eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

Sağlıklı insanlar Boşandıktan sonra bile 2 3 yıl bir ilişki içine giremiyorlar
Hem kendilerine saygidan hemde kendini hazır hissetme açısından
Arkadaş daha bosanmadan kendini aşmış yeni sevdalara

ben nişan attım 1 bucuk sene oldu nişan attığım halde ben bile başlayamaıdım biri ile gönül ilişkisine insan toparlanamıyor ki belli süre çok haklı demişssin valla...

Size de ve o bir yıldır ortalarda olmayan saçma sapan kocanıza da çok kızdım.bu ayrılıkta eşinizin de sevgilisi olmuşsa; siz de eşiniz de sevgililerinizi hayatınızdan çıkartmadan evliliğinize devam edersiniz bence.Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi diyorum ve susuyorum...

Karısını hamile haliyle aldatan adamlar bir yanda diğer yanda soyadını taşıdığı kocasiyla resmi boşanmadan başkasıyla görüşmeye başlayan kadınlar. Şu cinslerin hepsini bi uzay mekiği alıp Mars'a götürse de gerçekten insan gbi insanlar birarada kalsak!

Milleti keklemek için fake konu açıp durmayın ya

Böyle şeylerde genelde ikisindne de olunur.
Sevgilin sana cinsel amaçlı yaklışıyor bence.

.Sevgilinin haberi var mı evli olup ayrı yaşadığından?Eşin de muhtemelen bilmiyıor başka biri olduğunu.Bu arada neden ya ayrılık ya bir araya gelme yapmadınız,böyle arada etkisiz eleman gibi bıraktınız evliliğinizi?

biz insanlar ne kadar karışık varlıklarız. İmtihan dünyası neler yaşıyoruz,yaşatıyoruz Cevabı sizde biliyorsunuz lütfen eşinizle oturup konuşun düzelebilirliği var mı? tartışın... Yoksa eşinizle aynı eve girdiğinizde de o kişiyle görüşmeler yapabilirsiniz ve bu korkunç şeylere götürür sizi. Allah şaşırtmasın inşallah...

Yeni sevgilinden onunla anlsamadıgın ıcın ayrılmak ıstedıgını soyle
kocana donersen kocan bu adamı bılecek mı? aranızda epey bısı gecmıs gıbı
o bunlara ragmen ıstıyormu sızı?
madem evlenilecek biri neden ayrıydınız 1 senedir?

eşin evlenilecek kişi olduğu için mi 1 yıldır ayrısınız bacım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…