eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

Bencede bırakmaz Kemal Suna'n misali beleş kadın bulmuş şimdi bıraksa para karşılığı bir ilişkiye dayansa mekan ayarlaması ve fiyatları tarifesi ise yüksektirde buna canmı dayanır.Bak kızım senin kara gözüne kara kaşına bayılmış yada aşık olmuş modundan bir çık o Ada'm delimi seninle evlensin salak olan düşünür başkasının nikahı altında bir kadın altıma yatıyorsa benimle beraberkende yapar hırsızın tövbesi birde hayat kadınının tövbesi tutmazmış bunlar tövbede etse boş yani hayat kadını tabirini kullandım diye burada Aslan kesilecek olan bayanlar kadın için çok eşlilik benim gözümde ki bu tür kadının etiketi hayat kadınıdır.şimdi bunada baş kaldırırsın yatmadım dersin evli bir kadın yabancı bir erkekle duygusal bir ilişki konuşma mesajlaşma bakışma bunlarda zina ve aldatmadır

Adamlara azgin diyoruz ama kadinlarda az degil. Bi adama ara verirken digerine kapiliyor. Arkadasim bilmiyorum boyle konularda akilda veremiyorum tek bildigim eger kocani istemiyorsan bosanin sevgilinle devam et. Ama kagit ustunde bile olsa hos durmuyor disaridan

Size " don seni seviyorum" diyen adam sizin baskasiyla iliski yasadiginizi biliyormu bunu soylerken?

Eşim sevgilim ikisi ayni cümlede sizce de tuhaf durmuyordu.
bırakmaz mi emin misin hemen evlenelim de o bulutların üstündeki sevgili ne arkasına bakmadan nasıl kaçıyor gör bak.
esinlede olmaz bence araya 3. Şahıs sokmussun ne eşine gidebileceksin ne sevgili nde kalabileçeksin arafat a yasayacâksin.

Zaten ayrı değilmiydıniz? Öyleydi. Hatta sevgiliniz de vardı . Eee cok ta önemli değil ayrıydınız sonuçta ya sevgiliniz o duruyo mu?

şimdi sen kocanla boşandın. sevgilinle hala berabersin öyle mi? sevgilin biliyo dimi senin bu boşanma hikayeni falan??

Ben konuyu gorene kadar bosanmis konu sahibi. Bari bu sefer dogru adimlar atmani hayatina cekiduzen vermeni, mutlu olmabi dileyeyim.

inşallah sevgilinden darbe yemezsin sonra başını taşlara vurup eski kocanı mumla aramazsın. ne diyeyim hayırlısı olsun.
aşkı sevgiyi ilk onda yaşadım ama herşy değilmş bunu gördm.sahilnmk arka çıkmak dik durmk daha önmliymiş.buna da kapıldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…