Eşim erkek arkadaşlarıyla tekne tatiline gidecek

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.030
3.964
773
50
Ankara
Selam herkese ...Uzun zamandır konu açmıyordum ,fikirlerinize ve tarafsız yorumlarınıza ihtiyaç duyduğum için sizlere sorayım dedim.Eşimle 26 yıldır beraberiz.6 kişilik bir arkadaş grubu var çocukluk arkadaşları.Hepsi evli ,işgüç sahibi insanlar.Arkadaşlarının hepsini tanıyorum.Bir tanesinin uzun zamandır tekne tatili hayali varmiş bu grupla gitsek ne güzel olur diye düşünüyormuş.Neyse eşim bana netleşince söyledi.Ne dersin diye.Normalde onun da benim de arkadaşlarımızla zaman geçirmemızde bir sorun yok .Ama tatil deyince (3 gün sadece 6 kişi olacaklar eşler yok tekne ile ege koylar) bir bozuldum açıkcası.Ne gerek var, zaten ağustosta ailecek gideceğiz dedim.Kendim için ilk kez bişey istiyorum neden böyle yapıyosun diye bana 3 gün trip attı adam ya...Haksız mıyım sizce hanımlar??Güven sorunu yok aramızda ,yani ahlaksız kadın ya da adam heryerde aldatır oyle bişey değil.Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Lüzumsuz geldi bu davranış.Sizler ne düşünürdünüz metak ettim.

Edit:herkesin mesajına begen butonunu tıklamam ,teşekkür etmek için arkadaşlar..Bu platformda yanlış anlaşılmalar oluyor ya açıklamak istedim

Son düzenleme:
Eşinize güveniyorsanız gitsin bence de. Tüm arkadaşlarını tanıyorsunuz zaten. Erkek erkeğe eğlenmek dedikleri şey işte. Bence üstüne düşmeyin. Zaten topu topu 3 gün.

Maddi olarak durum mUsait ise 2 tatil icin bence gidebilir yani ben olsam dedgnz gibi guveniyorsam tandgm bildgm kişiler ise evli işinde gücünde hepsi diyorsunz sorun etmem ki ben zaten sorun etmem benim eşim arkadaşları ile 2-3 günlüğüne kampa gidiyor , gidebilir yani olabilr mümkün bence..

Aranızda güven problemi yoksa sıkıntı olmamalı. Ha her sene sizi ihmal edip arkadaşlarıyla tatile gitmek ister o ayrı, ama adam 16 senedir ilk defa kendi başına bir şey yapmak istemiş. Bence saygı duymak gerekir. Siz de bu fırsattan istifade arkadaşlarınızla tatile çıkın. Güzel vakit geçirin

Bazi ciftler ayri da takilalim der, bazilari birlikte olalim der. Fikir ayriligi oluşursa o zaman sorun başliyor işte. Herkes kendi ilişkisine gore yorum yapacak haliyle.

Biz ayri tatil yapmiyoruz. Eşimin arkadaşlari da ayri tatilci tipler degiller zaten oyle şeylere herkes eşini, sevgilisini de davet eder.

Maddi olarak bu tatili karşılayabiliyorsak benim için sorun olmazdı.Sanırım ben de biraz olsun kendime yoğunlaşırdım.Bence siz evli insanların birlikte herşeyi yaşamaları gerektiğini düşündüğünüz için bu durumu garipsediniz.Ben bu duruma pek katılmıyorum...evet eşimle çok eğlenebilirim ama dostumla da vakit geçirmeye ihtiyacım olabilir..kendi çekirdek ailemle de ..hatta tek başıma da kalmaya ihtiyacım olabilir.

Haksızsınız. Evlendik diye tapumuzu vermiyoruz karşı tarafa. Mutlaka birlikte stres atmak zorunda değiliz. Hatta üç beş gün uzak kalarak birbirimize yüklediğimiz stresi atmalıyız.

26 yildir beraber olsam herhalde artik kendiligimden hadi gozunu seviyim biraz uzaklas ya yok mu senin arkadasin falan derdim

bence sorun yok, insanlarin kendilerine ozel alanlari da bulunmali. eger siz ben arkadaslarimla tatile gidecegim dediginizde esiniz tepki gostermeyecekse kendisi de gayet gidebilir.

Gidebilir tabiki,benim eşimde giderdi pandemiye kadar.. pandemi dolayısıyla yapamıyorlar 2 yazdır plan. Ailece görüşüyoruz tüm arkadaşlarıyla,arada bir kafa dağıtmak onunda hakkı.. Eşim yapamadı ama ben yaptım geçen sene kızkıza tatil mesela. Eşimin tatile çıkamayacağı bir dönemdi,ben kuzenimle birlikte çıktık tekne tatiline.. Gayette eğlendik

Eşininizin gitmesine bozulacak tek bir sebep söylememişiniz güven sorunuda yok sizlede gidicekmiş daha ne yapsın adam. evlilik arkadaslarıyla üç gün tatile gidilemeyecek üzerine trip yiyeceği bir kurum degil herkesin kendi alanı olmalı ben bu konuda aşırı tepkiliyim biraz salın havası degişssin motıve olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…