eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

hiç uğraşmadı.kaybdeceğini anlayınca yanaştı

yaa adamin ne yapip yapmadigi onemli degilki veya ayriligin sepeleri. Madem adamdan vazgectiniz, madem inanmiyorsunuz, madem bir umudunuz yok neden bosanmadinizda olmayan bir evliligi kagit ustunde bile olsa devam ettirdiniz birde ustune ustluk bu arada sevgili (ki sevgili bile degilmis herhalde seks arkadasiymis) yapip kendinizi bu duruma dusurdunuz. Ve neden simdi hicbirsey yapmadi, onun yuzunden bu noktadayiz bla bla dediginiz kocanizla bitmis iliskiniz uzerine hala tereddut ediyorsunuz ben anlamadim. Bana kalirsa hem kendinize hem bize yalan soyluyorsunuz , cunku kafanizda bitirseniz simdi bu tereddutu yasamazdiniz, adam pisman olana kadar beklediniz bosanmadiniz o ara bir guzel eglendiniz ozgurlugun tadiniz cikardiniz hatta aldattiniz (kagit uzerinde bile olsa ,ara bile verilse koca kocadir cunku). Simdi kocaniz geri don diyince birde tereddut ediyorsunuz cunku evli duzenli ve guvenli hayati istiyorsunuz bir yandanda gezmek tozma ozgurce cinselligi yasamak ta.
Kocanizla ayrilma sebebinizi ne olursa olsun sizin bu davranisiniz sizi kesinlikte haksiz duruma dusurur cunku sizin istediginiz gibi bir dunya yok yeryuzunde. Kocaniza donecekseniz evliligin ve kari koca hayatinin artilari ve eksileriyle kabul ederek doneceksiniz. Sorumluluk yapicilik ve sadakat ve anlayis. Oyle hem kocam olsun hem topluma karsi evli isinde gucunde goruneyim ama evliligime kocama karsi sorumlulugum sadakatim olmasin el altindan gizli sakli islerimi yuruteyim olmaz yani yok oyle bir dunya.
Ya bu islerden elinizi ayaginizi cekip evliliginize donun, yada temizce bosanip istediginizi yapin.

Ben gayet normal buldum bu durumu. Sonuçta 1 yıldır ayrısınız başkasıyla ilişkiniz olabilir ama kesinlikle bunu eşinize anlatmanız gerekiyor bana kalırsa. Hangisi ile daha mutlu olacağınıza karar verip yolunuza onunla devam etmelisiniz.

2 haftadır içim rahat.en aından durum belli oldu.böyle olmasını istemezdim ama
süreci ben sağlamadım.bazen hayatın ne getireceği belli olmuyor

az çok biliyodu durumu.kendi hatası olduğu için bişey diyemedi.kaybedeceğini anlayınca biraz kurtarmaya çalıştı

Kadin en çok kadina zarar verir bunu bil canım
Dünyana ve hayatina bak

2 gündür halen araıyo.birleşelim diye.kaybedince iyice üstelio gibi.şimdikiyle de sıkıntı olmasını istemiyorum.erkekler neden kaybedince anlıyo

Yaw sen hangisini seviyorsun? Kim ararsa arasın ya kocana dönüp sevgilini şutlayacaksın ya kocayı boşayıp sevgiliyle devam edeceksin, kimi seçiyosan diğerini engelleyeceksin bitti gitti bu kadar yani

vlh resmen esinizi aldatmisiniz
diyecek baska sozum yok

boşndk evet.şimdi nolur diyo.tekrar fln.üzülmesin istemiyorum.şimdikine bişy demiyorum sıkıntı olmasn diye.

Bosandiniz oldu bitti.Artık seni aramasına izin verme. Şimdiki adamla da evlilik gibi düşüncen var mi yok mu bilmiyorum ama sen evliyken sana yanaşan adama dikkat et derim. Demiştim yine yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…