- Konu Sahibi Ecolina1995
-
Canımmm o zaman çocuk falan yapma. Normal gelmedi bana. 1 yıl gözlemle, okb li olabilir. Sonra duruma göre değerlendirirsin. Çok üzüldümAh ablam ah 1,5 aylık evliyim daha yeni öğreniyom bi kurulandığı havluyu kirli sepetine atıyor of of
Yok dayanılmaz birisi değil eşim çok seviyor benide çok titiz birde evde hayvanımız var ama ben çok tecrübeli değilim yavaşım ona üzülüyorum tek derdim bu adam aşırı titizCanımmm o zaman çocuk falan yapma. Normal gelmedi bana. 1 yıl gözlemle, okb li olabilir. Sonra duruma göre değerlendirirsin. Çok üzüldüm
Ya evet ama Allah için herşeyi alıyor eve o konuda hakkını yiyememde böyle emir tarzında konuşması hızlı olmamı beklemesi aşırı titiz olması azcık sinir ediyo o kadar yoksa hakaret dayak ahlaksızlığı felan yok hani bende ileriki zamanlarda tecrübe edineceğim biraz bunu anlasa aramız süper olacak herşeyi 4 x 4 istiyor ev konusundaKarısından muhtesem ev kadınlığı bekleyen koca eve ne kadar para getiriyor mesela.
Biz de neler isteriz ama olmuyor
ay ona da karismasinlar ya.Merhaba;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor
Kendi yapsın paşa efendi.Ya o istiyor ki hergün elektrik süpürgesi ile evi süpürmemi toz almamı bulaşık çamaşırları hemen yıkamamı hergün yeni nevresim istiyor ve yerleri banyoyu bal dök yala yapmamı istiyor yapıyorum ama şurası olmamış diyo mesela
Size bişey söyleyim mi gerçekten işte böyle istiyor nevresimleri hergün değiş diyo tek fark burada ama ben yavaşım hepsi yetişmiyor çünkü evde hiç temizlik yaptırmıyor su ailem ama yapıncada yavaşta olsa tam yapıyorum sadece böyle detaylara takılıyorTemizlik hastasıysa kalkıp kendi yapar heralde rahatsız olup. Ha bide zaten ne yaparsanız yapın beğenmez. Ben yine de yardım edeyim biraz
-Haftada 2 kere nevresim değiştiririm yazın 3 kere. (Sepette bekletmem hemen yıkarım)
-Haftada 1 kere büyük süpürge ile 2 gün küçük süpürge ile evi süpürürüm.
-Haftada 1 kere büyük süpürge açınca silerim toz alırım. (Cam sil, yüzey temizleyici)
-Ayda bir camların önlerini silerim dıştan su dökerim mermere (Suyla)
-Haftada 1 mutfak dolaplarını silerim dışını sadece
Ocağı aspiratörü her gün silerim (yağ çözle)
-Bulaşık makinesini yaklaşık 3 günde bir çalıştırırım dolduğunda
-Çamaşır makinesi çamaşıra göre haftada 2 veya 3 kez çalışır (siyahlar için perwol, beyazlar için toz kullanıyordum şimdi komple sıvı deterjana geçtim. Yumușatıcı)
-Ütüyü biriktirmeden yaparım
-3-4 ayda bir de komple dip köşe temizlik yaparım
-Bulaşık makinesine bulaşıkları mutlaka suya tutup koyarım çalıştırırken de çamaşır suyu dökerim (finish quantum kullanırım tuz ve parlatıcı koymam)
-Tahta kaşıkları makineye atmam
-Tencereleri bulaşık o gün yıkanmayacaksa atmam elde yıkarım (cifle)
-Her gün çaydanlığı yıkarım (cif ve kireçli ise por çöz ile)
-Her gün wc yıkarım (çamaşır suyuyla)
-3-4 günde wc banyo lavabolarını duşakabin yıkarım (çamaşır suyuyla)
-3 günde bir havluları değiştiririm
Valla aklıma gelenler bunlar
Ben de köle alsam ben de çok hızlı olmasını isterdim. Eşin haklıValla çok hızlı olmamı istiyor yemek bulaşık temizlik çamaşır hepsini bitirmemi istiyor onu diyorum
Hahaha evet ya eşim aslında çok komik eğlenceli birisi öyle şiddeti middeti yok ama temizliğe takık bakımlı istiyor evi eşyalarını vb. Temiz temiz uyumak istiyormuş düzen temizlik onun için çok huzur vericiymiş
Size bişey söyleyim mi gerçekten işte böyle istiyor nevresimleri hergün değiş diyo tek fark burada ama ben yavaşım hepsi yetişmiyor çünkü evde hiç temizlik yaptırmıyor su ailem ama yapıncada yavaşta olsa tam yapıyorum sadece böyle detaylara takılıyor
Hergun nevresim değişmez ya hu.Size bişey söyleyim mi gerçekten işte böyle istiyor nevresimleri hergün değiş diyo tek fark burada ama ben yavaşım hepsi yetişmiyor çünkü evde hiç temizlik yaptırmıyor su ailem ama yapıncada yavaşta olsa tam yapıyorum sadece böyle detaylara takılıyor
Aslında benim yaptıklarım abartı değil bazıları hariç. Yani yemek yaptınız ya hemen ocağı aspiratörü bezle silin sonraya bırakmayın bu tür şeyleri. İşte yemek yediniz hemen suya tutup koyun makineye tezgahta beklemeyin.Sabah uyandınız ya wc yi yıkayın. Eviniz dağınık olmasın. Dağınıkken pis gibi oluyor bence. Ama her gün ev süpürmek abartı yani çocuk yok bişey yok. Her gün nevresim değiştir demesi de garip yani. Her şey zamanla oturur hiç kimse dört dörtlük değil.Size bişey söyleyim mi gerçekten işte böyle istiyor nevresimleri hergün değiş diyo tek fark burada ama ben yavaşım hepsi yetişmiyor çünkü evde hiç temizlik yaptırmıyor su ailem ama yapıncada yavaşta olsa tam yapıyorum sadece böyle detaylara takılıyor
Hanımefendi yatak odamla konu ne alaka sadece pratik olmadığımdan dert yandığı mı belirttim eşim kötü davranmıyo öyle görmüş ailesindenHavluyu 1 kere silip kirliye atmak nedir?
Kocan normal değil anlamıyor musun?
Bu adam seni cinsellikte de mutlu edemez tahminimce...
Ah su anneleri yok mu, anası da kesin temizlik hastadır bunun, üzüm üzüme baka baka kararmış çekeceğin var.. 1.5 ayda ne dip köşe temizliği daha
Hanımefendi yatak odamla konu ne alaka sadece pratik olmadığımdan dert yandığı mı belirttim eşim kötü davranmıyo öyle görmüş ailesinden
Hanımefendi yatak odamla konu ne alaka sadece pratik olmadığımdan dert yandığı mı belirttim eşim kötü davranmıyo öyle görmüş ailesinden
Ya o istiyor ki hergün elektrik süpürgesi ile evi süpürmemi toz almamı bulaşık çamaşırları hemen yıkamamı hergün yeni nevresim istiyor ve yerleri banyoyu bal dök yala yapmamı istiyor yapıyorum ama şurası olmamış diyo mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?