eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

Böylelerini sallandıracaksın
Önce adam gibi boşanmayı öğrensin herkes

yazılanlar beni gerçekten üzdü.belki eksik yazdım.bazı konuları dümdüz ya zınca sebepsz hata yapıyomuş gibi düşünüyo herkes.ben yaptığımın doğru bişey olduğunu elbette söylemiyorum.severek evlendm.çocuk olmayınca ufak tefek sıkıntılar başlamıştı.ailesi büyük sorun.eşim beni seviyo ama aile dengesini onun kurması lazım.çok pasif kaldı.kimseyi kırmadan idare edebilmeli insan bu konuları ama ailesi gerçekten byk problem.kendisi de biliyor.neyse iş ilerleyince ayrılma durumuna geldk.sevsek de çok zarar görmüştü.o şehir dışına görevlendirilip uzaklaşmk istedi.ara verelim dedi.1 yıl oldu nerdeyse.çok çabalamadı.ayrılmk da istemedi.ben basit bi yapıda olup gidip birini bulayım diye başlamadım.herşey insann için var bu hayatta.doğrular da yanlışlarda.kimse kimsenin durumunu bilmeden gerçeği düüşünemiyo.tekrar ediyorum.ben doğru bişy yaptım demiyorum .kendiliğinden oluan bi durum.kimsenin başına da gelsin istemem.eleştiri yapanları anlıyorum da çok sert yorumlara üzüldüm.ben de napıcağımı bilemediğim için yazdım

bence bir daha düşün

Beni sizin koşullarınız bu durumda hiç ama hiç ilgilendirmiyo açıkçası.. hayatınıza birisi 1 günde girmedi heralde bunun bi elektriklenme,hoşlanma,flort evreleri oldu muhakkak o sırada eşinizi siz arayıp artık böyle devam etmek istemiyorum diyemediniz mi?? gidip bi avukata dilekçe veremediniz mi? hadi hiçbirini yapamadınız şimdi de eşinize dürüstçe ben barışmak istemiyorum diyemiyomusunuz??? Bi başkasına bi takım duygular beslerken (yaşadığınız bi fiziksel temas var mı yok mu ya da boyutunu bilemiyorum ama) eşinizin yüzüne nasıl tekrar bakıp nasıl tekrar ona dokunmayı düşünebiliyosunuz??? Ya da yeni sevgilinize eşime dönüyorum diyerek nasıl "sen bir hiçtin benim için" muamelesi yapabiliceksiniz?? Bence sizin zerre kadar vicdanınız yok!! eğer olsaydı zaten o vicdan size yapmanız gereken ne varsa yaptırır kimseye böylesi çirkin bi konuda danışma ihtiyacı bırakmazdı! O yüzden daha ağır konuşmamak için sizi tekrar vicdanınızla yüzleşmeye davet ediyorum!

Evlenilecek erkek ve eğlenecek erkek vay be olayı bayağı çözmüşsünüz.Her ne olursa olsun şuan evlisiniz ve yaptığınız apaçık aldatma birde hayatımdaki kişi sıkıntı yaratır demişsiniz .Valla 1 yıldır ayrı olduğunuz eşiniz aldatıldığını duysa zil takıp oynamaz buna da emin olun.Herhalükarda başınıza sağlam çorap örmüşsünüz geçmiş olsun.

Bundan da zaten bi dizi konusu çikar bence ve sasirtici olan seyde burdaki asiri rahatliginiz gayyet neyapsam kocama mi donesem yoksa sevgilimle takilmaya devam mi etsem sorunuz bana kocasini aldatmis ama pisman olmamis bi karakteri kafamda canlandirdi ilginc bu turkiyenin sonunu cok merak ediyorum avrupaya ozentilerinizi birakin artik bi kenara hoş suan turkiyenin vaziyeti avrupaya gecmis durumda ama disardakiler emin olun sizden daha namusludur en azindan eslerinden ayrilip yeni bi iliskiye oyle baslanmasi gerektigini bilecek kadar saygili burda namus bekciligi de yapacak halim yok ama vaziyet cidden cok kotu 1 yil ayri kaldiniz su an sizin dini nikahiniz bile zedelenmis durumda eger bi ihtimal kocaniza geri donmeyi dusunurseniz dini nikahinizi da bi gozden gecirerek tekrar kiydirmanizi oneririm Allah islah etsin boyle insanlari

Bizimde Hayatımız güllük gülistanlık gitmiyor. Biz senin yaşadığını yargılamıyoruz. Başına gelmeden anlayamassınız falan, kimse kimsenin namus bekçisi değil. Ama eşimmi sevgilimmi olsun dıye konu açmışsın. Valla bizdede aile çok problemdi. Bizde ayrılık yaşadık. Benimde eski eşim dengeyi kuramadı. Aylarca ayrı kaldık tekrar barıştık . Seninkinden belki çok daha kötü günler yaşadım. Bırak hayatıma birini sokmayı kız arkadaşımlarımı bile görmek istemiyodum. Yapacağın şey şu. Bir an evvel Allahtan af dilemek Eşinden boşanmak ve sonrada yoluna kimle istiyorsan onla devam etmek. Sorunun Şekli bu tepkileri çekmeyi hakediyor malesef

Şu ara verelim muhabbetleri bi bana mı saçma geliyor? Ben de çok seviyordum birisini hatta sevgimden bana ettiği hakaretleri beni aglatmalarini bile affetmistim onu aklıma getirdikce huzur buluyordum sonra ben ona hicbisi yapmamama rağmen(kendiside demişti ben sinirliydim sana patladim demisti) bana ara vermek istediğini söyledi bitmişti sonra 2 gün sonra mesaj atmıştı ve ona bole selerin oyuncak olmadığını ve onun isteğine göre hareket etmeyecemi soledim ki ben evli olmamama rağmen bole dedim bence evlilikte bu ara verme mevzusu daha ilginç sonuçta ya devam edersin yada bitirirsin sanki mactaymişsin gibi ara verelim demek saçma bence biraz hele de sizin 2 kişi arasında kalmanız daha da tuhaflastiriyor

Bide şunu Söylemek isterim. Hayatındaki adam evli olduğunu bile bile senle birlikteyse boşanmayada zorlamıyorsa halinden memnun demektir, çünkü niyeti ciddi değil ve boşanman onun işine gelmeyecektir. Eski konunu okudum. Çok büyük hataya düşmüşsün. Şimdiki ile tamamen nefsi duygular falan demişsin. Bence senin ne eşinle nede Sevgilinle geleceğin yok. Umarım Allah doğru yola gelmen için sana bir fırsat verir. Şu anki durumun hem dinen hem hukuken kabul edilebilir değil. Eşinin birileri ile bişey yaşadığını bilsen ne hissedersin. Belkide öğrense hem sevgiline hem sana dava açsa nelerle karşılacağının bilimcide de olmanı temenni ederim. Bir an evvel bu yanlıştan Kurtul derim. Tabi takdir senin

Baslikta bile esim don diyor hayatimdaki kisiye bunu desem sikinti yazmissin.

Yani sen esinden coktan vazgecmissin.
Aksi olsa esim don diyor hayatimdaki adami ogrenirse ne olur diye endiselenirdin.

Senin onceligin erkek arkadasin ama ona da guvenin yok.

Bence ikisini de terk et bir sure yalniz kal.

Basit degilim diye cok vurgulamissin. O zaman o duruma yakisir hareket et/seydin. Ya esinle sorunlarinizi cozume kavusturup yolunuza birlikte devam edecektiniz ya da bosanacaktiniz. Boyle arafta muallakta evlilik mi olur? 1 yil ara olmaz evlilikte, flort mu bu? Olursa boyle b.ka batar burnunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…