hahahah çok iyi yaburalar karışır benden demesi.
bence bir daha düşünönceden açtım konuyu.detaylı yazmıştım.eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız.ara verelim daha sağlıklı olur demişri.dış etkenlerden ilişkimiz sıkıntılı olmuştu.çocuk olmama sorunu da vardı.biriyle 2-3 aydır ilişkm başladı.eşim barışalım diyo.şimdikiyle bulutlarda gibiyim.basit biri olduğum için bu ilişkide değilim.birden kapıldım.bi yanım dön diyor.eşim evlenilecek kişi.şimdiki ise gününü gün edeceğin mutluluğu sonsuz sunan biri ama nereye kadar.ve desem ki barışmak istiyorum sıkıtı çıkar gibi.beni bırakacağını da sanmıyorum.nasıl demeliyim veya dememeli ve devam mı etmeli
Beni sizin koşullarınız bu durumda hiç ama hiç ilgilendirmiyo açıkçası.. hayatınıza birisi 1 günde girmedi heralde bunun bi elektriklenme,hoşlanma,flort evreleri oldu muhakkak o sırada eşinizi siz arayıp artık böyle devam etmek istemiyorum diyemediniz mi?? gidip bi avukata dilekçe veremediniz mi? hadi hiçbirini yapamadınız şimdi de eşinize dürüstçe ben barışmak istemiyorum diyemiyomusunuz??? Bi başkasına bi takım duygular beslerken (yaşadığınız bi fiziksel temas var mı yok mu ya da boyutunu bilemiyorum ama) eşinizin yüzüne nasıl tekrar bakıp nasıl tekrar ona dokunmayı düşünebiliyosunuz??? Ya da yeni sevgilinize eşime dönüyorum diyerek nasıl "sen bir hiçtin benim için" muamelesi yapabiliceksiniz?? Bence sizin zerre kadar vicdanınız yok!! eğer olsaydı zaten o vicdan size yapmanız gereken ne varsa yaptırır kimseye böylesi çirkin bi konuda danışma ihtiyacı bırakmazdı! O yüzden daha ağır konuşmamak için sizi tekrar vicdanınızla yüzleşmeye davet ediyorum!yazılanlar beni gerçekten üzdü.belki eksik yazdım.bazı konuları dümdüz ya zınca sebepsz hata yapıyomuş gibi düşünüyo herkes.ben yaptığımın doğru bişey olduğunu elbette söylemiyorum.severek evlendm.çocuk olmayınca ufak tefek sıkıntılar başlamıştı.ailesi büyük sorun.eşim beni seviyo ama aile dengesini onun kurması lazım.çok pasif kaldı.kimseyi kırmadan idare edebilmeli insan bu konuları ama ailesi gerçekten byk problem.kendisi de biliyor.neyse iş ilerleyince ayrılma durumuna geldk.sevsek de çok zarar görmüştü.o şehir dışına görevlendirilip uzaklaşmk istedi.ara verelim dedi.1 yıl oldu nerdeyse.çok çabalamadı.ayrılmk da istemedi.ben basit bi yapıda olup gidip birini bulayım diye başlamadım.herşey insann için var bu hayatta.doğrular da yanlışlarda.kimse kimsenin durumunu bilmeden gerçeği düüşünemiyo.tekrar ediyorum.ben doğru bişy yaptım demiyorum .kendiliğinden oluan bi durum.kimsenin başına da gelsin istemem.eleştiri yapanları anlıyorum da çok sert yorumlara üzüldüm.ben de napıcağımı bilemediğim için yazdım
Zaten hep böyle böyle diziler sayesinde toplum iyice tırlattı ya kim kiminle belli değil tv kanallarının hiçbiri izlenecek gibi değil.Tam dizilik bir durum,yaptiginiz cok yanlis,hakkinizda hayirlisi diyelim
Bizimde Hayatımız güllük gülistanlık gitmiyor. Biz senin yaşadığını yargılamıyoruz. Başına gelmeden anlayamassınız falan, kimse kimsenin namus bekçisi değil. Ama eşimmi sevgilimmi olsun dıye konu açmışsın. Valla bizdede aile çok problemdi. Bizde ayrılık yaşadık. Benimde eski eşim dengeyi kuramadı. Aylarca ayrı kaldık tekrar barıştık . Seninkinden belki çok daha kötü günler yaşadım. Bırak hayatıma birini sokmayı kız arkadaşımlarımı bile görmek istemiyodum. Yapacağın şey şu. Bir an evvel Allahtan af dilemek Eşinden boşanmak ve sonrada yoluna kimle istiyorsan onla devam etmek. Sorunun Şekli bu tepkileri çekmeyi hakediyor malesefyazılanlar beni gerçekten üzdü.belki eksik yazdım.bazı konuları dümdüz ya zınca sebepsz hata yapıyomuş gibi düşünüyo herkes.ben yaptığımın doğru bişey olduğunu elbette söylemiyorum.severek evlendm.çocuk olmayınca ufak tefek sıkıntılar başlamıştı.ailesi büyük sorun.eşim beni seviyo ama aile dengesini onun kurması lazım.çok pasif kaldı.kimseyi kırmadan idare edebilmeli insan bu konuları ama ailesi gerçekten byk problem.kendisi de biliyor.neyse iş ilerleyince ayrılma durumuna geldk.sevsek de çok zarar görmüştü.o şehir dışına görevlendirilip uzaklaşmk istedi.ara verelim dedi.1 yıl oldu nerdeyse.çok çabalamadı.ayrılmk da istemedi.ben basit bi yapıda olup gidip birini bulayım diye başlamadım.herşey insann için var bu hayatta.doğrular da yanlışlarda.kimse kimsenin durumunu bilmeden gerçeği düüşünemiyo.tekrar ediyorum.ben doğru bişy yaptım demiyorum .kendiliğinden oluan bi durum.kimsenin başına da gelsin istemem.eleştiri yapanları anlıyorum da çok sert yorumlara üzüldüm.ben de napıcağımı bilemediğim için yazdım
Haklısın kimse gelmeden yerimizi alalım kardeş
yazılanlar beni gerçekten üzdü.belki eksik yazdım.bazı konuları dümdüz ya zınca sebepsz hata yapıyomuş gibi düşünüyo herkes.ben yaptığımın doğru bişey olduğunu elbette söylemiyorum.severek evlendm.çocuk olmayınca ufak tefek sıkıntılar başlamıştı.ailesi büyük sorun.eşim beni seviyo ama aile dengesini onun kurması lazım.çok pasif kaldı.kimseyi kırmadan idare edebilmeli insan bu konuları ama ailesi gerçekten byk problem.kendisi de biliyor.neyse iş ilerleyince ayrılma durumuna geldk.sevsek de çok zarar görmüştü.o şehir dışına görevlendirilip uzaklaşmk istedi.ara verelim dedi.1 yıl oldu nerdeyse.çok çabalamadı.ayrılmk da istemedi.ben basit bi yapıda olup gidip birini bulayım diye başlamadım.herşey insann için var bu hayatta.doğrular da yanlışlarda.kimse kimsenin durumunu bilmeden gerçeği düüşünemiyo.tekrar ediyorum.ben doğru bişy yaptım demiyorum .kendiliğinden oluan bi durum.kimsenin başına da gelsin istemem.eleştiri yapanları anlıyorum da çok sert yorumlara üzüldüm.ben de napıcağımı bilemediğim için yazdım
Evet kapıldı geç kaldın şekerimTuh ya localar hep kapilmis.
Su tur konulari daha sakin zamanlarda acsalar ya!
Yemek yapiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?