Eşim erkek arkadaşlarıyla tekne tatiline gidecek

İnsanlar eşlerinin dışında da sosyalleşme bilir, güven sorununuz yoksa bence ona da size de iyi gelecektir.
Bazı erkekler ailesiyle ilgilenmeyen sadece kendinin sosyalleşme si gerektiğini düşünür ancak siz birlikte de bir şeyler yapacaksınız belli ki. O yüzden rahat olun.

Nickinizdeki geztapo Gestapo polisinin sadece gezilere karşı çıkan cinsinden mi geliyor?
Eşinize güveniyorsunuz, arkadaşlarını ve ailelerini tanıyorsunuz.. yani sırf evlendi diye bir ömür 3 gün bile arkadaşlarıyla gencliklerinden kalma bir gün yasayamayacak mi bir insan??? Ne kadar boğucu bir düşünce. Evlilik hapishane mi?? Bırak kocan gitsin, yaz sonunda bakarsin sen de kız arkadaşlarınla bir tatil yaparsın. Böyle seyler insanı ozgur ve mutlu hissettirir, evliliği öcü gibi ,hapishane gibi görmesinin önüne geçer. Her şeye yasak,ona izin yok,buna izin yok ... İnsan bir süre sonra "bu ne cehennem" moduna geçer. Kadın için de böyle erkek için de..

Neden sadece birlikte stres atıp tatil yapmak zorundayız eşler olarak?
Ben gayet eşsiz ve çocuksuz tatil yapmak, arkadaşlarımla, kuzenlerimle vakit geçirmek istiyorum ve buna ihtiyaç duymuyorum. Eşim için de aynı şey geçerli.

İstememeniz için haklı olabilecek bir sebebeniz de yok.

Arkadaşı tekneyi ve bütün masrafları karşılıyor maddi durumu iyi.Bu bir davet gibi aslında..

Guveniyorsaniz bence bir sıkıntı olmaz. Ama bazi adamlar ve onun arkadaslari hic guven vermiyordur onlar icin evde oturmak bile aldatmaya engel degil. Benim esimde is için haftaya tanzanyaya gidiyor. Işten sonra 3 günde is arkadaşıyla zanzibarda kafa dinleyecek. Bana sordu eger gitme deseydim is biter bitmez dönecekti ama git eğlen dedim. Ne bileyim ben mi cok rahatım acaba

Arkadaşı tekneyi ve bütün masrafları karşılıyor maddi durumu iyi.Bu bir davet gibi aslında..
O zaman güven yoksa bence gitmesnde hiç bir problem yokk.. hem esinizede iyi gelir size de iyi gelir.. benim eşin her sene gder 2-3gun kampa arkadaşları ile hiç sorun yaratmadm yaratmam da herkesin arkadaşları dostu ile vakit geçirmeye ihtiyacı var.. öyle dusunyrm

Ha haa ha :)) yok valla geztapo değilim yanlış anladınız.Mesajımda belirttim özgürlük alanlarımız var ikimizin de..Geztapo nickimi taaa doktorlar dizisi ilk yayınlandığı sene oradaki bir karakterin lakabıydı.Konuya gelecek olursak hani 3 günluk olmasına bozuldum yoksa zaten gorüşüyoruz arkadaşlarımızla

Ayy mükemmel bir fikirmiş bence yaa bırakın gitsin.. Hatta bebeğim büyüsün ben de kızlarla böyle bir tatil planlıycam kafa dinleriz azcık dağıtırız ohh misss

Eşiniz haklı
Eşlerin birlikte eğlenmesi gerektiğini düşünüyorum demişsiniz
Birlikte de gidecekmişsiniz zaten sorun ne?
Keşke benim eşimde gitse tatile kafasını dinlese
Evde şu aralar hep, bana bakıyor, bir yere gidemiyor, bunaldı
Bence eşinize ayıp etmişsiniz.
Ben olsam 3 gün değil bir ömür bu durumu eşimin kafasına kakardım

Çünkü sebebi yok
Aldatır deseniz hadi bir sebep
E o da sorun değil
Tamamen sizin keyfi isteğiniz

Üstelik arkadaşı bir incelik yapmış. Adam “kusura bakmayın eşim izin vermiyor, gelemem” derse eşiniz açısından küçük düşürücü arkadaşları açısından ise komik olur.

güven sorunu yoksa ve gideceği arkadaşlarını da tanıyorsanız bence sorun yok. erkekler bazen erkek erkeğe bişeyler yapmak isteyebiliyor bunda alınacak bir durum görmüyorum ben. tavır yapmakta biraz haklı bence eşiniz :)

Bizlerde bazen istemeMiyiz eş yok çoçuk yok arkadaşlarla gezmek takılmak güzel olur diye benimki sadece hayallerde kalır ama yapanlar var tabi gitsin eğlensin güven varsa sıkınyok

ben olsam bende bozulurdum ne olacak ya git eğlen diyemezdim açıkcası, dışarda ara sıra arkadaş buluşması yapmak ayrı birşey bu ayrı bir şey.
Ama sizin ilişki dinamiğinizi bilemem. Ben birde evli insanların şartlar uygunsa birlikte tatil yapması taraftarıyım. Madem tekne tutulacak eşlerde gelebilir , gerekirse çocuksuz takılınır böylesi daha adil benim kanımca.
Erkeklerin bekar gibi takılma hevesine ben sıcak bakmıyorum.

Kadınların bekar gibi takılma hevesine nasıl bakıyorsunuz peki

Aynen ya ben de öyle düşündüm.Hiç aldatmadı Allaha şükür öyle bişey yaşamadık .Ama eşsiz gidilecek olması fikrini sevmedim açıkcası.

Üstelik arkadaşı bir incelik yapmış. Adam “kusura bakmayın eşim izin vermiyor, gelemem” derse eşiniz açısından küçük düşürücü arkadaşları açısından ise komik olur.
Aramızda öyle devlet kurumu gibi izin mizin olayları yok ya :)) sadece fikrimi söyledim hoşlanmadım diye ...Ama gidecek nihayetinde .

Beni arkaďaşım yazlığa çağirdi içime sinmedi gitmedim mesela.Bunu ben tercih etmedim.Ailem olmadan istemedim gitmeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…