eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

16 sayfayi okuyamayacagim. Konuyu bastan beri takip eden biri beni aydinlatsin.

Sevgilisi konu sahibinin evli oldugunu biliyor mu?

Kocasi bu ara verme zarfinda yeni biriyle iliski kurmus mu?
Valla evli ama kocamdan iyi bir koca sevgilimden de iyi bir sevgili olur napsam bacilar diyor yazar bu kitabında

Valla evli ama kocamdan iyi bir koca sevgilimden de iyi bir sevgili olur napsam bacilar diyor yazar bu kitabında
Kadinlar da harem kurabiliyor muydu kadesa Yahu ben basimi baglamaya bir erkek sinek bulamamisken konu sahibinin kocasiyla sevgilisi arasinda kararsiz kalmasi yikti benii

Siz sevgili değil evlisiniz farkındamısın? 1 sene kopmak ne demek. Dahası sen kocanı aldatmışsın, heralde oda seni aldatmışdır. Bu nasıl hayatlar ya

Bu ne rahtlık,bu ne genişlik ,bu ne ferahlık böyle konu sahibi...

Size yanlış yolda olduğunuz, yeni bir ilişki için erken olduğu söylenmişti değil mi?

Benim takildigim konu hem evli hem baskasiyla birliktesiniz kopuk olun olmayin fark etmez bu aldatmadir. Ha bunu gectim bunu Bilipte esiniz nasil tekrar sizle birlikte olmak istiyor oda ayri bi konu.

Kocan duysa birisiyle iliskin oldugunu zaten barisalim demez bundan emin ol ama nasil yapican napsan dogru olur bir sey diyemem madem cikmissin bi yola karar alarak geri karari vermek sana duser

nasıl bir kalbe sahipsin anlam veremedım. insanın içinden elbette en agır basan kişi gecer, senin durum '' a mı diyeyim, b mi? '' durumu olmus.
sen bu kafayla asla mutlu olamazsın bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…