eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

Yahu bu nasil is?
İnsan sirt ustu yatip uzandiginda kimin hayalini kuracagini, kimi dusunecegini sasirir, zahmet olacak konu sahibi artik birini sec

Konu hassas !!
Konu sahibi düşünmek istiyordur bakalım nereye kadar kısmet
İlişki kurduğu beylerde enteresan biride sen ne yapıyorsun demiyor !!!

ıkısı ile devam et,herkes öle yapıyor,yedek kuluben güçlü olsun,hayat kısa,not:dalga geçmiyorum,son derece cıddıyım

tencere kapak

siz eşinizle ilişkiye daha iyi birini bulurum belki diyemi ara verdiniz ?ki buldunuz iyimidir bilemem ama fırsatı çok iyi değerlendirmişsiniz bravo size

Bir sürü kadın aldatıldığı halde kabul ediyor burda da görüyoruz affeden kadına midesiz şu bu demiyosunuz ya... konu Sahibi demek ne kadar hoş sohbet ne kadar güzelse ondan vazgeçemiyolar

ayy valla ben de eski eşimle 8 yıl ayrı yaşadık boşanmadı kendisi ama bu süre zarfında kimseyi sokmadım hayatıma ne zaman boşandık o zaman düşündüm bende mi bir tuhaflık var acaba anlamadım ki ben

boşanmaya karar verdik ama ne yapacağını bilmiyor.ailesini suçluyor şimdi gerçekleri görüp.bi yandan herşeyi silip birleşmek istiyor.onun da kafası çok karışık.ben de şimdiki duruma çok alıştım ve bu da vazgeçmez.olay koptu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…