Bence ikisinide denemis zaten. Bir muddet yalnizlik iyi gelir konu sahibineeİkisinide dene tarafını seç
Yazmak istediğim yorumikisini de bırak yenisini bul bence
Valla evli ama kocamdan iyi bir koca sevgilimden de iyi bir sevgili olur napsam bacilar diyor yazar bu kitabında16 sayfayi okuyamayacagim. Konuyu bastan beri takip eden biri beni aydinlatsin.
Sevgilisi konu sahibinin evli oldugunu biliyor mu?
Kocasi bu ara verme zarfinda yeni biriyle iliski kurmus mu?
Bence artık yalnız kalamazBence ikisinide denemis zaten. Bir muddet yalnizlik iyi gelir konu sahibinee
Kadinlar da harem kurabiliyor muydu kadesaValla evli ama kocamdan iyi bir koca sevgilimden de iyi bir sevgili olur napsam bacilar diyor yazar bu kitabında
İkisinide dene tarafını seç
bişi dicem çık fena ban sebebi sustummBence artık yalnız kalamaz
Bence artık yalnız kalamaz
Valla bende anlamadim nasıl bi mantık nasıl bi duyguBenim eski sevgilimi unutmam 6 sene sürdü. Millet kocayı bir kaç ayda unutur olmuş.
Benim takildigim konu hem evli hem baskasiyla birliktesiniz kopuk olun olmayin fark etmez bu aldatmadir. Ha bunu gectim bunu Bilipte esiniz nasil tekrar sizle birlikte olmak istiyor oda ayri bi konu.önceden açtım konuyu.detaylı yazmıştım.eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız.ara verelim daha sağlıklı olur demişri.dış etkenlerden ilişkimiz sıkıntılı olmuştu.çocuk olmama sorunu da vardı.biriyle 2-3 aydır ilişkm başladı.eşim barışalım diyo.şimdikiyle bulutlarda gibiyim.basit biri olduğum için bu ilişkide değilim.birden kapıldım.bi yanım dön diyor.eşim evlenilecek kişi.şimdiki ise gününü gün edeceğin mutluluğu sonsuz sunan biri ama nereye kadar.ve desem ki barışmak istiyorum sıkıtı çıkar gibi.beni bırakacağını da sanmıyorum.nasıl demeliyim veya dememeli ve devam mı etmeli
Kocan duysa birisiyle iliskin oldugunu zaten barisalim demez bundan emin ol ama nasil yapican napsan dogru olur bir sey diyemem madem cikmissin bi yola karar alarak geri karari vermek sana duserönceden açtım konuyu.detaylı yazmıştım.eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız.ara verelim daha sağlıklı olur demişri.dış etkenlerden ilişkimiz sıkıntılı olmuştu.çocuk olmama sorunu da vardı.biriyle 2-3 aydır ilişkm başladı.eşim barışalım diyo.şimdikiyle bulutlarda gibiyim.basit biri olduğum için bu ilişkide değilim.birden kapıldım.bi yanım dön diyor.eşim evlenilecek kişi.şimdiki ise gününü gün edeceğin mutluluğu sonsuz sunan biri ama nereye kadar.ve desem ki barışmak istiyorum sıkıtı çıkar gibi.beni bırakacağını da sanmıyorum.nasıl demeliyim veya dememeli ve devam mı etmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?