Eşim erkek arkadaşlarıyla tekne tatiline gidecek

Aramızda öyle devlet kurumu gibi izin mizin olayları yok ya :)) sadece fikrimi söyledim hoşlanmadım diye ...Ama gidecek nihayetinde .
Yaa bu benim en sevmediğim durum
Gitsen de keyif alamıyorsun gitmesen de
Gidecekse bari şerh koyulmadan gitsin adam 🙄

Ben istemezdim...
Yani bizde eşsiz tatil,arkadaş buluşması olmuyor.
Üzülürüm,özlerim ben.
Tatil ben de çok severim ama beraber.

Altı üstü 3 gün gitsin eğlensin. Bozulacak ne var anlamadım😶 Niye insanlara dünyayı dar ediyorsunuz?
Yok ya öyle dar falan etmiyorum hanımlar.Biraz kıskandım sanırım.Yoksa arkadaşlarıyla gunübirlik yakın yerlere mangala pikniğe vs.gider yani .O tarz organizasyonlarımız bizimd eolur tatil olunca işte ,ne bileyim...

Ben istemezdim...
Yani bizde eşsiz tatil,arkadaş buluşması olmuyor.
Üzülürüm,özlerim ben.
Tatil ben de çok severim ama beraber.
Sanıyorum sizinle yaşlarımız yakın lale hanım.Gençler çok anlamadı beni ya 😊 Yani ben de dedim özlerim üzülürüm ne gerek var diye ...

Üzgünüm ama eşiniz haklı. Aile ile yapılan tatilin keyfi ayrıdır arkadaş ile yapılan aktivitenin yeri ayrı. Anladığım kadarı ile 26 senedir adam böyle bir teklifle bile gelmemiş 😅

Yaş olarak sizden küçüğüm o nedenle annemi de düşünüyorum (jenerasyon farkı derseniz), annem de bi şey demez ki 3 günlük babamın tatile gitmesine. O nedenle eşinize hak verdim ben 😁

Yahu bunda bozulacak ne var? İlla yıllarca sürekli beraber mi tatile gidilecek ? Noo sadece eşimle tatile giderim komik geliyor. Bazıları evliliği tasmayı taktım ben nereye sen oraya zannediyor. Sizinle tatili başka olur arkadaşlarıyla tatil keyfi başka oluyor. Bırakın biraz nefes alsın.

Sanıyorum sizinle yaşlarımız yakın lale hanım.Gençler çok anlamadı beni ya 😊 Yani ben de dedim özlerim üzülürüm ne gerek var diye ...
Kıyamam...
Herkesin kültürü farklı.
Hele dediğiniz gibi gençler bizden daha farklı bakıyor hayata.
Kafa dağıtmak demişler,biz kafalarını mı şişiriyoruz?

26 yildir beraber olsam herhalde artik kendiligimden hadi gozunu seviyim biraz uzaklas ya yok mu senin arkadasin falan derdim :KK53:

bence sorun yok, insanlarin kendilerine ozel alanlari da bulunmali. eger siz ben arkadaslarimla tatile gidecegim dediginizde esiniz tepki gostermeyecekse kendisi de gayet gidebilir.
Yok ya seviyosan demezsin bence 😊

Kıyamam...
Herkesin kültürü farklı.
bende sizlerle aynı yaştayım hemen hemen sanırım :)
ama bende eşime kıyamam be lalem
bütün arkadaşları gidiyorken o kalsın mı?

Kıyamam...
Herkesin kültürü farklı.
İşte aynen ya birlikte de kafa dağıtabiliriz.Hıç üzülmiycenmi mis gibi manzaraya karşı kahveni yudumlarken diyorum,senle de yaparız diyor.

bende sizlerle aynı yaştayım hemen hemen sanırım :)
ama bende eşime kıyamam be lalem
bütün arkadaşları gidiyorken o kalsın mı?
Kalsın.
Benimle kalsın.
Bencil miyim bilmiyorum be canım?
Allahtan eşim de istemez benim gitmemi.
Yani biz karı koca aynı fikirdeyiz.
İleride ne olur bilemem...

Ben gencim ama ben de ayrı ayrı yerlere gitme durumları olduğunda özlerim diye düşünürüm hep. Böyle bir durumda da keşke eşlerde olsaydı düşüncesi geçer aklımdan. Bu tapu vs durumu değil de bir tık romantiklik bence.

Kendimi bu durumda düşündüğümde bende arkadaşlarımla beraber plan yapardım, o olmazsa tek başıma gezmek görmek istediğim yerlere doğru bir yolculuğa adım atardım.

Selam herkese ...Uzun zamandır konu açmıyordum ,fikirlerinize ve tarafsız yorumlarınıza ihtiyaç duyduğum için sizlere sorayım dedim.Eşimle 26 yıldır beraberiz.6 kişilik bir arkadaş grubu var çocukluk arkadaşları.Hepsi evli ,işgüç sahibi insanlar.Arkadaşlarının hepsini tanıyorum.Bir tanesinin uzun zamandır tekne tatili hayali varmiş bu grupla gitsek ne güzel olur diye düşünüyormuş.Neyse eşim bana netleşince söyledi.Ne dersin diye.Normalde onun da benim de arkadaşlarımızla zaman geçirmemızde bir sorun yok .Ama tatil deyince (3 gün sadece 6 kişi olacaklar eşler yok tekne ile ege koylar) bir bozuldum açıkcası.Ne gerek var, zaten ağustosta ailecek gideceğiz dedim.Kendim için ilk kez bişey istiyorum neden böyle yapıyosun diye bana 3 gün trip attı adam ya...Haksız mıyım sizce hanımlar??Güven sorunu yok aramızda ,yani ahlaksız kadın ya da adam heryerde aldatır oyle bişey değil.Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Lüzumsuz geldi bu davranış.Sizler ne düşünürdünüz metak ettim.

Edit:herkesin mesajına begen butonunu tıklamam ,teşekkür etmek için arkadaşlar..Bu platformda yanlış anlaşılmalar oluyor ya açıklamak istedim
sizde arkadaşlarınızla çıkabilirsiniz , bu konuda özgürlüğünüz var işte ne güzel

Sanıyorum yaş aldıkça biraz kaybetme korkusu ,saçma sapan kaygılar üşüşüyor kafaya...Bir de eşim çok ağır kovit geçirdi ben de travma yarattı bu durum

Kıyamam...
Herkesin kültürü farklı.

28 yasimdayim, ben de boyle dusunuyorum. 😬 Yanimda olmasi daha cok keyif veriyor, yanimda olmasa eminim "eşim olsa şimdi sunu yapardik, bunu derdi, bunu gorse cok severdi" gibi dusuncelerim olurdu.
Boyle soyleyince de eşimle doğmuş gibi duruyor. 😁😁😁 Durum bu...

Ama bu düşünceler karşilikli olmayinca da zorla yanimda kal diyemezdim adama galiba. 🙄 Zorla yapılan şeyler bir anlamsiz geliyor.
Ben özleyecegim de adam özlemeyecekse, Cirilla da burada olsaydi demeyecekse nereye giderse gitsin. 🤷

Güven sorunu yoksa gitsin bence. Siz hiç birlikte bir yere gitmiyorsanız o zaman sıkıntı, ama onun dışında evliyken birlikte de tatil yapabilirsiniz, stres atabilirsiniz, ayrı da. Bence ikisi de olmalı.

Back
X