- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi _sekerpare_
-
Yaa bu benim en sevmediğim durumAramızda öyle devlet kurumu gibi izin mizin olayları yok ya :)) sadece fikrimi söyledim hoşlanmadım diye ...Ama gidecek nihayetinde .
Yok ya öyle dar falan etmiyorum hanımlar.Biraz kıskandım sanırım.Yoksa arkadaşlarıyla gunübirlik yakın yerlere mangala pikniğe vs.gider yani .O tarz organizasyonlarımız bizimd eolur tatil olunca işte ,ne bileyim...Altı üstü 3 gün gitsin eğlensin. Bozulacak ne var anlamadımNiye insanlara dünyayı dar ediyorsunuz?
Sanıyorum sizinle yaşlarımız yakın lale hanım.Gençler çok anlamadı beni yaBen istemezdim...
Yani bizde eşsiz tatil,arkadaş buluşması olmuyor.
Üzülürüm,özlerim ben.
Tatil ben de çok severim ama beraber.
Kıyamam...Sanıyorum sizinle yaşlarımız yakın lale hanım.Gençler çok anlamadı beni yaYani ben de dedim özlerim üzülürüm ne gerek var diye ...
Yok ya seviyosan demezsin bence26 yildir beraber olsam herhalde artik kendiligimden hadi gozunu seviyim biraz uzaklas ya yok mu senin arkadasin falan derdim
bence sorun yok, insanlarin kendilerine ozel alanlari da bulunmali. eger siz ben arkadaslarimla tatile gidecegim dediginizde esiniz tepki gostermeyecekse kendisi de gayet gidebilir.
bende sizlerle aynı yaştayım hemen hemen sanırım :)Kıyamam...
Herkesin kültürü farklı.
Hele dediğiniz gibi gençler bizden daha farklı bakıyor hayata.
Kafa dağıtmak demişler,biz kafalarını mı şişiriyoruz?
İşte aynen ya birlikte de kafa dağıtabiliriz.Hıç üzülmiycenmi mis gibi manzaraya karşı kahveni yudumlarken diyorum,senle de yaparız diyor.Kıyamam...
Herkesin kültürü farklı.
Kalsın.bende sizlerle aynı yaştayım hemen hemen sanırım :)
ama bende eşime kıyamam be lalem
bütün arkadaşları gidiyorken o kalsın mı?
sizde arkadaşlarınızla çıkabilirsiniz , bu konuda özgürlüğünüz var işte ne güzelSelam herkese ...Uzun zamandır konu açmıyordum ,fikirlerinize ve tarafsız yorumlarınıza ihtiyaç duyduğum için sizlere sorayım dedim.Eşimle 26 yıldır beraberiz.6 kişilik bir arkadaş grubu var çocukluk arkadaşları.Hepsi evli ,işgüç sahibi insanlar.Arkadaşlarının hepsini tanıyorum.Bir tanesinin uzun zamandır tekne tatili hayali varmiş bu grupla gitsek ne güzel olur diye düşünüyormuş.Neyse eşim bana netleşince söyledi.Ne dersin diye.Normalde onun da benim de arkadaşlarımızla zaman geçirmemızde bir sorun yok .Ama tatil deyince (3 gün sadece 6 kişi olacaklar eşler yok tekne ile ege koylar) bir bozuldum açıkcası.Ne gerek var, zaten ağustosta ailecek gideceğiz dedim.Kendim için ilk kez bişey istiyorum neden böyle yapıyosun diye bana 3 gün trip attı adam ya...Haksız mıyım sizce hanımlar??Güven sorunu yok aramızda ,yani ahlaksız kadın ya da adam heryerde aldatır oyle bişey değil.Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Lüzumsuz geldi bu davranış.Sizler ne düşünürdünüz metak ettim.
Edit:herkesin mesajına begen butonunu tıklamam ,teşekkür etmek için arkadaşlar..Bu platformda yanlış anlaşılmalar oluyor ya açıklamak istedim
Kalsın.
Benimle kalsın.
Bencil miyim bilmiyorum be canım?
Allahtan eşim de istemez benim gitmemi.
Yani biz karı koca aynı fikirdeyiz.
İleride ne olur bilemem...
Haklısınız ne diyeyim.Sanıyorum yaş aldıkça biraz kaybetme korkusu ,saçma sapan kaygılar üşüşüyor kafaya...Bir de eşim çok ağır kovit geçirdi ben de travma yarattı bu durum
Kıyamam...
Herkesin kültürü farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?