- 28 Haziran 2018
- 116
- 247
- 33
- Konu Sahibi aylin yavuz
-
O kadar güzel yazmışsınız ki eşinizle iletisiminizi hayranlıkla okudum. Aramami tavsiye etmişsiniz fakat zaten hormonlarım tavan yapmış durumda ve ekstra tonla ilaç kullaniyorum düşük önleyici. Bugün cozsek yarın yine aynı olacak biliyorum. Çaresizliğim bu yüzdenKonuşurken en ufak hatada ilk işiniz hep laf sokup trip atmak mi oluyor? İnsan hemen buna çıldırmaz. Birikmislik var demek ki. Kirildiysaniz bunu ifade etmenin yolu farklı. Bu saate kadar beni merak etmediğini düşündüm, üzüldüm biliyorsun hassasim. Demek zor değil. Artık sevgili değilsiniz. Tavır koyarak laf sokarak anlasamaz sadece tartışmayı tirmandirirsiniz. Neden diyorum efenim benim de huyum öyledir. Eşime tavır yaptım zamanında. Büyük kavga etmeyislerimizin sebebi eşimin sakin yapısıdır. Benim tavırlarıma uyup laf sokmaz. Beni kendi halime bırakır. Birkaç gün kabugumuza çekilir sonra düşünüp neden böyle olduğumuzu konuşur hatamizin sebebini anlarız.
Hemen asayim keseyim diye düşünmeyin. Sakin kafayla bu yıllar içindeki kavgalarinizi irdeleyin. İlk ne zaman başladı, sonu ne oldu. Çözdük mü. Vs vs. Ortada büyük bir sorun yok. Fevri ve nasıl iletişim kuracağını tam olarak bilmeyen bir çift var.
Psikolojik destek almayı düşünmüyor değilim. Tespitiniz yerinde fevri bir kişiliğim var. Ama kendimi çok çözümsüz hissediyorumHamilesiniz de sizi üzmek istemiyorum ama sanırım fevri davranışlaırnız sonucunda eşinizin saygısını kaybetmişsin. Ve evliliğiniz oturmadan neden bebek düşündünüz. Sanırım duygu sömürüsü olarak algılıyor da olabilir eşiniz sürekli ağladım yine ağladım yazmışsın asla sizi üzmek istemiyorum ama objektif bir yorum yapmak istediğim için söylüyorum bunları. Bence terapi almalısınız. İlişkiler konusunda kitaplar okumanızı tavsiye ederim.
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Rabbim herkesn evladını korusun bağışlasınTüp bebek yöntemi ile hamile kalmışsın. Tebrikler. Sağlıkla kucağına al inşallah. Geçmişi unut. Biraz sakinleş bebekler için. Ara kocanı barışın. Tadını çıkarın bu güzel zamanların. Üzme kendini de eşini de. Bak nasıl her zaman arayacak. Her şey nasıl güzel olacak.
Bu kişiliktir yani çok değilebilirliği yok ama terapi ile olaylara bakış açınızı ve algınızı değiştirebilirsiniz. Sizin elinizde olan bişi yok maalesef dediğim gibi bu tarz kitaplar okuyabilirsiniz terapi işini hızlandırabilirsiniz.Psikolojik destek almayı düşünmüyor değilim. Tespitiniz yerinde fevri bir kişiliğim var. Ama kendimi çok çözümsüz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?