- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Çok mesele edilecek bir şey değil belki ama gene de fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşimin eski iş yerinden çok samimi olduğu iki arkadaşı var. Hala bazen ortak projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu arkadaşları bu ay sonu evlenecekler. Hafta içi de kız isteme olacak. Bu çifti ben de tanıyorum, birlikte tatil yapmışlığımız, evimde ağırlamışlığım, dışarda yiyip içmişliğimiz var. Pandemiden önce çok sık görüşürdük. Kız da oğlan da çok iyi anlaştığım, sevdiğim kişiler ama tabii ki eşimle önceden aynı iş yerinde çalıştıkları için benle olduklarından çok daha samimiler. Çocukla eşim kankalar zaten. Çocuk eşimin kız istemeye giderken onunla gelmesini istemiş. Bu şehirde çocuğun anne babası dışında başka kimsesi yok, sanırım abileri de gelemeyecekmiş. Eşimi de kardeşi gibi gördüğünden bu teklifi yapmış ama ben davetli değilim. Eşime git tabii dedim ama içten içe beni davet etmediği için de bozulmadım değil. Eşimin bir sürü iş arkadaşı var, eğer söz konusu başka bir çift olsa davet edilmeyi beklemezdim ama bu çiftle gerçekten samimiydik, ben kızın yerinde olsam bizi davet ederdim sanırım. Bilemiyorum siz de olsanız davet bekler miydiniz yoksa ben ne alaka asıl arkadaşları eşim o gitsin mi derdiniz?
Bende öyle düşündüm. O kadar samimi iken neden çağırmasın ki??? Ki eşinizi çağırıp size davet olmaması ayrıca nezaketen olmaz zaten.Özellikle sadece sen gel dememişse eşinize eğer, belki de davetlisinizdir. Yani eşiniz ve sizi tek bir kişi olarak mı düşündü acaba? Yani anlatabildim mi bilmiyorum.
Aile olarak. Eşinize sen gel deyince otomatikmen sizin de geleceğinizi düşünmüştür belki de.
Yani işte.isteme dün oldu arkadaşlar. video ve fotolardan anlayabildiğim kadarıyla az kişiyle yapılmış, ev de küçük. daha farklı bir durum yok yani. diğer arkadaşın da eşi yok gerçekten. iş yerinden bir sürü kişi davetli değilmiş benim de yükselmemi gerektirecek bir şey yokmuş yani =)
yok biz eşler olarak davetli değildik. bana da absürd geldi ama evleri cidden ufakmış ve çok az kişi çağırmışlar. eşimle iş yerinden evli başka bir arkadaşları da damadın kanka kontejanından davetlilerdi :=)Bende öyle düşündüm. O kadar samimi iken neden çağırmasın ki??? Ki eşinizi çağırıp size davet olmaması ayrıca nezaketen olmaz zaten.
evet, tuhaf bulan da çok olmuştu =) eşimin eksik bilgilendirmesi aslında. ya ona göre böyle detaylar önemli olmadığı için sormamış etmemiş. çocuk sen de davetlisin demiş bizimki tamam demiş mutlu olmuş bu kadarYani işte.
Çok yazan olmuştu böyledir diye.
Kız istemeye ordu gibi gitmek o kadar manasız ki. Ailesinden kimse yok diye eşinizi çağırmış, üzülmenizi gerektiren bir durum yok ortada. İstemeye gidipte ne yapacaksınız zaten. Düğüne çağırmasalar yadırgayın da bu üzerinde durulacak konu değilÇok mesele edilecek bir şey değil belki ama gene de fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşimin eski iş yerinden çok samimi olduğu iki arkadaşı var. Hala bazen ortak projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu arkadaşları bu ay sonu evlenecekler. Hafta içi de kız isteme olacak. Bu çifti ben de tanıyorum, birlikte tatil yapmışlığımız, evimde ağırlamışlığım, dışarda yiyip içmişliğimiz var. Pandemiden önce çok sık görüşürdük. Kız da oğlan da çok iyi anlaştığım, sevdiğim kişiler ama tabii ki eşimle önceden aynı iş yerinde çalıştıkları için benle olduklarından çok daha samimiler. Çocukla eşim kankalar zaten. Çocuk eşimin kız istemeye giderken onunla gelmesini istemiş. Bu şehirde çocuğun anne babası dışında başka kimsesi yok, sanırım abileri de gelemeyecekmiş. Eşimi de kardeşi gibi gördüğünden bu teklifi yapmış ama ben davetli değilim. Eşime git tabii dedim ama içten içe beni davet etmediği için de bozulmadım değil. Eşimin bir sürü iş arkadaşı var, eğer söz konusu başka bir çift olsa davet edilmeyi beklemezdim ama bu çiftle gerçekten samimiydik, ben kızın yerinde olsam bizi davet ederdim sanırım. Bilemiyorum siz de olsanız davet bekler miydiniz yoksa ben ne alaka asıl arkadaşları eşim o gitsin mi derdiniz?
Ailesinden kimse yok değildi ama tam kadro ve kalabalık değildi erkek tarafı. Bizimki takviye kuvvet oldu. İsteme oldu ztn ay sonu nikah var. Ona gitsem mi gitmesem mi emin değildim ama gitmemek ayıp olacak, gidecegimKız istemeye ordu gibi gitmek o kadar manasız ki. Ailesinden kimse yok diye eşinizi çağırmış, üzülmenizi gerektiren bir durum yok ortada. İstemeye gidipte ne yapacaksınız zaten. Düğüne çağırmasalar yadırgayın da bu üzerinde durulacak konu değil
Davetliyseniz gidin. Sadece nikahsa bence gitmeyin zaten korona var. 15 dk lık bir organizasyon oluyor gittiğinize değmezAilesinden kimse yok değildi ama tam kadro ve kalabalık değildi erkek tarafı. Bizimki takviye kuvvet oldu. İsteme oldu ztn ay sonu nikah var. Ona gitsem mi gitmesem mi emin değildim ama gitmemek ayıp olacak, gidecegim
Çok mesele edilecek bir şey değil belki ama gene de fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşimin eski iş yerinden çok samimi olduğu iki arkadaşı var. Hala bazen ortak projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu arkadaşları bu ay sonu evlenecekler. Hafta içi de kız isteme olacak. Bu çifti ben de tanıyorum, birlikte tatil yapmışlığımız, evimde ağırlamışlığım, dışarda yiyip içmişliğimiz var. Pandemiden önce çok sık görüşürdük. Kız da oğlan da çok iyi anlaştığım, sevdiğim kişiler ama tabii ki eşimle önceden aynı iş yerinde çalıştıkları için benle olduklarından çok daha samimiler. Çocukla eşim kankalar zaten. Çocuk eşimin kız istemeye giderken onunla gelmesini istemiş. Bu şehirde çocuğun anne babası dışında başka kimsesi yok, sanırım abileri de gelemeyecekmiş. Eşimi de kardeşi gibi gördüğünden bu teklifi yapmış ama ben davetli değilim. Eşime git tabii dedim ama içten içe beni davet etmediği için de bozulmadım değil. Eşimin bir sürü iş arkadaşı var, eğer söz konusu başka bir çift olsa davet edilmeyi beklemezdim ama bu çiftle gerçekten samimiydik, ben kızın yerinde olsam bizi davet ederdim sanırım. Bilemiyorum siz de olsanız davet bekler miydiniz yoksa ben ne alaka asıl arkadaşları eşim o gitsin mi derdiniz?
isteme dün oldu arkadaşlar. video ve fotolardan anlayabildiğim kadarıyla az kişiyle yapılmış, ev de küçük. daha farklı bir durum yok yani. diğer arkadaşın da eşi yok gerçekten. iş yerinden bir sürü kişi davetli değilmiş benim de yükselmemi gerektirecek bir şey yokmuş yani =)
ahaha yok vermedimben hissettim
çünkü öyle olur genelde
boşuna üzüldünüz ama olsun iyi ki bir tepki vermediniz
vermediniz di mi
evet özellikle tek çağrıldı. başka bir iş arkadaşları da evli olmasına rağmen tek çağrıldı damat tarafından.Eşimin davet edildiği yere ben de giderim. Ya da eşim hiç gitmeZ. Sizi özel davet etmemeleri istemedikleri anlamına mı geliyor. Anlayamadım özellikle tek gel mi demişler.
yanlış anlaşılma yok, tek gitti. damat bey iki yakın arkadaşını damsız olarak istediBelki ikinizide davet etmıstır de yanlıs ifade etmiştir kendiniaksi halde eşinin yerinde olsam bende gitmezdim.
Ağır saçmalamış bu arkadaşınız..eş kişisi buna itiraz etmemişmi ...çok saçma sizi çağırma malarının altında başka sebep olabilirmi..ben eşinizin tek gitmesini çok doğru bulmuyorum sonuçta kız isteme merasimi bakarlığa veda partisi değil eşinize bozulduğunuzu söylemelisinizÇok mesele edilecek bir şey değil belki ama gene de fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşimin eski iş yerinden çok samimi olduğu iki arkadaşı var. Hala bazen ortak projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu arkadaşları bu ay sonu evlenecekler. Hafta içi de kız isteme olacak. Bu çifti ben de tanıyorum, birlikte tatil yapmışlığımız, evimde ağırlamışlığım, dışarda yiyip içmişliğimiz var. Pandemiden önce çok sık görüşürdük. Kız da oğlan da çok iyi anlaştığım, sevdiğim kişiler ama tabii ki eşimle önceden aynı iş yerinde çalıştıkları için benle olduklarından çok daha samimiler. Çocukla eşim kankalar zaten. Çocuk eşimin kız istemeye giderken onunla gelmesini istemiş. Bu şehirde çocuğun anne babası dışında başka kimsesi yok, sanırım abileri de gelemeyecekmiş. Eşimi de kardeşi gibi gördüğünden bu teklifi yapmış ama ben davetli değilim. Eşime git tabii dedim ama içten içe beni davet etmediği için de bozulmadım değil. Eşimin bir sürü iş arkadaşı var, eğer söz konusu başka bir çift olsa davet edilmeyi beklemezdim ama bu çiftle gerçekten samimiydik, ben kızın yerinde olsam bizi davet ederdim sanırım. Bilemiyorum siz de olsanız davet bekler miydiniz yoksa ben ne alaka asıl arkadaşları eşim o gitsin mi derdiniz?
valla bozulduğumu söyledim ama o umursamadı. isteme gerçekleşti. kızın evi küçükmüş çok az kişi davet edilmiş altında başka bir şey yokmuşAğır saçmalamış bu arkadaşınız..eş kişisi buna itiraz etmemişmi ...çok saçma sizi çağırma malarının altında başka sebep olabilirmi..ben eşinizin tek gitmesini çok doğru bulmuyorum sonuçta kız isteme merasimi bakarlığa veda partisi değil eşinize bozulduğunuzu söylemelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?