eşim degil ben yapıyorum!!

ansysnst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
24
0
0
Ankara
Merhb.arkadaşlar.
Evliligm çok iyi.ilişkimiz de iyi
Ama ben eşimden gizli p...o izliyorum acayip zevk alıyorum.
Neden böyle bilmiyorum çokta istekli biriyim.bunun etkisi var mı.izlemeyi bırakamıyorum.

Yalan laaa fake bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şimdi saldırılar gelebilir dikkatli ol :) Çok p....o izlemek psikoloji başta olmak üzere zihinsel birçok işlevini etkileyebilir. Araştırma sonuçlarıydı bunlar. Unutkanlık, odaklanamama vs. gibi şeylere yol açabiliyor. Yavaş yavaş azaltmayı denemelisin.
Şimdi baktım da yeni üyelikmiş burnuma kötü kokular geliyor. Çok fake hareketler bunlar.

Son düzenleme:
Merhb.arkadaşlar.
Neden böyle bilmiyorum çokta istekli biriyim.bunun etkisi var mı.izlemeyi bırakamıyorum.

izle tabiki kim ne karisir anlamam insan ewli de olsa kendine ait ozel bi dunyasi olur. takdir ettim durustlugunu sex oyuncaklari da al kendin icin yasa nasil istrsen:)

Fake ne alaka.kıskandınz heralde istekli olmamı:)
Komik olmayın ya.ben bi derdimi anlatıyorum burda.

Cinsel hayatında mutlu değilsin sanırım.
Bağımlılık derecesinde değilse sorun değil.. Ama izlemeden duramamak, ve sadece p.. izleyerek tatmin olmak bir sorun.
Tedavi olabilirsin. Ya da kendi kendine vazgeçmeye çalışırsın...

İzledikten sonra aynılarını eşine uyguluyor musun ?

Merhb.arkadaşlar.

ay boşver ıcanm her kadın izliyor izlemeyen kadın mı var? çok normal hatta birlikte izleyin birlikte zevk alın sonuçta bi adamla aldatmıyosun ya onu kocan şükretsin şekerim.hem kocanda suç demek ki doyuramıyo seni şöyle süslü giyinsin süslensin kokular sürünsün dimi ama

nasıl,oldu mu bu cevap?

dün erkek izleyince kadınlarımzdan bu cevaplar gelmişti.al işte bu da tam tersi

Merhb.arkadaşlar.

dünki ..... konusunda bi de kadın böyle bi konu açsa neler yazardık acaba demiştim de kimse cevap vermemişti al konuya bak keşke başka bi şey isteseymişim olacağğmış

Boyle konulara her zaman ayni cevabi veriyorum, izlenmesine karsi degilim ama bagimliliga karsiyim.

Fake ne alaka.kıskandınz heralde istekli olmamı:)
Komik olmayın ya.ben bi derdimi anlatıyorum burda.

Istekli olman guzel biseyse kiskanilacak bir seyse bunu neden dert ettin ?

P.ornoyu neden esinden gizli izliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…