- Konu Sahibi aylin yavuz
-
" şimdi söyleyin bu adam beni ve ikizlerimizi hak ediyormu"yu sormak için geç degilmi ?? Çok özür diliyorum fakat o sizi hak etmiyor ama siz bunları hak etmişsiniz..Merhabalar sevgili kk kadınları. Sıkıntım şöyle; eşimle evlendigimiz günden beri bir dargın bir barışık bir evliliğimiz oldu. Farklı kültürlerden olduğumuz için midir yoksa karakter olarak zitligimizdan mıdır nedir 3 yıllık evli olmamıza rağmen hala bi istikrar saglayabilmis değiliz. Her ne kadar geçmişimizde daha çok yazacak malzeme olsada ben en son olanı yazayım.2 ağustosta tüp bebek transferim oldu. Ve bu adam beni transferin 6.gününde kavgadan sebep sinir krizlerine soktu dönüp yüzüme bakmadı ben ağlarken. Neyse biz barıştık ailemin zoruyla. Bu arada ailemin yanına geldik annem bana baksın diye. Sonra okullar açıldı kendisi öğretmen görev yerine gitti ve işe başladı. Bu arada hamile olduğum haberini almıştık havalarda uçuyoruz. Bir sabah kanla karışık lekelenmelerimden dolayı doktora gittim doktor yüksek derecede düşük riskin var yolculuk yasak dedi ve bana 1 ay rapor verdi. En son geçen hafta doktor kontrolumde bir kese daha ortaya cikti ve ikizlerimin oldugunu öğrendim. Ama sonradan çıkan kese diger kardeşten2 hafta daha küçük doktor çok umut bağlama her an her şey olabilir dedi yıkıldım aglamaktan bittim ama bunu eşime yansitmadim o da üzülmesin diye. Ikizlerimiz var diye mutluluk pozları attım ona. En son persembe günü sabah okul saatinde aradım sana döneceğim dedi kapattık öğle oldu daha aramadi ben aradım mesguldü. Dedimki ona beni aramiyorsun ama konuşacaklarinla konuşuyorsun. Vay demez olsaydım bu açtı ağzını yumdu gözünü. Kapat telefonu ben öğle arasına çıkınca arayacağım dedi bağırdı bana tabi ben bu sırada ağlıyorum ki düşük riskimden dolayı bana üzüntü streste doktorum tarafindan yasaklandığını biliyor. Bende ona dedim ki defol git arama. O da bana kaliten ışte bu senin dedi kapattık. Ben buna bi mesaj attim hemen arama sorma beni kalitesiz lafını da sana iade ediyorum diye. O da bana demiski ben sana kalitesiz demedim kaliten bu kaliteni ortaya koyuyorsun dedim diye cvp vermis msjima. Sonra ben ağlaya ağlaya uyumus kalmışım bu beni aramış gördüm ama donmedim. Aradan 4 gün geçti beni aramadı sormadı. Şimdi siz söyleyin bu adam ikizlerimin de benim de tirnagimizi hak ediyor mu???
Yok şu an aramayın zaten. Ters etki yapar. İkinizin de öfkesi geçmiş olmalı. Konuşmaya hazır olmalısınız. Öfke etkisindeyken yapılan konuşma daha kavgaya sebep olur. Biz bir sebepten tartışmış veya birbirimize kirilmissak birkaç gün kabugumuza çekiliriz. Eşim bana bozulduysa konuşmaz benle diyaloğa girmez. Benden adım beklermiş. Triplerini yok sayıp iyice konuşmaya hazır olmasını beklerim. Sonra hadi konuşalım der. Oturur sorunu cozeriz. Eşimin bazı hareketlerine çok bozulup sinirlendiğim olmuştur. Aştım şimdi. Eğer ofkem dilimin ucuna kadar gelmişse. On saniye kadar durur nefes alırım. Doğru davranış bu mu diye düşünürüm. En büyük hatalarım düşünmeden yaptığım davranışlardan dolayı gelişmiştir. Yapmamız gereken doğru kelimeleri bulmak. Aradınız açmadı. İlk yaptığınız şey yargılamak ve size değer vermediğini ima etmek olmuş. Yanlis. Her direkt kavgaya davet. Böyle anlarda yapmanız gereken şey duygunuzdan bahsetmek. "Ben" dili dediğimiz şey bu. Direkt suçlayıcı konuştuğumuz zaman sadece kavga ederiz.O kadar güzel yazmışsınız ki eşinizle iletisiminizi hayranlıkla okudum. Aramami tavsiye etmişsiniz fakat zaten hormonlarım tavan yapmış durumda ve ekstra tonla ilaç kullaniyorum düşük önleyici. Bugün cozsek yarın yine aynı olacak biliyorum. Çaresizliğim bu yüzden
Bebeklerinizle ilgili sorunları neden tek başınıza sırtlanıyorsunuz? Kendinizi ifade etme ve anlatma konusunda sıkıntılarınız olduğunu düşünüyorum. Kendinizi anlatmadan karşınızdan anlaşılmayı beklemeyin, biz kadınlar maalesef biraz buna yatkınız. Biz anlatmayalım anlasınlar diye bekliyoruz ama beklentiler de gerçekleşmeyince patlama yaşıyoruz. Hamilelik sebebiyle de fazlaca hassaslaşmışsınız sanırım. Bu da normal bir durum. Tabi ki size karşı daha anlayışlı olması gerekirdi ama senelerdir devam edegelen ilişkiniz yukarıda anlattığınız gibiyse bu dönemde mucize olmasını da beklemeyin bence. Biraz daha rahat olmaya çalışın ve eşinizi sıkıntılarınıza ortak edin.Merhabalar sevgili kk kadınları. Sıkıntım şöyle; eşimle evlendigimiz günden beri bir dargın bir barışık bir evliliğimiz oldu. Farklı kültürlerden olduğumuz için midir yoksa karakter olarak zitligimizdan mıdır nedir 3 yıllık evli olmamıza rağmen hala bi istikrar saglayabilmis değiliz. Her ne kadar geçmişimizde daha çok yazacak malzeme olsada ben en son olanı yazayım.2 ağustosta tüp bebek transferim oldu. Ve bu adam beni transferin 6.gününde kavgadan sebep sinir krizlerine soktu dönüp yüzüme bakmadı ben ağlarken. Neyse biz barıştık ailemin zoruyla. Bu arada ailemin yanına geldik annem bana baksın diye. Sonra okullar açıldı kendisi öğretmen görev yerine gitti ve işe başladı. Bu arada hamile olduğum haberini almıştık havalarda uçuyoruz. Bir sabah kanla karışık lekelenmelerimden dolayı doktora gittim doktor yüksek derecede düşük riskin var yolculuk yasak dedi ve bana 1 ay rapor verdi. En son geçen hafta doktor kontrolumde bir kese daha ortaya cikti ve ikizlerimin oldugunu öğrendim. Ama sonradan çıkan kese diger kardeşten2 hafta daha küçük doktor çok umut bağlama her an her şey olabilir dedi yıkıldım aglamaktan bittim ama bunu eşime yansitmadim o da üzülmesin diye. Ikizlerimiz var diye mutluluk pozları attım ona. En son persembe günü sabah okul saatinde aradım sana döneceğim dedi kapattık öğle oldu daha aramadi ben aradım mesguldü. Dedimki ona beni aramiyorsun ama konuşacaklarinla konuşuyorsun. Vay demez olsaydım bu açtı ağzını yumdu gözünü. Kapat telefonu ben öğle arasına çıkınca arayacağım dedi bağırdı bana tabi ben bu sırada ağlıyorum ki düşük riskimden dolayı bana üzüntü streste doktorum tarafindan yasaklandığını biliyor. Bende ona dedim ki defol git arama. O da bana kaliten ışte bu senin dedi kapattık. Ben buna bi mesaj attim hemen arama sorma beni kalitesiz lafını da sana iade ediyorum diye. O da bana demiski ben sana kalitesiz demedim kaliten bu kaliteni ortaya koyuyorsun dedim diye cvp vermis msjima. Sonra ben ağlaya ağlaya uyumus kalmışım bu beni aramış gördüm ama donmedim. Aradan 4 gün geçti beni aramadı sormadı. Şimdi siz söyleyin bu adam ikizlerimin de benim de tirnagimizi hak ediyor mu???
En son persembe günü sabah okul saatinde aradım sana döneceğim dedi kapattık öğle oldu daha aramadi ben aradım mesguldü. Dedimki ona beni aramiyorsun ama konuşacaklarinla konuşuyorsun. Vay demez olsaydım bu açtı ağzını yumdu gözünü. Kapat telefonu ben öğle arasına çıkınca arayacağım dedi bağırdı bana tabi ben bu sırada ağlıyorum ki düşük riskimden dolayı bana üzüntü streste doktorum tarafindan yasaklandığını biliyor. Bende ona dedim ki defol git arama. O da bana kaliten ışte bu senin dedi kapattık. Ben buna bi mesaj attim hemen arama sorma beni kalitesiz lafını da sana iade ediyorum diye. O da bana demiski ben sana kalitesiz demedim kaliten bu kaliteni ortaya koyuyorsun dedim diye cvp vermis msjima. Sonra ben ağlaya ağlaya uyumus kalmışım bu beni aramış gördüm ama donmedim. Aradan 4 gün geçti beni aramadı sormadı. Şimdi siz söyleyin bu adam ikizlerimin de benim de tirnagimizi hak ediyor mu???
Sizi hatalı buldum. Bu artık sevgililik dönemi degil evlilik. Aramıyor diye ağlamak, laf sokmak hele ki sizin kavgasız gürültüsüz bir sürece ihtiyacınız varken çok çocuksu, lütfen üzülmeyin, sizin icin yazıyorum. Ben de öğretmenim ve anliyorum gerçekten okulda aramaya vakti olmamış olabilir, veya olsa bile erkekler arama mesaj atma konusunda bizim gibi değil. Olduğu gibi kabul etmezsen çok yipranirsin. Sakin ol lütfen, akisina bırak herşeyi. Böyle yaparsan iyice uzaklaştırirsin kendinden
Keşke inanın cahilligim oldu belki bebek toparlar fikrine kapilmamtüp bebek zaten zorlu bi süreçken böyle mutsuz bi evliliğe neden tüp bebekle uğraştınız. hak ediyomu demişsin bence haketmiyo, keşke haketmiyon birine çocuk yapmak için zorlamasaydınz
+1500Zaten çalkantılı evliliğiniz varmış...
Taşlar yerine oturana kadar çocuk yapmasaydınız keşke...
İkinizde sinirlisiniz. Biraz bekleyin ve birbirinizi suçlamadan konuşun.Keşke inanın cahilligim oldu belki bebek toparlar fikrine kapilmam
Kötü giden evliliğe ısrarla çocuk yapıcam demişsiniz,ne zannediyordunuz hamilelik başlayınca sihirli bi el değecek ve herşey muhteşem mi olacak? Bile bile lades dedikten sonra vay efendim niye öyle niye böyle.Merhabalar sevgili kk kadınları. Sıkıntım şöyle; eşimle evlendigimiz günden beri bir dargın bir barışık bir evliliğimiz oldu. Farklı kültürlerden olduğumuz için midir yoksa karakter olarak zitligimizdan mıdır nedir 3 yıllık evli olmamıza rağmen hala bi istikrar saglayabilmis değiliz. Her ne kadar geçmişimizde daha çok yazacak malzeme olsada ben en son olanı yazayım.2 ağustosta tüp bebek transferim oldu. Ve bu adam beni transferin 6.gününde kavgadan sebep sinir krizlerine soktu dönüp yüzüme bakmadı ben ağlarken. Neyse biz barıştık ailemin zoruyla. Bu arada ailemin yanına geldik annem bana baksın diye. Sonra okullar açıldı kendisi öğretmen görev yerine gitti ve işe başladı. Bu arada hamile olduğum haberini almıştık havalarda uçuyoruz. Bir sabah kanla karışık lekelenmelerimden dolayı doktora gittim doktor yüksek derecede düşük riskin var yolculuk yasak dedi ve bana 1 ay rapor verdi. En son geçen hafta doktor kontrolumde bir kese daha ortaya cikti ve ikizlerimin oldugunu öğrendim. Ama sonradan çıkan kese diger kardeşten2 hafta daha küçük doktor çok umut bağlama her an her şey olabilir dedi yıkıldım aglamaktan bittim ama bunu eşime yansitmadim o da üzülmesin diye. Ikizlerimiz var diye mutluluk pozları attım ona. En son persembe günü sabah okul saatinde aradım sana döneceğim dedi kapattık öğle oldu daha aramadi ben aradım mesguldü. Dedimki ona beni aramiyorsun ama konuşacaklarinla konuşuyorsun. Vay demez olsaydım bu açtı ağzını yumdu gözünü. Kapat telefonu ben öğle arasına çıkınca arayacağım dedi bağırdı bana tabi ben bu sırada ağlıyorum ki düşük riskimden dolayı bana üzüntü streste doktorum tarafindan yasaklandığını biliyor. Bende ona dedim ki defol git arama. O da bana kaliten ışte bu senin dedi kapattık. Ben buna bi mesaj attim hemen arama sorma beni kalitesiz lafını da sana iade ediyorum diye. O da bana demiski ben sana kalitesiz demedim kaliten bu kaliteni ortaya koyuyorsun dedim diye cvp vermis msjima. Sonra ben ağlaya ağlaya uyumus kalmışım bu beni aramış gördüm ama donmedim. Aradan 4 gün geçti beni aramadı sormadı. Şimdi siz söyleyin bu adam ikizlerimin de benim de tirnagimizi hak ediyor mu???
Hımm siz 10 numarasınız afam sizi hak etmiyor öyle mi? İlginçMerhabalar sevgili kk kadınları. Sıkıntım şöyle; eşimle evlendigimiz günden beri bir dargın bir barışık bir evliliğimiz oldu. Farklı kültürlerden olduğumuz için midir yoksa karakter olarak zitligimizdan mıdır nedir 3 yıllık evli olmamıza rağmen hala bi istikrar saglayabilmis değiliz. Her ne kadar geçmişimizde daha çok yazacak malzeme olsada ben en son olanı yazayım.2 ağustosta tüp bebek transferim oldu. Ve bu adam beni transferin 6.gününde kavgadan sebep sinir krizlerine soktu dönüp yüzüme bakmadı ben ağlarken. Neyse biz barıştık ailemin zoruyla. Bu arada ailemin yanına geldik annem bana baksın diye. Sonra okullar açıldı kendisi öğretmen görev yerine gitti ve işe başladı. Bu arada hamile olduğum haberini almıştık havalarda uçuyoruz. Bir sabah kanla karışık lekelenmelerimden dolayı doktora gittim doktor yüksek derecede düşük riskin var yolculuk yasak dedi ve bana 1 ay rapor verdi. En son geçen hafta doktor kontrolumde bir kese daha ortaya cikti ve ikizlerimin oldugunu öğrendim. Ama sonradan çıkan kese diger kardeşten2 hafta daha küçük doktor çok umut bağlama her an her şey olabilir dedi yıkıldım aglamaktan bittim ama bunu eşime yansitmadim o da üzülmesin diye. Ikizlerimiz var diye mutluluk pozları attım ona. En son persembe günü sabah okul saatinde aradım sana döneceğim dedi kapattık öğle oldu daha aramadi ben aradım mesguldü. Dedimki ona beni aramiyorsun ama konuşacaklarinla konuşuyorsun. Vay demez olsaydım bu açtı ağzını yumdu gözünü. Kapat telefonu ben öğle arasına çıkınca arayacağım dedi bağırdı bana tabi ben bu sırada ağlıyorum ki düşük riskimden dolayı bana üzüntü streste doktorum tarafindan yasaklandığını biliyor. Bende ona dedim ki defol git arama. O da bana kaliten ışte bu senin dedi kapattık. Ben buna bi mesaj attim hemen arama sorma beni kalitesiz lafını da sana iade ediyorum diye. O da bana demiski ben sana kalitesiz demedim kaliten bu kaliteni ortaya koyuyorsun dedim diye cvp vermis msjima. Sonra ben ağlaya ağlaya uyumus kalmışım bu beni aramış gördüm ama donmedim. Aradan 4 gün geçti beni aramadı sormadı. Şimdi siz söyleyin bu adam ikizlerimin de benim de tirnagimizi hak ediyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?