kapATIYORUM bi kere aglamasına komşular geldi eve susmuyorkapatın odaya ağlasın dursun bişey olmaz..açmayın kapıyı susana kadar
kusura bakmayın ama sinir oldum çok yüz vermişsiniz çocuk disiplinsiz terbiye edilmez katı,sıkı bir disiplin şart.
izledim ama uygulayamıyorum kv de yada biri kesin müdahil oluyorSüper dadıyı izlediniz mi. Vardır belki bir yanlışınız.
Devlette yada eğitim araştırma hastanelerinde pedagog vardır . Normal çocuk doktoru çözmez.
ne biçim çocukkapATIYORUM bi kere aglamasına komşular geldi eve susmuyor
izledim ama uygulayamıyorum kv de yada biri kesin müdahil oluyor
amin ecmainne biçim çocukAllah başa vermesin.. sabrınızı arttırsın Allah yani bilmiyorum ben heralde bi kaç kere duvara çarpardım
neyse ne yapın edin psikologa götürün süper dadı diye bi program vardı orda da böyle töbe Rabbim acayip çocuklar vardı kadın baya sakinleştiriyordu,benim sabrım yetmediğinden sonuna kadar izleyemedim asla programlarınıay çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun
tepsiyi kafasına mı geçirmiş yok artıkoglum şuanda 32 aylık eşimle birbirimize yüksek sesle bile konuşmuyoruz son 1 1,5 yıldır ama sürekli ama sürekli aglıyor kızıp bagırmayızda ama son üçgündür çekilmez oldu bir fiil aglıyor hemde herseye ama herseye kv dem görümcem kayınlarım kardeşlerim annem babam kp der hepsi ama hepsi yaka silkiyorlar oglumdan nam saldı etrafa susmuyor ne yaparsan yap susmuyor suyu bile aglayarak içiyor aglayarak konuşuyor hiçkimseye hırı yok taa 4 aylıkken böyleydi ellerini yumruk yapar sıkardı aglayacagım diye defalarca dr da götürdük daha gebeyden oglumla konuştum müzikler dinlettim ilk kucagıma aldıgımdan beri gözlerine bakarak konuşurum eşimde bende onun göz seviyesine inip konuşuyoruz dr un dediklerini de yapıyoruz ufak cezalar falan veriyoruz ama yılmıyor vazgeçmiyor tam 5 saat aralıksız aglamışlıgı var kesinlikle vazgeçmiyor bi kere amcası sus len artık dedi yumruklarını sıktı morarıncaya kadar agladı 6 kişi susturamadık hiç bişey yapamayınca sustu ertesi gün ben kv deyle mutfaktayken tepsiyi aldı bizde oynayacak sandık meger dogruca kaynımın odasına gidip kafasına tepsiyi geçirmiş ya halim okuyorum ayetel kursiler ama nafile eşim de bende hiç dövmedik bagırmadık bile ama psikolojim bozuldu iyice dün sabahtan beri sadece ama sadece aglıyor yiyp içmiyor hasta falan da degil dr huy dedi ne yapacagız şaşırdık
Böyle gidecek ozaman Allah yardım etsinkonuşuyor 9 aylık ken anne baba dede baanne diyordu 14 . aydan itibaren derdini anlatmaya başladı
aglasada yapmıyoruz dediği ama yıprandık kv ve görümce acayip müdahiller eşimin dilinde tüy bitti ama yok çocuk beni sevmesin diye ugrasıyorlar anne pis vur anneye defalarca uyardım edemedim agladım eşim konuştu yok aynı kv de bize verin bile dediİpin ucu kaçmış ozaman. Her birine eğitim lazım. Oğlun istediğini yaptırmanın yolu olarak ağlamayı bulmuş.
tek bana degil herkese öyle gecen postahanede genç bi kızcagıza kafayı taktı
oglum şuanda 32 aylık eşimle birbirimize yüksek sesle bile konuşmuyoruz son 1 1,5 yıldır ama sürekli ama sürekli aglıyor kızıp bagırmayızda ama son üçgündür çekilmez oldu bir fiil aglıyor hemde herseye ama herseye kv dem görümcem kayınlarım kardeşlerim annem babam kp der hepsi ama hepsi yaka silkiyorlar oglumdan nam saldı etrafa susmuyor ne yaparsan yap susmuyor suyu bile aglayarak içiyor aglayarak konuşuyor hiçkimseye hırı yok taa 4 aylıkken böyleydi ellerini yumruk yapar sıkardı aglayacagım diye defalarca dr da götürdük daha gebeyden oglumla konuştum müzikler dinlettim ilk kucagıma aldıgımdan beri gözlerine bakarak konuşurum eşimde bende onun göz seviyesine inip konuşuyoruz dr un dediklerini de yapıyoruz ufak cezalar falan veriyoruz ama yılmıyor vazgeçmiyor tam 5 saat aralıksız aglamışlıgı var kesinlikle vazgeçmiyor bi kere amcası sus len artık dedi yumruklarını sıktı morarıncaya kadar agladı 6 kişi susturamadık hiç bişey yapamayınca sustu ertesi gün ben kv deyle mutfaktayken tepsiyi aldı bizde oynayacak sandık meger dogruca kaynımın odasına gidip kafasına tepsiyi geçirmiş ya halim okuyorum ayetel kursiler ama nafile eşim de bende hiç dövmedik bagırmadık bile ama psikolojim bozuldu iyice dün sabahtan beri sadece ama sadece aglıyor yiyp içmiyor hasta falan da degil dr huy dedi ne yapacagız şaşırdık
aynen 400 tl den başlıyor kresler de 600 800 tl arasında degişiyorSüper dadıyı izlemek yetmez valla bizzat gelsin
Çocuk yıpranır, siz yıpranırsınız insan hayattan soğur ciddi bir sıkıntı olduğu belli ama neden kaynaklanıyor onu bulmak lazım , huy deyip geçilebilecel bir durum değil
Anneliğinizi sorgulamayın lütfen kimse mükemmel anne olduğunu iddia edemez , sonuçta anne yüzü görmeden büyüyen çocuklar da var ama böyle sorunlar yaşamıyorlar.
Pedagog en doğru çözüm olarak görünüyor özel imkanı yoksa devlete gidin
Özel hakkikatten pahalı hiperaktivite için yeğenimi görürdüğümüz dr pesogogada yönlendirmişti seansı 400 tl idi kaç sene evvel.
düzelmez miBöyle gidecek ozaman Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?