• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim elbise mi beğenmedi :(

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kızlar iki gündür ben kendi memleketimë yim eşim de kendi memleketinde. Iki gün sonra buluşuyoruz bi düğüne gideceğiz ama ben bugun elbise aldım. . Bi arkadaşımla. Eşime watsap dan resim attım ama hiç beğenmedi..
Ancak evde gi yebilir Son onu göğüs Dekolteli dedi.. :KK43:
Siz bu elbiseyi nasıl buldunuz ?
Yada esimi nasıl ikna edebilirim
1 buçuk yıllık evliyim..
Yada saçlarımı açsam sizce azıcık fark etmez mi..
Biraz pahalıya aldım geri de vermem pek mümkün değil ama kali bini beğendim. .
Alıntı yapmaz sa niz sevinirim

Son düzenleme:
tam benım tarzım cok hos :)
gule gule gıy canım.ustune şal falan al ıncelerden bence esıne gostermelık :)

Ya bence de hic hos degil. Yanlış anlamayin ama gobeginiz, kalca yaglariniz her seyiniz ortada ve gercekten bana göre baya itici geldi.. bence daha bol bi seyler alın. .

Dekoltesine karışmam ama bu elbise olmamış size, bu çok iddialı bir elbise ama önemli olan sizin gözünüze güzel gelmesi.

Elbise çok hoş ancak göğüs bölümü çok düşük ve bence en önemlisi göbek çok kötü durmuş. Yani çok fazla dikkat çekiyor, bir beden küçük.

Düğün için dekoltesi normal,gayet de hoş bi elbise.yalnız vücut tipinize pek gitmediğini düşünüyorum.sizi kırmak istemem tabi ama hem göbek hem baseniniz var,elbisenin modeli balık kruvasana benzettim bi an :KK57:

İnce vücutlu olsanız yakışırdı ama göbeğiniz ve kalçanız çıkmış hoş gözükmüyor.

elbise güzel size de yakıştı
ama orta kısım fiyasko...eşin kıskançlığında laf etti bence...senin içine siniyorsa
ne derse desin giy git

kalça ve karın kısmı fazlaca dar gelmiş. dekoltede bir şey yok. bence normal. ama vücut yapınıza uymamış.

Kullanıcı adınız gibi yazınız da karmakarışık. O başlıktaki -mi neden ayrı diyeyim diye girdim ama dumur oldum konuyu görünce. Ama kesin bahaneniz "telefondan yazdığım için öyle oldu" olacak. Bi yazdığınızı okuyun kendiniz anlayacak mısınız acaba.

Elbiseye gelince, bence vücut yapınıza uygun bir model değil. Fazlalıklarınızı çok ortaya çıkarmış.

Back
X