ben seni yerimKocada evlenilecek erkekmiş öyle dedi kendisi.
1 yıldır kopuğuz.uzağız da.durum aslında kopmuş gibiydi
kocası evlenilecek adamsa neden başkasıyla görüşüyor beynim karıştı bu nedir yahu...Kocada evlenilecek erkekmiş öyle dedi kendisi.
Para dik gelirse
ben seni yerim
kocası evlenilecek adamsa neden başkasıyla görüşüyor beynim karıştı bu nedir yahu...
kocası evlenilecek bir adam
adamla evleniyor
evliyken başka adamla sonsuz mutluluğu yaşıyor
ama o adam evlenilecek adam değil
kocası evlenilecek adam
çorba gibi bir konu yemin ederim herşey karışık....
bir yıl uzun bi süre o sure zarfi içinde hiç mi konuşmadiniz madem birbirinizi bu kadar gözden çıkardıniz dilekçe verseydiniz ben hayatıma seninle devam etmek istemiyorum diyerek ikinizde yeni bi hayata baslasaydiniz. Bu şekilde yanlış iki tarafa da saygısızlık özellikle de eşinize.
Sorununuz neydi eşinizle sadece bebek meselesi mi? Siz şimdi hangiz tarafimi mi seçeyim diyorsunuz
Aynı düşünceyi içimden geçirdim okurken. Asalet sonradan kazanılan bişey değil malesef. Kıymetli olmak böyle gelecekse varsın gelmesin. Allah'ın verecek hesabımız OlmasınBiz sadık olalım gözünün içine bakalım terkedilelim kimse bize dön bile demesin .Ayrılalı aylar olmuş gözyaşımız dinmemiş ama böyle olmak lazım cidden böyle yapınca kıymetli oluyorsun eşi başkasıyla olduğunu farketmiştir diye düşünüyorum ama diyorum ya bu şekilde daha makbul geliyor bu erkeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?