eşim degil ben yapıyorum!!

İki taraf da izleyebilir.. Bende mi sıkıntı var anlamıyorum, gayet normal karşılıyorum.

Fake ne alaka.kıskandınz heralde istekli olmamı:)
Komik olmayın ya.ben bi derdimi anlatıyorum burda.

İstekli olmanı niye kiskanalim ki yaş kaç ayrıca bo ergenusluk da olabilir...ayrıca nedir bu p...o sevdası arkadas izliyosan izle bi arkadaşında dediği gibi oyuncaklarda al kendine..tobe tobe ya...akşam akşam canin sıkıldı galiba

Hahaha KK'ya ne olmus bugün böyle, ne acayip "dertler" var
Izlersen izle, zaten esinde bos durmuyordur...

Ya izlemeden duramamak degl de izlemek istiyorum sorunum bu
W
Eşimle cinsel hayatmda çok iyi

24 yaş.sevdası deglm braz düşkünüm sorunum bu.
Sinirlenecektnz alnınza kurşun mu dayadm yorum at diye

Ben anlamiyorum eger izleyip zevk aliyorsaniz bunun nesi dert? Ha takinti halinde gece gunduz izliyorsaniz o halde doktora gorunun

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kac kisisiniz ... ayri ayri konulara laf yetistirmeye calisitiginiza göre sayiniz fazla... hadi canim al tayfani da voltaa

Ilk yazdgmda eşimle aram çok iyi dedim.görmezden gelip böyle yazmanın amacı nedir.

Ya iyi güzel de kardeşim, kocanla aranda sıkıntı yok, aranız iyi, sen memnunsun, izlemekten hoşnutsun filan, bağımlılık da değilmiş, gerçek hayatını da etkilemiyormuş, e ortada bi 'dert' yok. E gelip de niye dertmiş gibi başlık açıyon herkes her şeyden memnunken?
Ondan sonra vay efendim niye fake diyoruz bilmem ne.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Istekli oldugum dert ettgmi nerden çıkardın .ben bunları izliyorum sorum bu.

Sorun ne. Izliyotum sorum bu dedin. Bu soru cumlesi degil anlamadim yine. Birakmak mi istiyosun. Bagimli oldugunu mu dusunuyosun? Esinle sevismekten zevk alamiyor musun? Esin erken mi bosaliyor? Esinden neden gizliyosun? Anlat yardimci olalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…