Eşim davetli ben değilim

Bence çok haklısınız bozulmakta, ben eşimin bensiz gitmesine de bozulurum. Ne demek canım bir tek ben mi fazlayım. Kız istemeye çağrılacak kadar yakın arkadaşının eşini çağırmamla tam bir fiyasko. Çok ayıp

Ben de son cümleye takıldım. Burada konu açıp bu pandemide bizi nişana çağırıyorlar diye veryansın eden siz değil miydiniz. Şimdi hiç tanımadığınız kaç kişiler bilmediğiniz insanlar için beni neden çağırmadılar diyorsunuz

O donemle su donem bir degil yalniz. Kaldi ki mesele orda bulunup bulunmamak degil. Adam ayirmak.

Yok artık!
Değil davet beklemek, tek olarak çağrıldığım yere ne kendim giderim ne de eşimi yollarım.
Hayat arkadaşıma yapılan bu saygısızlığı da öyle kolay kolay affetmem, boş keseden atmıyorum zamanında böyle bir yere tek çağırıldım ve 20 senelik arkadaşımı tüm özel günlerinde yalnız bırakmayı yeğeledim.

yok artık... konuyu okumaya başlarken acaba gereksiz alınganlık mı yapmış konu sahibi dedim ama siz bu insanlarla basbayağı yakınmışsınız ki. evinizde bile kalmışlar,sofranıza oturmuşlar,ne ayıp...

bence çok haklısınız.

ben kocanızın yerinde olsam eşimle bu kadar paylaşımı olmasına rağmen onu davet etmeyen insanların hiçbir şeyine gitmezdim.

kendi abileri bile sırf uzak diye gelmiyorken, (ne kadar ayıp ve üzücü) ,zamanında bolca paylaşımda bulundukları insanlar yanlarında olmaya hazırken,böyle davranmaları çok ama çok kaba ve terbiyesizce.

ben olsam ben de bozulurdum ve mesafe koyardım arama.

Valla benim de icimden gelmiyor hic nikaha gitmek. Oraya gel suraya gelme vs adam seciyorlarsa benim de gitmeme hakkim var elbet. Esim sacmalama ayip olur diyor ama bana ayip olmus mu olmamis mi umrunda degil adamin.

Valla benim de icimden gelmiyor hic nikaha gitmek. Oraya gel suraya gelme vs adam seciyorlarsa benim de gitmeme hakkim var elbet. Esim sacmalama ayip olur diyor ama bana ayip olmus mu olmamis mi umrunda degil adamin.
size yapılan ayıp eşinize de yapılmıştır. bana göre böyle. ancak eşiniz bunu ya gerçekten göremiyor,ya da görmek işine gelmiyor...

Bende bu şekilde düşündüm özellikle sen gel falan gibi birşey demediyse

E eltisini çatır çutur kıskanıyor cünkü elinde olsa nişansız düğünsüz evlendirecekti kızı

Yorumun sahibinin sen olduğunu görünce şaşırdım ya ciddi misin film
İsteme yani, arkadaşımın istemesine eşimi götürmem kel alaka yani, onun arkadaşının istemesine de gitmem çağrılsam bile. Bu kadar da abartılmamalı bence bazı minik şeyler.

Cok ilginc bir durum. Hiç görmedim ailenin gelemeyeceği ama iş arkadaşlari ile kiz istenildiğini.

Sanki başka işler kariştiriliyormuş gibi his ettim. Yoksa geleneklere göre felan eşler ayri davet edildiği pek görülmez. En fazla çocuklar gelmez. Hele sonuçta sende o çocugu taniyorsun. Bana ya eşin çok yanliş anladi durumu, yada başka işler kariştiriliyor gibime geldi.

E eltisini çatır çutur kıskanıyor cünkü elinde olsa nişansız düğünsüz evlendirecekti kızı
Siz kimi bu kadar kiskaniyorsunuz soyleyin allah askina kuzum tanimadiginiz bir ben ve bir adet elti hakkinda bu kadar net konusabildiginize gore ya tanisiyoruz ya da kiskanclik duygusu size cok tanidik geliyor artik eltinizi mi arkadasinizi mi

+1

Esim yanlis anlamamis da artik is mi karistiriliyor kabalik mi ediliyor bilemiyorum

Kız istemeye yüz milyon kişi gidilmez ki. Ben normal buldum sonuçta evde olan bir aktivite. Küçücük eve 5 kişi kız ailesi, 4 kişi en yakın akrabaları, 5 kişi konusahibinin arkadaşının ailesi ve sizin kocaniz gitse bile kalabalık. İnsan böyle yerlere çocuğunu bile götürmez kalabalık yapmasın diye. Ben hak verdim. Buncacik şeye alinip aranıza mesafe koymayin lutfenn ya

Esim yanlis anlamamis da artik is mi karistiriliyor kabalik mi ediliyor bilemiyorum

Yani bisey demek istemiyorum ama kiz istemede aile degilde is arkadasin gittigi nerede görülmüs? Bunu karsi taraf nasil kabul ediyor? Hadi desen tabiki 1-2 arkadas yaninda istiyor, ama bu resmen arkadas degil, aile görevi. Ve madem aile görevi, sen ile esinde bir ailesiniz.

Hadi sen adami taniyip etmezsen, neyse, tabiki esin yanliz gidecekti. Tanimadigin adamin kiz istemesine sende gitmek istemezdin. Ancak adamlar ile tatile gitmissiniz, evlerinize gelip gittiler felan.

Bu isin içinde bir is var, biraz kurcala bence.

ya aslında bana da normal geldi
çünkü bu daha isteme
ev küçüktür vs belki onu bile düşünmüş olabilirler
inanın benim hiç alınmayacağım bir olay.
sadece kalabalık gözüksün diye düşünülmüş bence.
yani üstüne çok düşünmediklerini sanıyorum

O donemle su donem bir degil yalniz. Kaldi ki mesele orda bulunup bulunmamak degil. Adam ayirmak.
O da kayınbiraderiniz yalnız. Bütün tedbirleri alıp on dakikalığına da olsa uğramanız gereken bir yer. Orada eşinize sen git ben gelmeyeyim derken ayrılmış olmuyor muydunuz... şimdi de eşiniz yalnız gitse sorun etmemeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…