eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

Allah ıslah etsin

sence bu yaptıgın dogru bır davranıs mı ? esınle 1 yıldır görüşmeseniz bile kagıt uzerinde evlisin kii diyosun bı yanım dönmek ıstıyor dıye... pekı eın bırıyle görüştüğünü bilse ya da sevgilin esine dönmek ıstediğini bilse ne olur ?

ayrıldım diyorum

Canm ilk esin için evlenilecek insan demişsin. .madem öyle neden ara verdiniz. .?Gönül eglendirmek için kendini neden tuketiyorsun. .değerlerini saygini yitiriyorsun yok oluyorsun farkında değil misin?..Şimdi iki erkek arasında bocaliyorsun. .
Bence sen ikisinden de vazgeç. .ve yalnız kal bir süre. .her şeyden önce yitirdigin oz saygını geri kazanmak için. ..!

bu kadar uzatmak boşunaymış.belki düzelir diye ara vermiştk ama hiç uğraşmadı ki.sonuna doğru çok üzüldü.severken bu duruma düşmek kötü.ama ailesive kendisi bunun sebebi oldu

kocan akıllı olsa aldatmanı sağlam kullanır. Yorumları okumadım ama sevgilin evli olduğunu biliyorsa erkek beyni başka çalışır o da zevkine bakıyordur bitek

kocana dön sevgilinle devam et

kocan akıllı olsa aldatmanı sağlam kullanır. Yorumları okumadım ama sevgilin evli olduğunu biliyorsa erkek beyni başka çalışır o da zevkine bakıyordur bitek
evllik onun yüzünden bu duruma geldi.ayrı duralm dedi üstüne bi müddet.

Eşimle ayrı gibiyiz ama sevgilim var ama eşimde evlenilecek kişi..Çok garipsiniz cidden..

baskasiyla sevgili olmaya baslamadan keske once bosansaydiniz, kagit ustunde bile olsa evlisiniz o adamla kaldiki kocaniz cidden yeniden denemek birseyleri duzeltmek amacli vermis bu arayi.

Eşimle ayrı gibiyiz ama sevgilim var ama eşimde evlenilecek kişi..Çok garipsiniz cidden..
bitti artık.lütfen işin öncesini içeriğini bilmeden yargılamayın nolur.ben sürein doğru ve saplıklı olmadıını biliyrum.ama sebepleri..

bir tane kocam var evliliği yürütücem diye resmen kırk takla atıyorum, bir de sevgili...Ayyyy limon kolonyası ile ovun kollarımı bileklerimi, bana bir şey oluyor

baskasiyla sevgili olmaya baslamadan keske once bosansaydiniz, kagit ustunde bile olsa evlisiniz o adamla kaldiki kocaniz cidden yeniden denemek birseyleri duzeltmek amacli vermis bu arayi.
hiç uğraşmadı.kaybdeceğini anlayınca yanaştı

Tabi boşluğu dolduran da oldu direk boşansaydın ?

Sevgilenle sende öylesine takıldığın belli hem yaptığından hem napsam diye sormandan

Tabi boşluğu dolduran da oldu direk boşansaydın ?

Sevgilenle sende öylesine takıldığın belli hem yaptığından hem napsam diye sormandan

Hem evliliği yık, ailenden dahi koruyama, sonrada utanmadan ayrı kalalım de.

Bunun adına da erkek diyorlar. Gönül yarasıyla olmuştur ne olmuşsa.
Bana çok ters gelsede anladım ben sizi.

Insaallah bundan sonraki hayatınız çok güzel olur. Dünyaya bir kere geliyoruz. Elin kırk yabancısı eşiniz oluyor. Bu es ya zindan oluyor ya bahar.
Hayat arkadaşı olmayana yol vermek gerek.

Şimdiki hayatınızdaki kişiyi de çok çok tanıyın. Ağzınızı bir daha yakmasın.

Başka birine kalbinizi açtıysanız artık eşinize geri dönmeyin. Boşanın gitsin. Hayatınızdaki yeni insan sanırım evlenilecek biri değil. O zaman gezin tozun kafanızı dağıtın ama ilk önce boşanın.

bitti artık.lütfen işin öncesini içeriğini bilmeden yargılamayın nolur.ben sürein doğru ve saplıklı olmadıını biliyrum.ama sebepleri..

Hanımefendi ayrıyız bitti dememişsiniz ki "eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız" yazmışsınız ..

Her neyse Elbette sebepleri vardır fakat bence yinede çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…