Ağzına sağlıkkağıt üzerinde de olsa evliyken başka bir ilişkin var
hayatımdaki adam dediğin kişi bunu da bilerek beraberse adam olup olmadığını tekrar düşün bence
BRAVO CNM SANA HARFIYEN KATILMAMAK MUMKUN DEGIL AYNI GORUSTEYIM .. O ZAMAN MILLET AYRI YASIYORUM NASIL OLSA DIYE ONUNLA BUNUNLA ILISKI KURSUN, SONRA COCUK PEYDAHLASIN BI GUZEL.. YARGITAY SAGOLSUN ARTIK BOSANMA DAVALARI ACILDIKTAN SONRA SADAKAT YUKUMLULUGUNU ORTADAN KALDIRMIS, NE GUZEL ADALET DEGILMI.. INSANLAR HENUZ BOSANMAMISKEN, BOSANMA KARARI VERILMEMISKEN ILISKI KURABILIYO HATTA IMAM NIKAHIYLA EVLEIYO KIMSENIN UMRUMDA DEGIL.. TURKIYEDE HUKUK ADALET YOK.. BUNU KENDI BOSANMA DAVAMDADA BIR KEZ DAHA ANLADIM..Nasıl ki burada karısını aldatan kocalara karsi objektif ve naif bir tutum sergileyemiyorsak kagit üstünde dahi evli olsa 2 aydır kocasini aldatan bir kadına da sırf kadın olduğu için saygı duyamayacagiz.Üzgünüm.
Çünkü bir insan eşini aldatıyorsa zaten onun kendisine saygısı yoktur.
Canım benim eşi evliyken ara verelim demesi ile kızın başka biriyle birlikte olması aynı şey bence. Ne bu canım sevgililermi ara verecekler çocuk oyuncağımı bu. Ben kızın aldatmasını asla doğru bulmuyorum ama erkeğin ara verelim demesinide çok yanlış buluyorum.kağıt üzerinde de olsa evliyken başka bir ilişkin var
hayatımdaki adam dediğin kişi bunu da bilerek beraberse adam olup olmadığını tekrar düşün bence
Bazen evliliklerde biraz yalnız kalmak iyidirrCanım benim eşi evliyken ara verelim demesi ile kızın başka biriyle birlikte olması aynı şey bence. Ne bu canım sevgililermi ara verecekler çocuk oyuncağımı bu. Ben kızın aldatmasını asla doğru bulmuyorum ama erkeğin ara verelim demesinide çok yanlış buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?