eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

Hayatında unutmayacaģin en büyük pismanlik duyacağın bi hata yapmissin ve bu hatanın üstüne başa başa halen devam etmen açıkçası beni biraz kuşkukandirdi.Düşün şu an evlisiniz kağıt üzerindede olsa ama başka biriyle beraberliğin var er yada geç meydana çıkacaktır bu durum o zaman ne yapacaksın insanlar sana ne gözle bakacak ne düşünecek tahmin edebiliyormusun?Üstelik eşin duyduğunda kötü bi durum.Hadi bunlarida geçtim halen hatanı devam ettirmekle herseyi göze almış olduğunu cikaritiyorum ben burdan ya sevgilin senin hakkında ne düşünüyor.Erkek milleti bu sana çok iyi davranışlar sergiler ama öz fikri asla değişmez derki evli ama benimle beraber bunları ıllaki düşünüyordur yol yakınken hatandan dön derim.

İnsan en büyük kötülüğü kendine yaparmış bunu kanıtlamış oldunuz ....

Hmm..Afedersiniz ama sizinki iki ucu b .klu değnek.İkisini de birbiriyle aldatiyorsunuz. Umarim sonunda ikisi de uyanirlar..

Ya burada herkes kadına yüklenmiş. Evet doğru birşey değil yaptıgı, gibigibiyim arkadasında dediği gibi olabilirdi baska birine ilgi hissiyat baslayınca bitirebilirdi. Orada cok haklısınız. Ama bana bir sene ara verelim ama bosanmayalımda demekhiç masumca değil. Adam belki gününü gün etti onla bunla? Bişeylerden hevesini aldı tadını aldı eee sonra karısına diyor ki hadi barışalım? Böyle de olmuş olabilir. Hatalar insanlar içindir. Pişkin pişkin bir sene ara vermek ayrı gayrı durmayı teklif etmek ama bosanmamakta çok bencilce. Adamda hatalı. Ve pişkin!

Kocana donmeden once sevgilime danismaliyim hayatim de
haspinallah

Mutluluktan ucuyosunuz aman cakilmayin yere sonra...mide bulandirici

İkisi bir arada mı yani
eşime zaten kopuk 1 yıldr bişy yok resmi ayrılık dışında.şimdi birleşelim diyo.ailesi büyük sıkınt.o yüzden olduğunu o da biliyo.tam güven vermiyor bu konuda bana açıkçası.aslında ilk sevdiğim o.kıyamıyorum bi yandan ama bununla iş bitmiyor ki

Yani iki erkekle birden görüşüyosun, 1 yıldır ayrı isen boşan yahu

ben sizin o hayatiniza giren sevgiliniz olacak adamin haysiyetine ne diyim..
kagit ustundeki kocanizinda genisligine ne denir bilmiyorum..

Yahu bu nasil is?
İnsan sirt ustu yatip uzandiginda kimin hayalini kuracagini, kimi dusunecegini sasirir, zahmet olacak konu sahibi artik birini sec

eşin miiiiii hala evlsin yani resmi olarak kıyamet kopar birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…