eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

Esinizi sevgilinzle aldatiyorsunuz ve normal biseymis gibi esime geri mi donsem diye soruyorsunuz!
EE bizimi karar verecez senin sevgilimi yoksa kocami kararına?!
Yaptığınız ahlak dışı bisey.
Hadi döndün diyelim kocana aldattigin için vicdanın rahat olacakmi?
Boşanmak için aldatmış olmanız yeterli diğer sorunlarinizi bilmiyorum ve gitmiyorum bile onlara

1 yıldır kopuğuz.uzağız da.durum aslında kopmuş gibiydi

Kopmanız bir şeyi değiştirmez. Siz resmen evlisiniz. Kişiden manen kopmuş bile olsanız kanun sizi bağlar ve şu an ispatlanır bir şekilde sadakatsizlik yapıyorsunuz.

Eşiniz bu durumu biliyor mu? Diğer adamı yani.

Kocada evlenilecek erkekmiş öyle dedi kendisi.
kocası evlenilecek adamsa neden başkasıyla görüşüyor beynim karıştı bu nedir yahu...
kocası evlenilecek bir adam
adamla evleniyor
evliyken başka adamla sonsuz mutluluğu yaşıyor
ama o adam evlenilecek adam değil
kocası evlenilecek adam
çorba gibi bir konu yemin ederim herşey karışık....

1 Yıldır ayrı olmanız başka birisiyle ilişki yaşamanızı meşrulaştırmaz. Boşanmak isteyen her şekilde boşanır. Bi tarafı garantiye almadan bi tarafı bırakmıyorsunuz. Sadakat yükümlüğü Boşanma Davası bitene kadar devam eder. Sizde daha ortada dava bile yok. Sizin şu an yaptığınız benim Boşanma davam devam ederken bana yapılmış. Tabi benim haberim boşandığımızın günün ardından hemen evlenmesiyle oldu. Işte o gün gerçekten Yürekten iyiki bitmiş dedim. Eminim sizin eşinizde sizden kurtulduğu gün bunu söyldcektir. Bunu bilse bırak dön demeyi sizi zinadan süründürmezse tabi. Bana gelince iyki dava bitmeden önce öğrenmemişim. Yoksa anlaşılmalıya çevirmez bide kadına dava açardım. Ve hala boşanamamış olurdum

Hey 84 lü Ela Kaya,
Senin sorunun nedir dostum?
İyi ki nickine yaşını ve adını soyadını yazmamışsın

Ye beni hayatımmm

Karışık evet ama anlatımı kolay,yani koca evlenilecek biri ama sorunları var bunu hiç birimiz bilmiyoruz.
Darling sonsuz garantili mutluluk vaat ediyor ama hatun kişi evli.
Birde bunu duyarsa darling açısından sıkıntı,elden gidecek birde bu var.
Bizede kafayı yemek düşüyor burada.

Benim eski sevgilimi unutmam 6 sene sürdü. Millet kocayı bir kaç ayda unutur olmuş.

Aynı düşünceyi içimden geçirdim okurken. Asalet sonradan kazanılan bişey değil malesef. Kıymetli olmak böyle gelecekse varsın gelmesin. Allah'ın verecek hesabımız Olmasın

Alemin bir eli yagda diger eli balda
Elinin altinda bir tane evlenilecek erkek var bir tane de eglenilecek erkek
Bolluk bereket icinde yasasin ne diyeyim

Yapmanız gereken şey oldukça basit.Öncelikle eşinizle boşanın.Zaten ayrıymışsınız .Hiç düşünmeden boşanma davasını açın.Şu an hayatınızda olan kişi ile de gittiği yere kadar.İster yolunda gider ister gitmez onu yaşayarak göreceksiniz.Ama önceliğiniz boşanma davası olsun şimdilik.Ne yapmalıyım diye sormak abes olmuş sadece.Tek yolunuz var çünkü...

Evliliğinizi bitirin sonra naparsanız yaparsınız yine ama kağıt üstünde de olsa hâlâ evlisiniz şuan yaptığınız hiç etik değil..

Bu nasıl bir konu? Evlenilecek,eglenilecek adam kavramından yürümüş gidiyor?
Ne diyelim biz size? Gününüzü gün edin mi diyelim? Yoksa bu eglenilecek adam sizi ortada bırakır,evlenilecek adam olan eşinize dönün mü diyelim?
Bakın ayrıda yasasanız evlisiniz siz,aldatmışsınız eşinizi ve hala geri dönmekten bahsediyorsunuz,hangi yüzle döneceksiniz ki zaten sevmiyor,değer vermiyorsunuz belliki,yoksa 1 yıl görmemek ve aldatmak mümkün olmazdı.

Biri ile iliskini bitirmeden diğeri ile başlamak hiç hoş değil. Bilmem farkindamisiniz ama hâlâ evlisiniz ve adamı boynuzlamissiniz. Derhal bosanin ve sonrasında ne halt yerseniz yeyin. Ama gidisatiniz hiç hayra alamet değil

16 sayfayi okuyamayacagim. Konuyu bastan beri takip eden biri beni aydinlatsin.

Sevgilisi konu sahibinin evli oldugunu biliyor mu?

Kocasi bu ara verme zarfinda yeni biriyle iliski kurmus mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…