yüreğim ilk onunlaydı.göz ağrımı ama yaşadıklarımı kimse bilemez.aşk herşeye yetmiyor bazen.dedim ya şimdiki bırakmazdı zaten.
Bencede bırakmaz Kemal Suna'n misali beleş kadın bulmuş şimdi bıraksa para karşılığı bir ilişkiye dayansa mekan ayarlaması ve fiyatları tarifesi ise yüksektirde buna canmı dayanır.Bak kızım senin kara gözüne kara kaşına bayılmış yada aşık olmuş modundan bir çık o Ada'm delimi seninle evlensin salak olan düşünür başkasının nikahı altında bir kadın altıma yatıyorsa benimle beraberkende yapar hırsızın tövbesi birde hayat kadınının tövbesi tutmazmış bunlar tövbede etse boş yani hayat kadını tabirini kullandım diye burada Aslan kesilecek olan bayanlar kadın için çok eşlilik benim gözümde ki bu tür kadının etiketi hayat kadınıdır.şimdi bunada baş kaldırırsın yatmadım dersin evli bir kadın yabancı bir erkekle duygusal bir ilişki konuşma mesajlaşma bakışma bunlarda zina ve aldatmadırönceden açtım konuyu.detaylı yazmıştım.eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız.ara verelim daha sağlıklı olur demişri.dış etkenlerden ilişkimiz sıkıntılı olmuştu.çocuk olmama sorunu da vardı.biriyle 2-3 aydır ilişkm başladı.eşim barışalım diyo.şimdikiyle bulutlarda gibiyim.basit biri olduğum için bu ilişkide değilim.birden kapıldım.bi yanım dön diyor.eşim evlenilecek kişi.şimdiki ise gününü gün edeceğin mutluluğu sonsuz sunan biri ama nereye kadar.ve desem ki barışmak istiyorum sıkıtı çıkar gibi.beni bırakacağını da sanmıyorum.nasıl demeliyim veya dememeli ve devam mı etmeli
Durum kopmuşsa boşanıp o kişiyi hayatına alacaktın yaptığın çok çirkin1 yıldır kopuğuz.uzağız da.durum aslında kopmuş gibiydi
Hangisiyle esinlemi swvgilinlemiayrıldık sonunda bitti
hangisiyle ???ayrıldık sonunda bitti
evetZaten ayrı değilmiydıniz? Öyleydi. Hatta sevgiliniz de vardı . Eee cok ta önemli değil ayrıydınız sonuçta ya sevgiliniz o duruyo mu?
evetşimdi sen kocanla boşandın. sevgilinle hala berabersin öyle mi? sevgilin biliyo dimi senin bu boşanma hikayeni falan??
aşkı sevgiyi ilk onda yaşadım ama herşy değilmş bunu gördm.sahilnmk arka çıkmak dik durmk daha önmliymiş.buna da kapıldminşallah sevgilinden darbe yemezsin sonra başını taşlara vurup eski kocanı mumla aramazsın. ne diyeyim hayırlısı olsun.
aşkı sevgiyi ilk onda yaşadım ama herşy değilmş bunu gördm.sahilnmk arka çıkmak dik durmk daha önmliymiş.buna da kapıldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?