Valla bence kurulur bir sakıncası yokKadinlar da harem kurabiliyor muydu kadesaYahu ben basimi baglamaya bir erkek sinek bulamamisken konu sahibinin kocasiyla sevgilisi arasinda kararsiz kalmasi yikti benii
Nasıl ki burada karısını aldatan kocalara karsi objektif ve naif bir tutum sergileyemiyorsak kagit üstünde dahi evli olsa 2 aydır kocasini aldatan bir kadına da sırf kadın olduğu için saygı duyamayacagiz.Üzgünüm.Bazı yapılan sert yorumları anlayamıyorum ...sonuçta herkesin kendi hayatı insanları aşağılamadan objektif düşünmek gerekiyor diye düşünüyorum
ben daha önceki konunuzu okumuştum 1 yıldır ayrı yaşadığınızı falan belirtmiştiniz kağıt üzerindede olsa evliliğiniz birbirinizden koptuktan sonra başka biriyle birlikte olmanız gayet normal bence benim tavsiyem bazı şeyler ne yazıkki ne yaparsak yapalım düzelmiyor etrafımda evliliğini her seferinde ayrılıp barışıp sonra tekrar ayrılan birsürü insan var ,
mutsuz bir evliliktense mutlu bir beraberliği öneririm size.
siz yinede iyi düşünüp iyi karar vermelisiniz .
hakkınızda hayırlısı olsun
Nasıl ki burada karısını aldatan kocalara karsi objektif ve naif bir tutum sergileyemiyorsak kagit üstünde dahi evli olsa 2 aydır kocasini aldatan bir kadına da sırf kadın olduğu için saygı duyamayacagiz.Üzgünüm.
Çünkü bir insan eşini aldatıyorsa zaten onun kendisine saygısı yoktur.
Valla bizimde Başımıza gelmiş ahkam falan kestiğimiz yok, Herşeyin bir adabı ahlakı bir Şekli vardır. Herkes istediği Kişiyi seçmekte Tabiki Özgür. Ama hem eşi hem Sevgiliyle aynı anda değil. Boşandıktan sonra naparsa yapsın. Kusura bakmayın ama eşimmi sevgilimmi hangisi olsun diyen birinede sizin kadar anlayışlı olamayacağızbugun bır program ızledım trt de ve ona istınaden dusunceelerım arrttıı dıyokı eger eşler bırbırıne yetemıyorsaa dısarı gozlerının kayması baska arayıs olması normal dıyoo du bende bızzat duydum yanı hersey kagıt uzerınde degıl bnce kı sız bır senedır ayrıymıssınız ve uzaksınızz ben senı yadırgamıyorum cunku burda kımse nolacagını bılemez ahkam kesmek bıze düşmez yuce mevlam dururken!!! neyse canım dıyecegım sukı otur bı düşün kalbın gonlun kımı ıstıyosa onla yaşaa bu hayat bıdaha olmucak şans ınsanın elıne bı sefer gecer
Yoo saldırmadım BAZI ÜYELER söyle yazmış diye saldıran sensin.Kusura bakmayın ben size katılmıyorum herkes kendi düşüncesini yazıyorsa madem bende kendi düşüncelerimi dile getirdim hemen saldırıya geçmenize gerek yok !
haklısın tabıkı herkesın düşüncesı farklı ben sadce düşüncemı soyledımValla bizimde Başımıza gelmiş ahkam falan kestiğimiz yok, Herşeyin bir adabı ahlakı bir Şekli vardır. Herkes istediği Kişiyi seçmekte Tabiki Özgür. Ama hem eşi hem Sevgiliyle aynı anda değil. Boşandıktan sonra naparsa yapsın. Kusura bakmayın ama eşimmi sevgilimmi hangisi olsun diyen birinede sizin kadar anlayışlı olamayacağız
Aslında güzel cevap. Bu kadar tepki koyduktan sonra şunu diyelim. Hayırlısı hangisi ise o olsun.hayırlısı olsun he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?