eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

1 yil kafa mi dinlenir diye sormayi biliyorsun, bosanmayi bilmiyorsun. Esin sana kafa dinleyelim dediyse senin bosanma icin dava acma hakkini da elinden almadi ya. Verirsin dilekceni bir nebze anlarim seni. Sen hem esine uy hem bu arada baskasiyla ol.
Midemi bulandiriyor sizin gibi insanlar.

Bu kadar şey olduktan sonra napcağınızı da biliyosunuzdur bence Burdaki alacağınız yorumları da biliyorsunuz şunu mu demeliyiz ikisiyle de devam diye

yalnız sana degil canımm bana da garip geliyor
zaten bi şeyler yapılıyor üzerine bir de ne yapayım die soruyorlar=)

Ya bosan in yada birleşin ayrı yaşamak da nedir daha fazla bir şey demeyeceğim aldatıyors unuz eşinizi ayri da yasasaniz bitmeyen şeyler var

Esin evlenilcek kisi sana rahatmi batti ozaman. Bi erkek yapsa bunu vuhhh ne serefsizligi kalirdi ne pezevenkligi. O birlikte oldugun adam ne icin senle birlikte onuda sormak lazim.

Ayrıyız uzağız ayağına daha boşanmadan kendine sevgili yaptığına göre bu sorunu çözücek kafada vardır sende rahat ol. Sana bişe olmaz. Olmadı ikisini birden yürütürsün sonucta iki türlüde evlisin zaten.

Biz sadık olalım gözünün içine bakalım terkedilelim kimse bize dön bile demesin .Ayrılalı aylar olmuş gözyaşımız dinmemiş ama böyle olmak lazım cidden böyle yapınca kıymetli oluyorsun eşi başkasıyla olduğunu farketmiştir diye düşünüyorum ama diyorum ya bu şekilde daha makbul geliyor bu erkeklere

İşte bu yüzden ne yaşanırsa yaşansın, ne kadar ayrı kalınırsa kalınsın evlilik resmen bitmeden başkasıyla ilişki yaşamak hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…