eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

Artik yargitay bosanma davasi acildiktan sonra her iki tarafida serbest birakmis olaya bak, millet resmi olarak evli ama onunla bununla iliski kurabiliyo ne yazikki.. hey adalet nerdesin demek istiyorum.. sonucta hala resmi olarak evlilik var yani.. ister imza olsun ister baska birsey olsun.. sizin durumunuza gelince kusura bakmayin ama siz bosanma davasi filan acmamissiniz heralde sadakat yukumlulugunuz devam eder isterse uc sene ayri kalmis olun .. sirf bundan dolayi esinizde size tazminat davasi acabilir .. cok riskli.. ben anlam veremiyorum kafam almiyo cidden.. simdi esinize geri donseniz, vicdaniniz nasil rahat etcek... Amannnnnnn

Eşin evlenilecek kişi olsaydı ayrılmazdın.
Diğeri bulutların üstünden çabuk düşürebilir seni.
En iyisi ikisinide boşver. Kafa karıştıysa ikiside net değildir.

Basit ne demek, o kısmı anlamadım ?

BRAVO CNM SANA HARFIYEN KATILMAMAK MUMKUN DEGIL AYNI GORUSTEYIM .. O ZAMAN MILLET AYRI YASIYORUM NASIL OLSA DIYE ONUNLA BUNUNLA ILISKI KURSUN, SONRA COCUK PEYDAHLASIN BI GUZEL.. YARGITAY SAGOLSUN ARTIK BOSANMA DAVALARI ACILDIKTAN SONRA SADAKAT YUKUMLULUGUNU ORTADAN KALDIRMIS, NE GUZEL ADALET DEGILMI.. INSANLAR HENUZ BOSANMAMISKEN, BOSANMA KARARI VERILMEMISKEN ILISKI KURABILIYO HATTA IMAM NIKAHIYLA EVLEIYO KIMSENIN UMRUMDA DEGIL.. TURKIYEDE HUKUK ADALET YOK.. BUNU KENDI BOSANMA DAVAMDADA BIR KEZ DAHA ANLADIM..

bence eşinizden boşanın ve gayrı meşru ilişki yaşadığınız adamla devam edin. zira tencere kapak uyumu gördüm sizde. (bi de biri evlenicek biri eğlenicek ayrımı yapıp nasıl karar veteyim diye düşünüyorsunuz ne kadar bencilce bir düşünce) çok şey söylerdim de yoramıycam kendimi azıcık kendinize saygı duyun.

Son düzenleme:
Evli insanların keyfi olarak 1 yıl ayrı yaşaması ne kadar saçma. Ya boşansaydınız yada evliliğinizi kurtarmak için terapiye gitseydiniz.
"1 yıl ayrıydık ama" bir açıklama olamaz sonuçta evliliğiniz resmiyette devam ediyor. Kocasını gurbete gönderip çocuklarına hem anne hem baba olan birçok kadın var. Sevgili mi buluyorlar hemen.

Sen o insanın soyadını taşıyıp aldatıyorsun
Birde kocam mı sevgilim mi seçim yapma moduna geçiyorsun utanmadan

Allah m o kdar dürüst namuslu evlenemeyen insan varken evlilik gibi kutsal bir müesseseye layık olmayanlar evlenebiliyorya bu ilahi adalet mi

ama siz hala o insanın soyadını taşıyorsunuz
evlisiniz ve başka biriyle gönül ilişkiniz var
bu durum hiç hoş değil
aldatıyorsunuz eşinizi
istemiyorsanız sevmiyorsanız boşanın
daha sonra kimi seviyorsanız sevin
bi işe nokta koymadan başka bi işe kalkışmayın

o geçici hevesinizi de bi an evvel noktalayın
mazallah 3.sayfa haberlerine konu olursunuz

Sağlıklı insanlar Boşandıktan sonra bile 2 3 yıl bir ilişki içine giremiyorlar
Hem kendilerine saygidan hemde kendini hazır hissetme açısından
Arkadaş daha bosanmadan kendini aşmış yeni sevdalara

Şimdiki sevgilin evli olduğunu biliyormu? Biliyorsa eşine döneceksen her ikisiylede açık açık konuş ve öyle yap ne yapacaksan.. Gizli kapaklı oyunlar oynama..

Kimse kınamasın arkadaşlar, herkes çiğ süt emmiş sonuçta ve ne olacağımızı biz kendimiz bilemeyiz en iyisi kınamamak büyük konuşmamak.. Rabbim doğru yoldan şaşırtmasın..

Eşim ve hayatımda ki kişi vay be... Bence biraz da sevgilinle ara verin,sonra eşinle yine ara verirsin vs vs.. Tam senlik bir çözüm buldum sana

Ayıptırya ,bu nasil bir vicdan ki evlsiniz ve başka birisinin kollarında havalarda uçmak
Ya adam başka hatunların kollarında uçsaydı

kağıt üzerinde de olsa evliyken başka bir ilişkin var

hayatımdaki adam dediğin kişi bunu da bilerek beraberse adam olup olmadığını tekrar düşün bence
Canım benim eşi evliyken ara verelim demesi ile kızın başka biriyle birlikte olması aynı şey bence. Ne bu canım sevgililermi ara verecekler çocuk oyuncağımı bu. Ben kızın aldatmasını asla doğru bulmuyorum ama erkeğin ara verelim demesinide çok yanlış buluyorum.

Bazen evliliklerde biraz yalnız kalmak iyidirr
Ozlemek hataları anlamak açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…