eşim degil ben yapıyorum!!

Sorun ne. Izliyotum sorum bu dedin. Bu soru cumlesi degil anlamadim yine. Birakmak mi istiyosun. Bagimli oldugunu mu dusunuyosun? Esinle sevismekten zevk alamiyor musun? Esin erken mi bosaliyor? Esinden neden gizliyosun? Anlat yardimci olalim.

Neden izliyorum blmyrum herşey iyi.eşim kızar biliyorum oyüzden söylemyrum.
Sorunum şu.izleyen var mı yani bu kötü bişey mi onuda tam bilmiyorum

bana da fake bi konu gibi geldi :44: ayrıca ne yapıcaz biz şimdi anlamadım, p.. izleme çocuum yapma evladım mı dicez.. İzlemek istiyosan izle, hatta git eşinle izle.

dünki ..... konusunda bi de kadın böyle bi konu açsa neler yazardık acaba demiştim de kimse cevap vermemişti al konuya bak keşke başka bi şey isteseymişim olacağğmış
sanırım tio vermişsin. bugün bdvde ilginç şeyler oluyor. hadi hayırlısı

Kotusu iyisi kisiden kisiye degisir. Kimi tu kaka der, kimisi normal der. Senin gorusun hangisindeyse odur. Yani herkes kotu dese bakmayacak misin?
Bana da cok gercek gelmedi ya neyse...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Şimdi oy birliğiyle kötü desek bir daha yapmıcam abalalrım mı dicen

Ama iyi oluyo böyle de ya. Çok da şeyapmamak lazım. Foruma bi renk geliyo gelmiyo değil yani.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhb.arkadaşlar.
Evliligm çok iyi.ilişkimiz de iyi
Ama ben eşimden gizli p...o izliyorum acayip zevk alıyorum.
Neden böyle bilmiyorum çokta istekli biriyim.bunun etkisi var mı.izlemeyi bırakamıyorum.

Ahhhhaaahhhaaahh hep erkekler izlicek deyil ya canım iyi yapıyon izle bende izlerim arada hoşuma gidiyo. Kocamı aldatıyomuyum şimdi.

Forza elizabeth diyosun :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kötü bişey değil, bunun için kendini kötü hissetmene gerke yok. Bağımlı olmadığın sürece. Çalışmıyosan bu tip şeylere bağımlı olman çok kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…