Eşim detaylı temizlik yapmıyorsun diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canımmm o zaman çocuk falan yapma. Normal gelmedi bana. 1 yıl gözlemle, okb li olabilir. Sonra duruma göre değerlendirirsin. Çok üzüldüm
Yok dayanılmaz birisi değil eşim çok seviyor benide çok titiz birde evde hayvanımız var ama ben çok tecrübeli değilim yavaşım ona üzülüyorum tek derdim bu adam aşırı titiz

Karısından muhtesem ev kadınlığı bekleyen koca eve ne kadar para getiriyor mesela.

Biz de neler isteriz ama olmuyor
Ya evet ama Allah için herşeyi alıyor eve o konuda hakkını yiyememde böyle emir tarzında konuşması hızlı olmamı beklemesi aşırı titiz olması azcık sinir ediyo o kadar yoksa hakaret dayak ahlaksızlığı felan yok hani bende ileriki zamanlarda tecrübe edineceğim biraz bunu anlasa aramız süper olacak herşeyi 4 x 4 istiyor ev konusunda

Temizlik hastasıysa kalkıp kendi yapar heralde rahatsız olup. Ha bide zaten ne yaparsanız yapın beğenmez. Ben yine de yardım edeyim biraz

-Haftada 2 kere nevresim değiştiririm yazın 3 kere. (Sepette bekletmem hemen yıkarım)
-Haftada 1 kere büyük süpürge ile 2 gün küçük süpürge ile evi süpürürüm.
-Haftada 1 kere büyük süpürge açınca silerim toz alırım. (Cam sil, yüzey temizleyici)
-Ayda bir camların önlerini silerim dıştan su dökerim mermere (Suyla)
-Haftada 1 mutfak dolaplarını silerim dışını sadece
Ocağı aspiratörü her gün silerim (yağ çözle)
-Bulaşık makinesini yaklaşık 3 günde bir çalıştırırım dolduğunda
-Çamaşır makinesi çamaşıra göre haftada 2 veya 3 kez çalışır (siyahlar için perwol, beyazlar için toz kullanıyordum şimdi komple sıvı deterjana geçtim. Yumușatıcı)
-Ütüyü biriktirmeden yaparım
-3-4 ayda bir de komple dip köşe temizlik yaparım
-Bulaşık makinesine bulaşıkları mutlaka suya tutup koyarım çalıştırırken de çamaşır suyu dökerim (finish quantum kullanırım tuz ve parlatıcı koymam)
-Tahta kaşıkları makineye atmam
-Tencereleri bulaşık o gün yıkanmayacaksa atmam elde yıkarım (cifle)
-Her gün çaydanlığı yıkarım (cif ve kireçli ise por çöz ile)
-Her gün wc yıkarım (çamaşır suyuyla)
-3-4 günde wc banyo lavabolarını duşakabin yıkarım (çamaşır suyuyla)
-3 günde bir havluları değiştiririm

Valla aklıma gelenler bunlar

ay ona da karismasinlar ya.

Kendi yapsın paşa efendi.
Ev orası ev. Müze değil..

Size bişey söyleyim mi gerçekten işte böyle istiyor nevresimleri hergün değiş diyo tek fark burada ama ben yavaşım hepsi yetişmiyor çünkü evde hiç temizlik yaptırmıyor su ailem ama yapıncada yavaşta olsa tam yapıyorum sadece böyle detaylara takılıyor

Akşam yatmadan önce nevresimi değiştirsin

Gece makinaya atıp saat 10 da başlatacak şekilde ayarlasın

Kurutma makinesi yoksa alsın

Akşam eve gelince ya da siz evde iseniz gün içinde yıkanan nevresimi kurutmaya atsın

Gece de tekrar değiştirsin

Bu döngüyü 15 gün yapsın sonra gelsin konuşsun

Siz onun dediklerini takmayın yapmayın da bir nevresim kaç dakikada değişir

Yani her şeyi yaptınız da sorun nevresim mi

10 dakika almaz değiştirmek yatmadan eşin değiştirsin çok takıksa

Yavaşım derken çalışmıyorsunuz diye anladım

Yeni ev çoluk çocuk yok işler nasıl yetişmiyor bir yerde bir pratiklik hatası mı var

Yani evde iki küçük kapta yemek pişiyor her gün yağ mı yanıyor mesela ocak nasıl kirleniyor arada taşar vs de her gün olmaz ki bezi dolaştırdık silindi 1 dakika sürmez

Hergun nevresim değişmez ya hu.
Hergun yıkamaktan o nevresim 1sene idare etmez.

Aslında benim yaptıklarım abartı değil bazıları hariç. Yani yemek yaptınız ya hemen ocağı aspiratörü bezle silin sonraya bırakmayın bu tür şeyleri. İşte yemek yediniz hemen suya tutup koyun makineye tezgahta beklemeyin.Sabah uyandınız ya wc yi yıkayın. Eviniz dağınık olmasın. Dağınıkken pis gibi oluyor bence. Ama her gün ev süpürmek abartı yani çocuk yok bişey yok. Her gün nevresim değiştir demesi de garip yani. Her şey zamanla oturur hiç kimse dört dörtlük değil.

Havluyu 1 kere silip kirliye atmak nedir?
Kocan normal değil anlamıyor musun?

Bu adam seni cinsellikte de mutlu edemez tahminimce...
Ah su anneleri yok mu, anası da kesin temizlik hastadır bunun, üzüm üzüme baka baka kararmış çekeceğin var.. 1.5 ayda ne dip köşe temizliği daha

Hanımefendi yatak odamla konu ne alaka sadece pratik olmadığımdan dert yandığı mı belirttim eşim kötü davranmıyo öyle görmüş ailesinden

Hanımefendi yatak odamla konu ne alaka sadece pratik olmadığımdan dert yandığı mı belirttim eşim kötü davranmıyo öyle görmüş ailesinden

Ne kızıosun ki eşine laf ettirmeyeceksen burası yanlış yer.
Hanımefendi demekki doğru bildim, anası da temizlik hastası işte...
Yatak odanla da çok ilgili bilio musun, açık yazamıcam ama uyumak isticeksin mesela o işten sonra herif kalk çarşafı değiştir dicek.. ayrıcq bazı seyleri de yapmıcak temizlik hastalığından dolayı

Ama gördüğünün olması gereken olmadığını kabul etmiyor

Yani siz de ille onun istediği olsun diyorsunuz da o olağan değil

Banyo icin 3 veya 4 gun cok degil mi..banyoyu ben hergun siler lavaboyu ovarim.paspasi gunluk degistiririm

Allah aşkına 1,5 ay da ne temizliği. İşte ev yerleştirirken detaylı temizlik yapılmıştır. Şimdi de haftalık klasik süpür sil. Yeni halı olunca biraz fazla tüy çıkıyordu. Çok istiyorsa detaylı temizlik ver halıları yıkamaya

Sakın bu manipülasyona düşme. Her gün nevresim mi değişir. Çok rahatsızsa kendisi yapsın da demiyorum. Çünkü normal değil bu beklenti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…