eşim de bende çare bulamıyoruz

kapatın odaya ağlasın dursun bişey olmaz..açmayın kapıyı susana kadar
kusura bakmayın ama sinir oldum çok yüz vermişsiniz çocuk disiplinsiz terbiye edilmez katı,sıkı bir disiplin şart.
kapATIYORUM bi kere aglamasına komşular geldi eve susmuyor

Süper dadıyı izlediniz mi. Vardır belki bir yanlışınız.

Devlette yada eğitim araştırma hastanelerinde pedagog vardır . Normal çocuk doktoru çözmez.

Süper dadıyı izlediniz mi. Vardır belki bir yanlışınız.

Devlette yada eğitim araştırma hastanelerinde pedagog vardır . Normal çocuk doktoru çözmez.
izledim ama uygulayamıyorum kv de yada biri kesin müdahil oluyor

Uzman bir doktora götürseniz,sinirsel bir hastalığı olabilir mi?Sonradan olmamış çünkü bebeklikten böyle ve böyle de devam ederse çok yorulacaksınız belki sakinleştirmenin bir yolu vardır,enerjisini falan atamıyordur.Kreşe yazdırmayı deneyın oradakı yasıtlarını gordukce huylarını kendısı degıstırebılır onlarla oynarken falan degısebılır.

Kayseri doğruysa 8 uzman pedagog buldum nette. Üniversite hastanesi çocuk hastanesinde var görünüyor. Devlet güvencesi vardır sanırım. Araştırın. Böyle olmaz

Fena bir çocuk büyüyünce düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun. O tepsi olayında koptum ya

kapATIYORUM bi kere aglamasına komşular geldi eve susmuyor
ne biçim çocuk Allah başa vermesin.. sabrınızı arttırsın Allah yani bilmiyorum ben heralde bi kaç kere duvara çarpardım
neyse ne yapın edin psikologa götürün süper dadı diye bi program vardı orda da böyle töbe Rabbim acayip çocuklar vardı kadın baya sakinleştiriyordu,benim sabrım yetmediğinden sonuna kadar izleyemedim asla programlarını ay çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun

amin ecmain

Süper dadıyı izlemek yetmez valla bizzat gelsin
Çocuk yıpranır, siz yıpranırsınız insan hayattan soğur ciddi bir sıkıntı olduğu belli ama neden kaynaklanıyor onu bulmak lazım , huy deyip geçilebilecel bir durum değil
Anneliğinizi sorgulamayın lütfen kimse mükemmel anne olduğunu iddia edemez , sonuçta anne yüzü görmeden büyüyen çocuklar da var ama böyle sorunlar yaşamıyorlar.
Pedagog en doğru çözüm olarak görünüyor özel imkanı yoksa devlete gidin
Özel hakkikatten pahalı hiperaktivite için yeğenimi görürdüğümüz dr pesogogada yönlendirmişti seansı 400 tl idi kaç sene evvel.

tepsiyi kafasına mı geçirmiş yok artık

Bu arada ınternettede cok denk gelıyorum zaten 2.3 yaslarında 2.3 yas sendromu denen bırsey varmıs hepsı o donemlerde oyle olabılıyormus.Mesela bız yenı bır apt tasındık ev gormeye bı komsum geldı oglu var 2yasında apartmandakı en uslu cocuklar benımkıler dedı.Cocuk 1saatte evımı mahvettı,en alt cekmeceye bastı bangonun ustune cıkmak ıcın cekmece kırıldı,ojelerımı buldu dolaptan actı hepsını,bızm bebegn agzna ne bulrsa soktu,butun odalarda ne bulduysa getırdı,oda hıc annesını dınlemedı flan.Tabı bende bu arada bumu en uslu cocuk dıyorum ıcımden gıttıler oh dedım sonra dusundum ya bızımkıde boyle olrsa dıye.

İpin ucu kaçmış ozaman. Her birine eğitim lazım. Oğlun istediğini yaptırmanın yolu olarak ağlamayı bulmuş.
aglasada yapmıyoruz dediği ama yıprandık kv ve görümce acayip müdahiller eşimin dilinde tüy bitti ama yok çocuk beni sevmesin diye ugrasıyorlar anne pis vur anneye defalarca uyardım edemedim agladım eşim konuştu yok aynı kv de bize verin bile dedi

Benim küçük oğlum 11 aylık geçen gün beni dövmeye kalkıştı ama çok tatlı oluyoçok sinirli acaba diyorum ki hamileyken çok mu gergindim kendimi sorgular vaziyette buldum diğer oğlumda sinirlenince kafasını yere vuruyodu zamane veletleri böle valla işimiz zor

Ay

Ayni sorunu bende malesef ilk cocuhumda yasadim sukurler olsunki pedegog bi gelinimiz oldu onun baya etkisi oldu duzelmesinde agladigi zaman istedigini yapma dedi birak aglasin bagirsin elbet susacak dedi ama benimkide oyle boyle degildi yani gittigim yerde afet diyolardi cok uzuluyodum ama bunu buyukler yapiyor ben kayinvalidemlerle ayni apartmandayim dedsi her istedigini yapiyodu biz biseye hayir diyince olana kadar agliyodu duzelene kadar canimiz cikti ama suan cok hanim sessiz bi cocuk tavsiyem agladiginda istedigini yapma aglamadan soyle vereyim yada yapayim gibi yonlendir ilk bikac gun zor olur ama inanki alisiyor

aynen 400 tl den başlıyor kresler de 600 800 tl arasında degişiyor

istanbul ankara izmirgibi metropol şehirlerden birinde yaşıyorsanız eğer böyle yerlerde eğitim araştırma hastanelerinde çocuk psikologları var yardım alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…