Benim eski sevgilimi unutmam 6 sene sürdü. Millet kocayı bir kaç ayda unutur olmuş.
Aynı düşünceyi içimden geçirdim okurken. Asalet sonradan kazanılan bişey değil malesef. Kıymetli olmak böyle gelecekse varsın gelmesin. Allah'ın verecek hesabımız Olmasın
ben biraz abarttım siz bana bakmayın.6 sene mi benim daha 5 ay oldu ya
evli olduğunuz halde nasıl başka bir ilişkiye başlayabiliyorsunuz :S
bir de ayrılalım değil ara verelim demişsiniz.
acaba siz, eşinizin size dönmesini beklerken o başka biriyle ilişkiye başlasaydı ne yapardınız :S
konuyla alakası yok ama ara sıra yazdıklarınıza denk geliyorum. profil fotonuzdaki şaşkın koalayla tam uyuyor.
güzel seçim.
iyi forumlar.
tam anlayamadım fotoğrafım yazdıklarıma mı uyuyor demek istediniz
şöyle.
bu tarz konularda öyle hayret içinde kalıyoruz ki yazdığınız yorumlardaki şaşkınlığı profil fotonuz da destekliyor demeye çalıştım.
ben biraz abarttım siz bana bakmayın.
eski sevgili de arada bir arayıp umut verirdi sonra vazgeçerdi. öyle geçti gitti 6 sene ve ben hep dönecek umuduyla bekledim.
en son yaş kemale erince kestim her şeyi ki 9 sene oldu toplamda.
ondan sonra birine kalbimi açtığımda da (ki ilişki şeklinde olmadı) etkisini atlatmak yine 1 yılı buldu. aynı ortamdaydık yok gibi davranmak zaman istiyor.
ben de 2 günde unutup sıradakine geçenleri anlayamıyorum. insanın kedisi ölse yeni kedi alması ve sevmesi bile belli bir zaman alır.
önceden açtım konuyu.detaylı yazmıştım.eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız.ara verelim daha sağlıklı olur demişri.dış etkenlerden ilişkimiz sıkıntılı olmuştu.çocuk olmama sorunu da vardı.biriyle 2-3 aydır ilişkm başladı.eşim barışalım diyo.şimdikiyle bulutlarda gibiyim.basit biri olduğum için bu ilişkide değilim.birden kapıldım.bi yanım dön diyor.eşim evlenilecek kişi.şimdiki ise gününü gün edeceğin mutluluğu sonsuz sunan biri ama nereye kadar.ve desem ki barışmak istiyorum sıkıtı çıkar gibi.beni bırakacağını da sanmıyorum.nasıl demeliyim veya dememeli ve devam mı etmeli
26 Sayfalık boşuna nefes tüketmelerin ardından ben konuyu şöyle bi özetlemek istedim :)
Sorulan;
önceden açtım konuyu.detaylı yazmıştım.eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız.ara verelim daha sağlıklı olur demişri.dış etkenlerden ilişkimiz sıkıntılı olmuştu.çocuk olmama sorunu da vardı.biriyle 2-3 aydır ilişkm başladı.eşim barışalım diyo.şimdikiyle bulutlarda gibiyim.basit biri olduğum için bu ilişkide değilim.birden kapıldım.bi yanım dön diyor.eşim evlenilecek kişi.şimdiki ise gününü gün edeceğin mutluluğu sonsuz sunan biri ama nereye kadar.ve desem ki barışmak istiyorum sıkıtı çıkar gibi.beni bırakacağını da sanmıyorum.nasıl demeliyim veya dememeli ve devam mı etmeli
Aslında sormak istenen;
Eşimle yeniden barışmak istemiyorum ama bunu yeni adama söyleyip evliliği güvence gibi gösterip, ortalığı karıştırıp, adamın boşan benle evlen demesini sağlamak istiyorum.. Amacıma ulaşabilir miyim? Yoksa boşuna nefes tüketmeyim, o adam benle evlenmez büyük ihtimal, en iyisi eşime mi döneyim???
Biz aynı ortamda değiliz karşılaşma ihtimalimiz çok düşük üstelik aramaz da kesinlikle inşallah çabuk unuturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?