalım napıcak
inşallah böyle oluruz bizdebenim eşim de annemin yemeklerini pek beğenmezdi. zaten kültür farklılığı da var. anneme dedim ilk günlere sakın kendini ona beğendirmeye çalışma. sakın aman ne yiyecek diye strese girme. varsın yemesin. kasten asla yemeyeceği şeyi yapmadı tabi o kadar da abartmadık:) eşim de alıştı zamanla. hatta arada " annem ... yapsa da yesek" der. nereden nereye diye güleriz.
ona göre normal bir yaşantı tarzıaklıma The Big Bang Theory deki Sheldon Cooper geldi bilenler bilir :))
bu aslında psikolojik bir rahatsızlıktır
evet anlamıyor ki saçma geliyor ona böyle söylediğimde evet bir kez dünyaya geldik ve sağlıklı bir şekilde dolu dolu yaşamalıyız dolu dolu yaşamak sağlıksız beslenmek demek değildir diyorDüzenli olmak güzel. Spor yapmak, dengeli beslenmek... Bunlar güzel de... Eşiniz biraz olayın tadını tuzunu kaçırmış.
Öyle de öleceğiz, böyle de. İnsan bir kez geliyor dünyaya.... Çikolatanın tadını bilmeden, pasta böreği hiç tatmadan da ölmek istemem açıkçası. Eşin fazla takıntılı....
güldürdünüz beni ne mutlu size o zaman :)Allah kolaylik versin
benim zavalli adamcagizimi ben opup basima koyayim..yuruyen cop tenekem benim,evde ne varsa yer bitirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?