- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
öyle olcak zaten.durum ister istemez o nktaya geldieskiye sans versen yine aynisi olur bosa gitsin.yerinde olsam simdikini secerim yani nerde mutluysan orda ol.
10-15 güne bitecek olay.hayırlısı buymuşhangisi ağır basıyorsa onda kal.. mantıklı bak.
son durum nedir?öyle olcak zaten.durum ister istemez o nktaya geldi
en doğru kararı vermişsin boşanmakla10-15 güne anlaşmalı halledicez gibi.aslında hala gözlerime bakıyo.barışmk istiyo.ama dönüşü olmayan bi kkonumda artık.biliyo.bu duruna kendisinin getirdiini ve ailesinin hatalarını da biliyo.şimdikiyle uyumumuz çok iyi.bırakmaz zaten.sıkıntı çıkar illaki.çok istiyo beni.hakkımda iğrenç şeyler düşünüldüğünü biliyorum ama hayatın ne getireceği hç belli olmuyo.asla inanın düşünüldüğü gibi biri değilm.
yüreğim ilk onunlaydı.göz ağrımı ama yaşadıklarımı kimse bilemez.aşk herşeye yetmiyor bazen.dedim ya şimdiki bırakmazdı zaten.en doğru kararı vermişsin boşanmakla
mutsuzsan yapılacak tek şey boşanmaktıyüreğim ilk onunlaydı.göz ağrımı ama yaşadıklarımı kimse bilemez.aşk herşeye yetmiyor bazen.dedim ya şimdiki bırakmazdı zaten.
10-15 güne anlaşmalı halledicez gibi.aslında hala gözlerime bakıyo.barışmk istiyo.ama dönüşü olmayan bi kkonumda artık.biliyo.bu duruna kendisinin getirdiini ve ailesinin hatalarını da biliyo.şimdikiyle uyumumuz çok iyi.bırakmaz zaten.sıkıntı çıkar illaki.çok istiyo beni.hakkımda iğrenç şeyler düşünüldüğünü biliyorum ama hayatın ne getireceği hç belli olmuyo.asla inanın düşünüldüğü gibi biri değilm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?