- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
-
Aslında döndükten sonrki ilk tartışmadan sonra düşünüp durdum sona eşime sürmeyecek bu evlilik boşanalım dedim sen değişmeyeceksin dedim asla seni tekrar bırakmayacam dedi gitmeme izin vermiyor yüzüstü bırakıp kaçar gibi gitmek istemiyorum.Madem döndünüz ve esiniz değiştiğini ispat etmeye çalışıyor ve gerçekten elinden geldigini yapıyor o zaman olanları arkanizda bırakın ve evliliginizi kurtarmaya çalışın. Yok istemiyorum diyorsanız uzatmali oynamanin anlamı yok. Davranışlar önemli her zaman sözler değil
Önümde aslında çok iyi davranıyor ama işte ailesinin doldurmasım izin veriyor mu hala bilmiyorum. Bunu anlamam lazım çünkü 3. Yılımız artık eşim çocuk da istiyor. Ben emin olmadığım için yapmak istemedim ama artık eşim çocuk için çok baskı yapar oldu.Bu soruya sadece zamanla cevap verebilirsiniz, biz bilemeyiz sizde. Zaten eve dönmeniz için görünürde değiştiyse kokusu çok yakında çıkar bastıramaz.
Aslında döndükten sonrki ilk tartışmadan sonra düşünüp durdum sona eşime sürmeyecek bu evlilik boşanalım dedim sen değişmeyeceksin dedim asla seni tekrar bırakmayacam dedi gitmeme izin vermiyor yüzüstü bırakıp kaçar gibi gitmek istemiyorum.
Önümde aslında çok iyi davranıyor ama işte ailesinin doldurmasım izin veriyor mu hala bilmiyorum. Bunu anlamam lazım çünkü 3. Yılımız artık eşim çocuk da istiyor. Ben emin olmadığım için yapmak istemedim ama artık eşim çocuk için çok baskı yapar oldu.
Unutmak istiyorum ama bir gün yine ailesiyle görüştü sadece 1 saat sona eve döndü o ara ufak bir konuya tartışmıştık. Olağandan fazla tepki verdi sona bana dönüp sen beni sinir ettin sinirden mide ağrısından duramıyorum dedi. Benim ona ters cevap verdiğim için bu kadar tepki koyduğunu söyledi. Bu olanlar kafamı kurcalıyor.İki seçenek var.
Ya unutacaksınız,söylenmeyeceksiniz eşinize şans vereceksiniz
Ya da unutmayacaksanız ayrılacaksınız
İnanın ki kararımdan emin olsam zaten çeker giderim. Acaba değişti mi diye sürekli durumları sorguluyorum. Dediğim gibi bir gün ailesiyle 1 saat görüştü eve geldiğinde telefondaki küçük bir kavgaya çok tepki verdi. Yine mi doldu bir şeylerden diyorum ama emin olamıyorum.Aman biraz realist olalim siz gerçekten gitmek isteseniz tıpkı "babam ve oğlum" filminde gibi adamı ezip de gecersiniz. Bence siz daha kendiniz emin değilsiniz ne istediğinizi. Bosanmak isterken orda kalmak boşa umut verir oda haksızlık. Bence profesyonel destek almayı da düşünebilirsiniz. Evliliklerde çabuk soğukluk girebiliyor, ama onarmak zaman istiyor ve iki tarafın da çabasını.
İnanın ki kararımdan emin olsam zaten çeker giderim. Acaba değişti mi diye sürekli durumları sorguluyorum. Dediğim gibi bir gün ailesiyle 1 saat görüştü eve geldiğinde telefondaki küçük bir kavgaya çok tepki verdi. Yine mi doldu bir şeylerden diyorum ama emin olamıyorum.
Nişanlı iken ben nişanı attım ailenin sorunlu olduğunu gördüm. Eşimin de onların lafına baktığını anladım ama ailem ilk başta tamam ayrıl dedi. Sonra ise her gün baskı uyguladılar herkes sana nişan attı diyecek. O kadar masraf yaptık nişana dediler. Her gün baskıya maruz kaldım o zamanlar aileme direnemedim ama Ailemin de gerçek yüzünü sonradan gördüm beni evlendirip göndermekmiş tek dertleri. Evlendikten sona boşanmak istedim yine Arkamda duruyor gibi davranıp iş çevirmişler. Bir oyunla beni yine kocamın yanına gönderdiler uzaktan bakınca anlıyorum her şeyi.Daha nisanliyken belliymis ne olduğu.
Degismemis daha çok cektirir bu size.
Ben insanlarin degisecegine de inanmiyorum, malzeme bu. Ya ayrilacaksiniz ya da boyle devam edeceksiniz.
Büyük sorunlarımız yok aslında kimseyle konuşup görüşmediği zamanlar çok iyi davranıyor. Mesela ne zaman ailesiyle konussa değişiyor. Ailesinin çoğu lafını duydum kulak misafiri olup. O bizi hiç sevmiyor sana da iyi bakmıyor diye dolduruyorlar. Bizim tek derdimiz sana iyi bakması diyorlar ama mesela eşim karım yemekleri çok lezzetli desin o benim kadar lezzetli yapamaz diyor. Aslında ailesinde kıskançlık var eşim bunu görmüyor. Eşime karın çok harcıyor çok tutumsuz bana bak ben hesabımı iyi bilirim diyorlar. Sürekli kendilerini övüp beni kötülüyorlar. Evime gelip pis yer ararlar, bulamazlarsa yemeği tatlıyı eleştirirler tabi arkamdan önümde değil. Durumlar bunlar aslında, eşim kendi de diyor aramızda hiç sorun yok ama bu evlilik başkaları yüzünden zarar görüyor.Ailesi bir kenara belki genel olarak sorun çözme yöntemlerinizi bir gözden geçirmeniz lazım. Küçük olaylara çok tepki gösteriliyorsa, altından genelde daha büyük sorunlar çıkıyor
Büyük sorunlarımız yok aslında kimseyle konuşup görüşmediği zamanlar çok iyi davranıyor. Mesela ne zaman ailesiyle konussa değişiyor. Ailesinin çoğu lafını duydum kulak misafiri olup. O bizi hiç sevmiyor sana da iyi bakmıyor diye dolduruyorlar. Bizim tek derdimiz sana iyi bakması diyorlar ama mesela eşim karım yemekleri çok lezzetli desin o benim kadar lezzetli yapamaz diyor. Aslında ailesinde kıskançlık var eşim bunu görmüyor. Eşime karın çok harcıyor çok tutumsuz bana bak ben hesabımı iyi bilirim diyorlar. Sürekli kendilerini övüp beni kötülüyorlar. Evime gelip pis yer ararlar, bulamazlarsa yemeği tatlıyı eleştirirler tabi arkamdan önümde değil. Durumlar bunlar aslında, eşim kendi de diyor aramızda hiç sorun yok ama bu evlilik başkaları yüzünden zarar görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?