eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

Boşandığınız adam ve yeni sevgilinizin arasında kalmışsınız belli ki
Biz ne yapalım siz karar verin

Boşandığınız adam ve yeni sevgilinizin arasında kalmışsınız belli ki
Biz ne yapalım siz karar verin

Eski eş, "evlenilecek biri" imiş. "Şimdiki" sayesinde de bulutlarda gibiymiş. Kim olsa ikilemde (!) kalır tabii.

Konuyu yanlış mı hatırlıyorum? Sevgilinizle ilişkiniz başladığında henüz boşanmamıştınız değil mi?

1 senedir ayrı yaşıyorsunuz madem boşanın o zaman yani nedne bekliyorsunz ki. Sizin olayınız hem beni seven eşimden vazgeçmeyiyim hem hayatımdakini kaybetmeyeyim oldu canım. Önce ayrılırsınız sonra kimle olursa olur başkasına aşıksanız eşinizi boşayın aynı şeyi sizinle resmi evliyken eşiniz yapsa burada ağlarsınız ama. Hayatınızdaki adamında sizinde evlenmeye niyeti yok gününüzü gün edip adam bırakınca da kocanıza dönersiniz hiçbirşey olmamış gibi. Adam sıkıntı çıkarırsa niye size boşan diyemiyor evlenelim diyemiyor hadi canım ordan..

İkisinide terk et...kafani topla isine gucune bak..bosluktasin ve sevgilin boslugundan faydalaniyor..kocandanda hayir gelmez..ikiside ise yaramaz..
İstersen bi sure psikologa git kendini toparla..

Yorulardan biiri sen öl demiş,kimin ne yasadigini ne durumda oldugunu icindeki acinin nelere surukledigini bilemezsin etraftaki erkeklerin et parcasi icin sekilden sekile girip kadinlarin ruhsal boslugundan yararlandigini ve maalesef kadinlarin bunu anlayabilecek durumda olmadiklari icin kapilip gittiklerini goruyoruz..olan soylenen kotulenen tuketilen biz kadinlar oluyoruz...allah askina birbirimize bile destegimiz yok...
Surda kac kisi kinamak hakaret etmek yerine kizim ikisindende ayril sen iyi degilsin ,doktora git kafani toparla yoluna bak,bu yol yol degil diyebilmis..

Esinize donmeyin, olmaz o is... Bitmis, araya baska biri bile girmis... Adama haksizlik olur bu. Siz kendinize yapmışsınız haksizligi zaten o ayri...

Ayrica siz evliyken sizinle olan adam, sizinle evliyken(olurda bosanir onunla evlenirseniz) baskasiyla olmaktan rahatsizlik duymaz diye düşünüyorum.

Borges der ki: bir kişiyle birlikteyken başka birine aşık olursanız ikinciyi seçin. çünkü birinci gerçek olsaydı zaten ikinci olmazdı.
tabi bu evlilik nağı ile bağlı olanlar için daha farklıdır.
bu arada nasıl ki eşiniz sizin sevgilinizi bilmiyor belki onun hayatına da girip çıkanlar olmuştur.
dönseniz de aklınız hep ikincide kalacak. o olsaydı bana bunu demezdi şöyle yapmazdı şuna kızmazdı vs.

sizin sevgiliniz de evli mi? bu da işleri iyice karıştırır. sevgilinizle devam etseniz yine en ufak tartışmada dönse miydim diye içini içinizi yiyecek. bir yandan onun "o kişi" olduğunu düşünseydiniz şimdiye kadar boşanırdınız. belki de ikisi de sizin için doğru kişi değildir.

boşandım zaten.okumamışsınız

bekar

evlilik niyetyle başlamadım illa.daha doğrusu biryle ilişkim olsun demedim.ani olan bişy.hızlı şeilde

tanımadan yargılama lütfen.gnünü gün edip dönersn fln.bnm neler çektiğimi bilmiysun 1 buçuk yıl boyunca.ilk kişi eşimdi hayatımda.asla da başkasıyla birlkte olayım diye olmadım şimdikiyle.tahmn ettiğin kişilerden değilim lütfen

şimdikiyle gzl gidiyo. sıkıntı yok.genelde beni basit biri gibi görüyolar burda.inan alakası yok.ilk kişi eşimdi ve kalkıp da eşimden başkasıyla asla olmyı dşünmedim ama 1 sen tamamen kopuktu.bi deneyelim ayrı kalalım istedi.sahip çıkmadı.çok zor zamanlar geçirdim.aradaki olayları anlatmadım.ben de istmem bu durumda biriyle olmak ama durumun getirdiği bi ani ikişki oldu.içinde bulunduğum durumdan kaynaklandı.zaten ayrıldın kısa süre önce ama inan severek ayrıldım.hala kyamıyorum ona.iyi biri.severek evlendik ama herşey yetmio.sahplenme eşler arası yakınlaşma da önemli.bunu şimdi anlıyorum.meğer yakınlaşma olarak da bişey yaşamamışız pek.şimdiki yaşantımla bunu anlıyorum.ne kadar cinsellik önemli değil dense de evliliği sağlıklı kılan ilişkiyisıcak tutuan bu kadın erkek arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…