eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

eşinle eskisi gibi olamazsın. onun üstüne birini sevmişsin, kocanı sevseydin zaten hayatına başkasını alamazdın. aynı şey kocan içinde geçerli. onun da hayatına birileri girmiştir. evliliğiniz süresine sorunları çözememiş ara vermeyi göze almışsınız. şimdi bu kadar hasarlı bir evlilik sürer mi?
yaptığınızı da hiç tasvip etmiyorum, kendinizce ne kadar haklı nedenleriniz olsa da hiç bir toplumda kabul görmez.

Aynı düşünceyi içimden geçirdim okurken. Asalet sonradan kazanılan bişey değil malesef. Kıymetli olmak böyle gelecekse varsın gelmesin. Allah'ın verecek hesabımız Olmasın

Yapamayız ki zaten intikam için bile olsa yapamam ben karşımdakiyle alakası yok karakter meselesi

Ama ne masumuz ne masumuz toplumcak. Melenkler gibiyiz ya linc edelim. Oyle romantik bi dusunce yok yok soyadini tasiyorum hayir kerim, nasla yapamam samet vs.

Ayrilarsa ayridirlar

Neyse ayriymissiniz sonucta konu sahibi dusunecek bir sey yok bu durumda zaten bir mokluk olmasa ayrilmazdiniz tekrar deneme bence denedigini, temiz bosan, yenisine sans ver.

evli olduğunuz halde nasıl başka bir ilişkiye başlayabiliyorsunuz :S
bir de ayrılalım değil ara verelim demişsiniz.
acaba siz, eşinizin size dönmesini beklerken o başka biriyle ilişkiye başlasaydı ne yapardınız :S

6 sene mi benim daha 5 ay oldu ya
ben biraz abarttım siz bana bakmayın.
eski sevgili de arada bir arayıp umut verirdi sonra vazgeçerdi. öyle geçti gitti 6 sene ve ben hep dönecek umuduyla bekledim.
en son yaş kemale erince kestim her şeyi ki 9 sene oldu toplamda.
ondan sonra birine kalbimi açtığımda da (ki ilişki şeklinde olmadı) etkisini atlatmak yine 1 yılı buldu. aynı ortamdaydık yok gibi davranmak zaman istiyor.
ben de 2 günde unutup sıradakine geçenleri anlayamıyorum. insanın kedisi ölse yeni kedi alması ve sevmesi bile belli bir zaman alır.

konuyla alakası yok ama ara sıra yazdıklarınıza denk geliyorum. profil fotonuzdaki şaşkın koalayla tam uyuyor.
güzel seçim.
iyi forumlar.

Biz aynı ortamda değiliz karşılaşma ihtimalimiz çok düşük üstelik aramaz da kesinlikle inşallah çabuk unuturum

Anlamadım ben ,siz evlisiniz evliliğinizi gözden geçirmek için uzaklaştınız bir süre bu süre içinde siz birine gönül verdiniz fakat eşiniz evlenilecek adam ancak sevgiliniz gününü gün edecek adam siz hala devam etmelimiyim diyemi soruyorsunuz ?
Bence bunu eşinize yapmayın bırakın adamı gitsin sizde sevgilinizle sizi bırakacağı zamana kadar ilişki yaşayın.Zaten eşiniz ona bu kötülüğü yaptığınızı duysa sanırım bu teklifi etmezdi.

Bence şans vermeniz gereken kişiye çoktan vermişsiniz vermeniz gerekeni, eşinize dönseniz de eskisi gibi olmaz bence...

Eşinize, daha doğrusu resmen nikahlı olduğunuz kişiye dönmeyin..
Kendinize edin ne edecekseniz..
Bir de adamı harcamayın..

Adam senin kağıt üstünde de olsa evli olduğunu biliyorsa sıkıntılı bir durum bence çünkü bu adamla bir gelecek düşünemezsin o da seninle sadece gününü gün ediyor olabilir. Öteki taraftan; ayrılıp tekrar barışanların sonu hep pişmanlık hep ayrılık. Sen bilirsin. Ama kendine etmişsin biraz tam olarak ayrılmadan bir başka ilişkiye başlayarak. Ki anladığım kadarıyla dolu dizgin cinselliğin de olduğu bir ilişki bu.Zaten bunun üstüne eşinle mutlu olman zor gibi görünüyor. Seni bulutların üstünde gezdiren adamla karşılaştıracaksın onu sürekli

26 Sayfalık boşuna nefes tüketmelerin ardından ben konuyu şöyle bi özetlemek istedim :)
Sorulan;

Aslında sormak istenen;
Eşimle yeniden barışmak istemiyorum ama bunu yeni adama söyleyip evliliği güvence gibi gösterip, ortalığı karıştırıp, adamın boşan benle evlen demesini sağlamak istiyorum.. Amacıma ulaşabilir miyim? Yoksa boşuna nefes tüketmeyim, o adam benle evlenmez büyük ihtimal, en iyisi eşime mi döneyim???

boşanmadan ne çabuk buldun birini sen resmen evlisin sonuçta şimdiki adam senin evli olduğunu biliyormu bilmiyosa iki tarafıda kandırmış oluyosun hem çocuk olmama gibi bi durum diyosun hemde eşim evlenilecek kişi diyosun pardon ama çok belli başlı sebebler yoksa ufak tefek şeyler varsa ve sırf çocuk için eğer eşinden ayrıysan sen bu adamdan boşan yazık ediyosun çünkü şimdiki sevgilin senle evlenirmi evlenmezmi bilmem ama bence eğer evli olduğunu bilmiyosa hemn söyle bakalım bulutlarda uçmaya devam edecekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…