Esım dun aksam canımı sıktı

nezaketsiz insanlarla uğraşmak ne zor yarabbim!

anne ismi altında kayıtlı baska bırı olmasın o gece ''uyudun mu'' diye mesaj atan. böyle bi saçmalık olamaz cunku!

anne ismi altında kayıtlı baska bırı olmasın o gece ''uyudun mu'' diye mesaj atan. böyle bi saçmalık olamaz cunku!

bır sayfa oncekı paylasımımda yazdım canım. baktım vallahı ne yalan soyleyyım yok gercekten kaynanam . tabı buna sukurmu etmem lazım onuda cozemedım

yuh yani yüzüsüz (kusura bakma canım )ama çok sinirlendim ...
çocuk varmı peki eğer çocuk yoksa cazgırlık yap artık suç eşinde tabi hala evlenmiş olduğunu kabullenememiş annesi de öyle tabi

evlendıgım sabah uyanız mı dye arayan kadından ne bekleyebılırımkı zaten. o sabah sınırden butun porselenlerı ındırıdım asagı ama nafıle. kocısım bunları cok normal karsılıyor benım abarttıgımı annesınden onu kıskandıgımı dusunuyor . ayıp ben kaynanama musaıt degılız deyınce oluyor. kaynana gece yarıı arayınca ayıp olmuyor.

bence kocanıza güzel sözlerle güler yüzle laf sokun.. hem sevişin hem de aa aşkım olur mu arıcak tabı annemız o bızım ama bız gece gece film izlerkenn oldu mu şimdi diyin şirinlik yapın. anlarsa tabi.erkekler çabuk kanar ya. ki kandığı da belli.ana maşallah doldurup doldurup salıyo uzerınıze. o yokken de kayınvalidenize gidin aramamazlık yapmayın ama iğneleyin tatlı tatlı sokun telefondayken,yuzyuzeyken de çekınmeyın bence aramanız uygun mu gece o saatte diyin ya açık açık.eğerki kaynanan yumurtlarsa kocana,karın böle böle dedi diye aa olurmu aşkım sen benden nasıl beklersın böyle bişiy hiç olur mu öyle şey demeye devam edin.ama kocanızı kandırın once tatlılıkla. siz sert konusursanız hepten o tarafa yonelır sizden de soğur.

yani burda mesela bence direk kaynanaya ''müsait değiliz 'diyip eşinize kötü olmak yerıne aşkım onlar annen baban benım de annem babam çok değerliler benım için.saygım buyuk.şimdi evde bişi hazır değil ben hazırlanıp masa açıp öle davet etmek istedım onları de salla. kocana kötü olma bence.siz porselenleri indirip çene çaldıkça kocanız kıskanıyor sanıyor baksanıza.ve siz böle devam ettıkçe o da hep öle devam edecek.

canım yanlıs anladın galıba. bana gelmezler ncagırım gelmezler . devamlı sız gelın derler. verdıgım ornekte evlendıgım sabah yanı yenı gelınlıgımın ılk gunu uyandınızmı dıye aradı.

hmm oh iyi bari gelmesın. bide eve gelse olmayan şeyi oldu der eşinize. ay evine bakmıyor etmıyor.der valla. allahtan gelmıyor. ilk gun mu aradı? yuh ya.. hakıkaten ne biçim ınsanmış.allah sabır versın.

hmm oh iyi bari gelmesın. bide eve gelse olmayan şeyi oldu der eşinize. ay evine bakmıyor etmıyor.der valla. allahtan gelmıyor. ilk gun mu aradı? yuh ya.. hakıkaten ne biçim ınsanmış.allah sabır versın.

evt ılk sabahımda aradı . merak etmıs uyandık mı dıye saat 09:00 da. sabır sabır dıyprum ama olmuyor arkadaslar 1 senedır antıdepresan kullanıyorum. onun ıcın sakınım ama bunaldım artık. bu aksam konusacagım tekrar esımle ama nasıl konusyım bılmıyorum

ilk gün aranmayan pek azdır herhalde şu forumda :)
bizi de aramışlar geçen eşim anlatıyodu onun içinde kalmış nasıl ararlar ya falan diyodu ben hiç hatırlamıyorum aradıklarını ama

sende sık sık ama sık sık arayarak sevgini belli etsen..hatta gecenin köründe "aaa aşkım anneni arayalım hadi desen?
konuştuktan sonra bidaha arasan..hiç durmadan deliye bağlayarak arasan..kadın deseki yavrum bi bırakında tuvalete gideyim :)

sabah arasan ,akşam arasan...tüm gün rapor versen,illaki sıkılır düşer yakanızdan ya:)

şaka bir yana mesaj atması gizli konuşacağı birşey anlamına geliyor..senin bilmeni istemediklerine göre pek hayırlı şeyler değil tahminimce:)

bide bunları aşmadan çocuk olayına girmeyin derim ben:)

baştan koysaydın tavrını..bana böyle edecek kaynanayı..neyse ellerinden öperim:)

tavr ben koydumda koca tavr koymaynca pek se yaramıyor. benım kaınvalıdeyle sorunum yok yanı onun bu yaptıkların sorun ble etmyorum. huyu bu. 50 kusur yasndakı kadına ben ogretecek degılım adetı, uslubu, ayıbı.
benım sorunum esımle onun bu sessızlıgı , korumacı tavrı.
kımse bana artık ıstemedıgım bıseyı yaptıramaz boyle evde huzurluk cıkmasın dıye kAYNANAyı arayıp alttan alacak degılım.
kaynanyı bıktırmaktan zıyade kocayı bıktırcam artık

daha neler okuyacağız burda kim bilir hepsi şaka gibi ama hepsi hayatın içinden gerçek ve sinir bozucu bence erkekler 40 yaşına kadar falan olgunlaşamıyor annecikleride bebek zannediyor onları çok gıcık yaaaa....

Eşinle arayı bozman iyi olmaz.Baksana kayınvaliden zaten istediği gibi arıyor oğlunu.Bide sen arayı bozarsan daha da çok tetikler eşini.

Hep iyi gözükmeye çalış ama sürekli kendi adına mesafe koy.

Allah bu erkek ailelerine akıl fikir versin...

Ah ahhh cnmmm keske 40yas olsaa iiiiii

Gece msj neyin nesii anlayamdımm sütünü içip içmediğinimi merak ediyormuşş bebeğiinin

Anlamıyorlar mu bu erkek anneleriini

Bir evlat evlat sabihi olcak yaşa gelmiş ise artık o aile olmuştur..

Kocaman adam evlenmiş barklanmış tamam anne o da kimse evladını ondan çalmıyorkii..
neden böyle düşünüyorlar çözemedim erkek evlat evlendimmi tamam

Dünyanın sonuuu.. gitti uçtu zaten karısı aldı onu ayağına pranga vurdu hapis ettii eve hatta 3 öğün yemek 3 öğünde dayak o derece..

kacam aram bozulsun ıstemıyorum ama hersey varken evde bu konularda huzur kacınca ınsanın gozu bısey gormuyor. kocamın bunları gormesını daha dogrusu bunlardan rahatsız olmasını nasıl saglayabılırım onu dusunuyorum. benım aılem boyle degıl goruyorda. annem ban bır sarılırsa damadına ıkı sarılıyor. 3 senedır evlıyım annemın daha esıme ısmıyle hıtap ettıgını bılmem oglum oglum dıye paralanır . ama kayınvalıdem boyle degıl boyle farklar varken bıle ozenmek yerıne kıskanclık yapıyor. daha annemı br kez ovmemıs , yaptıgı onca maddı manevu yardımlarına allah razı olsun dememıstır. annem hakkında hıcbısey demez saygılıdır ama ınsan hıcmı kelımerle ıfade etmez memnunlugunu anlamıyorum.

Eşine okutsana forumda yazılanları belki anlar saçmaladığını
dicem ama biraz cinsmiş:)

Aslında şu yaşlıların eline internet tlfnu verdikmi coşuyorlar yılların acısını çıkarıyorlar heralde:)
kiminin kayınvalidesi face acar gelin eklememek için burda çare arar kiminin dk başı arar
kiminin ki Uyudunmu diye gece msj atar alem bunlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…