eşim de bende çare bulamıyoruz

olabilir kaynımın bakışlarından bende rahatsızım eşim bizim oglanı kıskanıyor a... dedi ama koca delikanlı olabilir mi acaba
olabilir elbette. bu gözler üvey çocuğunu kıskanıp dayak atan, sigara söndüren, öldüren anne haberleri bile okudu.. çocuğunuzu çok yalnız bırakmayın. bence kini durup dururken oluşmuyor

Yapma zaten daha kötü olur. Bizim zamanimizda çözüm oyleydi dalga geciorum. Birileri gizli sakli bisey yapiyor olabilir mi bu cocuga?
aklıma geldi hatta kaynımdan şüphelendim ama nasıl ortaya çıkarabilirim ki kaynım 19 yasında oglumun oyunu bozmaktan ve aglatmaktan zevk alıyor defalarca eşim ben abisi falan uyardık ama inatla bunu yapıyor oglum hiç sevmiyor kaynımı

Canim kuzenim de böyleydi çok aradılar ne diye en sonunda kizcagizin böbreğin de taş varmış... ilaçla geçirdiler o ağlayan kız gitti melek gibi uysal bi kız geldi .. bi genel muayene yaptirdinizmi neticede derdini tam dillendirecek yaşta değil...

olabilir elbette. bu gözler üvey çocuğunu kıskanıp dayak atan, sigara söndüren, öldüren anne haberleri bile okudu.. çocuğunuzu çok yalnız bırakmayın. bence kini durup dururken oluşmuyor
bırakmıyorum ama mecbur mutfaga geçiyorum ev temizliyorum yalnız kalıyorlar kaynım eşim eve geç gelecegim dese bile geliyor bize

genel muayene derken dr a götürüyoruz ama bişey çıkmadı

ya 3 gün gecsede unutmaz yegenim bunu oyuna katmadı 3 gün sonra tek kalınca çocugun yanagını ısırdı üstelik 5 yasında yegenim
hassas yapılı demek ki, unutmuyor
ne kadar öfkelense de tepki vermemeniz lazım ki daha ters tepmesin
büyüdükçe sakinleşecektir ama illa ki yapısından dolayı hassas olacak
size düşüyor her şey, sabır çekip çocuğa yansıtmayacaksınız ki kendini kötü hissedip daha kötü olmasın

Kim bakıyor oğluna canim gunduzleri? Kocaman da oglanmis kaynin allahin ayarsizi ne istio ki cocuktan.

Beterin beteri varmış, bide benim ufaklığa Çaki kılıklı diyoduk, ağlayınca ilgilenmeyin, " sus "demeyin, o yokmuş gibi davranın, bence işe yarar

genel muayene derken dr a götürüyoruz ama bişey çıkmadı
yani kuzenim niye böyle diye artık amcam bi cocuk doktoruna götürdü baştan ayağa baktılar resmen meğerse garibimin anne karnında böbreğinde taş oluşmuş.. yani inşallah hasta değildir ama.. bi daha böyle bi baktırın derim..

canım bak ben eşşek kadar oldum, gelip de biri beni ağlatmaktan zevk alsa, oyunumu-hobimi bozsa ben de kinlenirim.

ailedeki psikopatlardan bi uzak durun. çocuk gördükçe kinleniyor, elinden de bişey gelmiyor, yaşı küçük, kuvveti yok. olsa demek ki dövecek herkesi. siz önce bi başbaşa kalın onunla sonra diğer yöntemler.

Kim bakıyor oğluna canim gunduzleri? Kocaman da oglanmis kaynin allahin ayarsizi ne istio ki cocuktan.
ben evimiz ayrı ama kv kayınlarım görümcem hep çat kapı gelirler haftada 3 4 gün bizdeler kovsakta anlamıyorlar

görumceminde bi oğlu vardı aynı böyle nam salmıştı oda ama zamanla ağlamalrı kesildi daha cok dikkatini çeken seyler oldu cocuk buyudukçe

nasıl ama anlamıyorlar ki

Simdi herkes ne alaka falan diyecek ama baska birinde sahit oldugum icin yaziyorum. Bizim bir tanidigin kizi da boyleydi, resmen evlerden irak denecek cinsten, araliksiz nefes almadan agladi ilk bir kac yil.
Sonra birisi ismini kaldiramiyor bazi cocuklar, bunun da adi cok agir, yanlis demis, topluca okudular cocuga, ondan sonra duzeldi.

Ismi ne merak ettim. Acil sifalar dilerim.

Amin sagolasın ismi metehan ve ikizler burcu

evet kv depresyon ilaçları kullanıyor aşırı sinirli bide oglum küçük kaynımdan çok rahatsız oluyor ne yapsam bilemedim eşime söylesem ne alaka diyecek

Eger okutma imkaniniz varsa bence burayi okutun ya da cevreden hani biri bu cocuk birini ornek aliyo bence desin ikna etme amacli
Kucuk kayninizdan rahatsiz oluyorsa bir seyler olabilir bence pesini birakmayin kvye dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…