• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim denen

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
220
51
48
Kızlar konularımı bilenler bilir
Eşim 20 gün oldu daha konuşmuyor benimle Allah aşkına ya nedir bu çocuğu alıp bazen annesigile gidip geliyor o kadar çocuk dışında muhatap olma çocuk İçin geliyorum eve demesin mi bana zaten kardeşimin nişanı var ay sonu şeytan diyor git birkaç gün sonraya

Eşim 20 gün oldu daha konuşmuyor benimle Allah aşkına ya nedir bu çocuğu alıp bazen annesigile gidip geliyor o kadar çocuk dışında muhatap olma çocuk İçin geliyorum eve demesin mi bana zaten kardeşimin nişanı var ay sonu şeytan diyor git birkaç gün sonraya
Konuyu bilmiyorum ama 20 gün çok uzun bir süre konuşmadan durmak sabır işi ben patlardım.
Nişan için gidin biraz orada lafa dinleyin sizde bırakın iş olacağına varır.

• Beğen
Reactions: Cac
Olayı bilmediğim için bir yorum yapamayacağım. Ama olgunlaşmamış bir erkek ise yapacak bir şey yok. Size sevgisi saygısı bitmiş gibi duruyor.

Gidin zaten bırakın eşinizi. Bu küsen eşlere elini verince kolunu kaptırıyor insan. Sallamayın gidin gideceğiniz yere. O bilmiyor mu nişan olduğunu. Bile bile uzattığına göre rezil olmayı göze almış demektir. Rezil edin siz de. Yapamayacağınızı düşünüyor şuan ve nişan mevzusunu kullanıp sizi manipüle ediyor ayağına gitmenizi bekliyor.

20 gün aynı evde insan eşiyle konuşmadan duramaz. Sert gibi olacak ama sanki bazı evlilikler bitmişte boşuna dert ediniliyormuş gibi geliyor bana.
Tabi ki tartışılır, kızılır anlaşmazlık olur ama 20 gün yok sayabildigin insanla eş değilsindir.
Bana göre küslük/kırgınlık bir gün bile sürmez, sürmemeli ama en fazla 1 gün sürer böyle.seyler ya

20 gün durduğun hata.

Bak ona onun yaptığıyla karşılık ver umursama. Sende onu görmezden gel. Çünkü bi adım atman bi işe yaramayacak bu aşikar. Nasılsa dize getiriyorum diyip aynı taktiği uygulamaya devam edecek. Küserek istediğini yaptıracak. Sende onun anladığı dilde konuş bakalım ne olacak. İki ihtimal var. Ya kaybetme korkusu yaşayacak. Ya da ikinci ihtimal daha beter olacak. İnada bindirecek. Böyle yaşayıp gideceksiniz ta ki senin canına tak edene dek. Bu adamı bıraksan bir ömrü böyle küs geçirir .

Back
X