Eşim erkek arkadaşlarıyla tekne tatiline gidecek

Evlenince tüm hayattından vazgeçip herşeyi eşle birlikte yapmak zorunda olmak kadar insanı bunaltacak az şey vardır ilişkilerde sanırım. Ne var arkadaşları ile gidip tatil yapsa? Böyle planlar yapabilen bir grubu var diye mi kıskandınız acaba?

Tatil konusunda genel olarak bizim millet sizin gibi düşünüyor; evliyse tek başına tatile çıkamaz. Biz bir bayram ayrı arkadaş gruplarıyla tatile ayrı ayrı gittik diye bazı tanıdıklar boşanıyoruz sanmıştı 😂 Halbuki bu tarz molalar çok iyi geliyor, insan kendini kısıtlanmış hissetmiyor, daha çok bağlanıyor sevdiğine bence.
Biz tüm hayatımızdan vazgeçmedik hicbizaman.Yapışık gibi yaşayanda vardır tabiiki.Mesela üniversiteden arkadaşlarımızla buluşmalarımız olur piknik mangal akşam buluşması ,hatta ramazanda sahura kadar oturmalarımız bile olur ayrı ayrı .Ama 3 günlük olunca kıskandım sanki biraz evet.Ama buraya iyiki konu açmışım rahatladım biraz

haftasonu tatile giderken kitaplıktan bir kitap alıp çıktım

okumaya başladım

bir kadının seks hayatına dair, yani hayatını anlatıyor ama vurgu seks hayatı

eşim sordu konusu ne diye ama çocuk vardı yanımızda kadının hayatı deyip geçtim

o kitabı kız kıza gittiğimiz bir tatilde okusaydım belki çok farklı muhabbetler açılırdı

yahut sadece eşimle gittiğim bir ortamda

keza erkek erkeğe ortamda da farklı muhabbetler yaratır

ama eşli bir tatilde bir kaç sayfa sonra bırakırdım yeri değil diye :)))

Ben çok yeni nesil sayılmam. Ama cidden eşinizden ayrı bir üç gün geçirmek istemiyor musunuz? Bu bana tuhaf geliyor mesela. Ay ne güzel birbirini çok seven bir çift diyemiyorum. Çok bunaltıcı geliyor bana. Sevgi biraz özgür bırakmak, özgür olmaktır bana göre. Yanlış anlamayın evliliğinizi eleştirmiyorum, benim için böyle diyorum. Sürekli dip dibe bir evlilik biçimi benim katlanabileceğim bir şey değil. Özel alana ihtiyacım olur.
Estağfurullah neden yanlış anlayayım?
Herkesin düşüncesi farklı sonuçta.
Yok ben istemem,bir gün bile ayrı kalmak istemem. Neden isteyeyim ki?
Tabii ki hastalık dışında Allahım korusun. Aile büyüklerinin ihtiyacına önce biz koşarız. Sağlık dedim mi iş tamam.

Evde ya da tatilde sürekli kucak kucağa değiliz ki.
Eşim tüm spor müsabakalarını izleyebilir,ben de tüm korku filmlerini. Birbirimizi rahatsız etmeden dilediğimizi izleyip sonrasında kritik yapabiliriz.

Tatilde ben denizi severim hem de çok severim. O da uyumak ister. Sahilde gölgede uyur uyur,sonra denize yanıma gelir. Ben saatlerce yüzerim,gelip dinlenirim,gene yüzerim. O uyur,video izler.

Evden çalıştık malum. İşte o dediğiniz 7/24 içiçe olduk. Ama tek gün bilmem takıştığımızı. O işini yaptı ben işimi. İş dışında tek lafımız olmadı. Molalar düzenledik,sevdiğimiz yemekleri pişirip eğlendik. Sonra gene iş güç.

Farklı kitapları okuyup kütüphane saati oluşturduk.

Ben ayrı kalamam,sürekli tepemde olsun demiyorum. Elbette ayrı kalabilirim. Bekarlığım yalnız ve çok zorlu geçti. Evelallah üstesinden geldim tüm sıkıntıların maddi manevi. Gene yalnız kalsam gene tırmalarım gene tutunurum hayata diye umut ediyorum. Onsuz ölürüm demiyorum yani.

Ama şu üç günlük ömürde neden güzellikleri beraber paylaşmayalım?
Neden o teknede yanında güneşlenen ben değilim de mor şortlu Mustafa?
Yarına çıkacağımızın garantisi yokken bugün neden beraber patates kızartmıyoruz?

Yakın arkadaşlarla stres atıp eğlenmekle eş ile stres atıp eğlenmek çok farklı kulvarlar bence 😅😅😅
Hatta birincide eğlence garanti ama ikincide daha çok strese girme ihtimali de var
O yüzden gitsin kafa dinlesin ben de aynı tarihlerde kendim için bir şeyler yapayim nasılsa sonra ailecek de gideceğiz diye düşünürdüm ben. 😊

Tabii ki hastalık dışında Allahım korusun. Aile büyüklerinin ihtiyacına önce biz koşarız. Sağlık dedim mi iş tamam.

Eşim tüm spor müsabakalarını izleyebilir,ben de tüm korku filmlerini. Birbirimizi rahatsız etmeden dilediğimizi izleyip sonrasında kritik yapabiliriz.

Tatilde ben denizi severim hem de çok severim. O da uyumak ister. Sahilde gölgede uyur uyur,sonra denize yanıma gelir. Ben saatlerce yüzerim,gelip dinlenirim,gene yüzerim. O uyur,video izler.

Evden çalıştık malum. İşte o dediğiniz 7/24 içiçe olduk. Ama tek gün bilmem takıştığımızı. O işini yaptı ben işimi. İş dışında tek lafımız olmadı. Molalar düzenledik,sevdiğimiz yemekleri pişirip eğlendik. Sonra gene iş güç.

Ben ayrı kalamam,sürekli tepemde olsun demiyorum. Elbette ayrı kalabilirim. Bekarlığım yalnız ve çok zorlu geçti. Evelallah üstesinden geldim tüm sıkıntıların maddi manevi. Gene yalnız kalsam gene tırmalarım gene tutunurum hayata diye umut ediyorum. Onsuz ölürüm demiyorum yani.

Yarına çıkacağımızın garantisi yokken bugün neden beraber patates kızartmıyoruz?
Kızartma sağlıksız, yemen kuzummm 😃

Kıyamam...
Herkesin kültürü farklı.
Hele dediğiniz gibi gençler bizden daha farklı bakıyor hayata.
Kafa dağıtmak demişler,biz kafalarını mı şişiriyoruz?

Evet, herkes herkesin kafasini sisiriyor. Esler bile.
Birbirinden az uzak kalmak niye kötü birsey olsun? Arada biraz özlem girer, arkadaslar ile eski anilar konusulur.

20 küsür yil her, heeer gün beraber geçirmek, sadece arada arkadas bulusmalarina gitmek bana açikçasi bunaltici geliyor. Bir bireye bu kadar bagimli olmak, 3 gün ayri kalamayacak kadar bagimli olmak sagliksizdir nezdimde.

Neden evli insanlar her zaman birlikte eğlenmek zorunda olsun? Ben sizi haklı bulamadım. Evlendiniz diye kendi bireyselliğinizi kaybetmenize gerek yok, zincirle bağlı gibi birlikte hareket etmek bana göre asıl lüzumsuz olan. Aksine hep bir arada olmak daha yorucu, iki tarafın da kendine özel alana ihtiyacı vardır

Evet, herkes herkesin kafasini sisiriyor. Esler bile.
Birbirinden az uzak kalmak niye kötü birsey olsun? Arada biraz özlem girer, arkadaslar ile eski anilar konusulur.

20 küsür yil her, heeer gün beraber geçirmek, sadece arada arkadas bulusmalarina gitmek bana açikçasi bunaltici geliyor. Bir bireye bu kadar bagimli olmak, 3 gün ayri kalamayacak kadar bagimli olmak sagliksizdir nezdimde.
İşten eve gelince bütün gece sabaha kadar sürekli konuşuyor musunuz?
Hiç sessizliğe ihtiyaç duyup kendi başınıza bir iş yapmıyor musunuz?
Kitap okumak,bakım yapmak,film izlemek gibi.

Çünkü mor şortlu mustafayla paylaşabilecekleri farklı, sizinle paylaşabilecekleri farklı. Ha adam mor şortlu mustafayla bişi paylaşmak istemiyordur o ayrı mesele. Ama isteyene de ben senden ayrı kalamam, bensiz nasıl tadını çıkaracaksın demek gereksiz. Çok güzel çıkıyor tadı 😉

Bosanmis bir kadin olarak bu sorulara cevabim yok. Ama bunlar zaten rutinlik seyler ki. Ise git, eve gel, evde "gün nasildi" konusmasi yap,..

O tatilde iste o rutinden bir kaçis oluyor. Ve ben yanliz zaman geçirmekten bu arada ciddi keyif aliyorum. Bu demek degil ki arkadaslar yada ailem beni bunaltiyor diye. Sadece enerjimi bu sekilde depoluyorum, keyif aliyorum.

Yalnız kalmaktan değil arkadaşlarla zaman geçirmekten bahsediyoruz aslında. Eşle yapılacak şey var, yapılmayacak şey var çünkü.

Selam herkese ...Uzun zamandır konu açmıyordum ,fikirlerinize ve tarafsız yorumlarınıza ihtiyaç duyduğum için sizlere sorayım dedim.Eşimle 26 yıldır beraberiz.6 kişilik bir arkadaş grubu var çocukluk arkadaşları.Hepsi evli ,işgüç sahibi insanlar.Arkadaşlarının hepsini tanıyorum.Bir tanesinin uzun zamandır tekne tatili hayali varmiş bu grupla gitsek ne güzel olur diye düşünüyormuş.Neyse eşim bana netleşince söyledi.Ne dersin diye.Normalde onun da benim de arkadaşlarımızla zaman geçirmemızde bir sorun yok .Ama tatil deyince (3 gün sadece 6 kişi olacaklar eşler yok tekne ile ege koylar) bir bozuldum açıkcası.Ne gerek var, zaten ağustosta ailecek gideceğiz dedim.Kendim için ilk kez bişey istiyorum neden böyle yapıyosun diye bana 3 gün trip attı adam ya...Haksız mıyım sizce hanımlar??Güven sorunu yok aramızda ,yani ahlaksız kadın ya da adam heryerde aldatır oyle bişey değil.Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Lüzumsuz geldi bu davranış.Sizler ne düşünürdünüz metak ettim.

Edit:herkesin mesajına begen butonunu tıklamam ,teşekkür etmek için arkadaşlar..Bu platformda yanlış anlaşılmalar oluyor ya açıklamak istedim
kimi adına özgürlük der ,kimi adına bencillik .
ben hoş karşılamazdım. Ama adam kafasına koyduysa kim vaz geçilebilir. sadece konu aldatma değil dediginiz gibi yapan gözünüzün önünde de yapar .

Çünkü mor şortlu mustafayla paylaşabilecekleri farklı, sizinle paylaşabilecekleri farklı. Ha adam mor şortlu mustafayla bişi paylaşmak istemiyordur o ayrı mesele. Ama isteyene de ben senden ayrı kalamam, bensiz nasıl tadını çıkaracaksın demek gereksiz. Çok güzel çıkıyor tadı 😉

yaa yıllar önce erkek arkadaşım çok uzun zaman sadece ikimiz yada arkadaşlarla toplu buluşuyoruz diye bunalıp "sadece erkek arkadaşlarımla oturup istediğim gibi saçma sapan geyikler yapmak ve rahat rahat osurmak istiyorum" demişti. ahahahahah
yani okuyunca belki itici ama adamın osurmaktan kastı östrojenlerle karışık olup nezaket kurallarından bıktım, bırak biraz sadece testesteron salgılayayımdı.

Doğrudur ya.
Ahkam kesmek de istemem açıkçası.

8,5 yıldır beraberiz. Bunun 6 senesi resmi olarak iş yerinden tanıdık,arkadaş,dost,sevgili,eş olarak sürüyor şimdilik.
İleride farklı bir yola ihtiyaç duyabiliriz elbette.
Asla bensiz tatile çıkamaz,ben onsuz adım atmam diye kesin çizgilerim yok.

Şu ana kadar bu şekilde sürdü,ilerisini Allahım bilir ne diyeyim?

yaa yıllar önce erkek arkadaşım çok uzun zaman sadece ikimiz yada arkadaşlarla toplu buluşuyoruz diye bunalıp "sadece erkek arkadaşlarımla oturup istediğim gibi saçma sapan geyikler yapmak ve rahat rahat osurmak istiyorum" demişti. ahahahahah
yani okuyunca belki itici ama adamın osurmaktan kastı östrojenlerle karışık olup nezaket kurallarından bıktım, bırak biraz sadece testesteron salgılayayımdı.
Ahahaha işte anlatmak istediğim bu. Evet eşli buluşmalar çok keyifli, eşle baş başa zaman geçirmek, tatil yapmak da çok keyifli ama insan bir yerde hemcinsleriyle de zaman geçirmek istiyor. O ortam çok başka çünkü. Ben bu konuda gerilenlerin bu şekilde sosyalleşecek ortamları olmadığını, bunun keyfine hiç varmadıklarını düşünüyorum açıkçası.

Gitsin ya ne olacak, bu kadar sıkmayın erkekleri kendinizden soğutursunuz sonra. ama ondan gitme karşılığında küçük bir hediye isteyin bence, hem o hemde siz mutlu olursunuz.

kocam benimle her yere gelmesin ben de onunla her yere gitmeyeyim lütfen bunalırım ben gelirler soldan soldan keşke biz de kız kıza gitsek ne kadan mikemmel olur

esasen anlatılmak istenen olayın özü bu

bir temel fıkrası vardır

temel ve çok güzle bir kadın ıssız adaya düşmüş, araları da iyiymiş

gayet günlerini gün etmişler, yiyip içip sevişmişler

zaman geçmiş temel mutsuzmuş

kadın sormuş neden mutsuzsun diye, ben demiş dursun u özledim

neden vs demiş kadın sonunda temel demiş ki sen biraz dursun ol

olur demiş

temel dönüp Dursun demiş biliyor musun ıssız adaya düştüm ama çok iyiyim yanımda müthiş bir afet var, onunla günümü gün ediyorum

özetle, erkek erkeğe muhabbet içeriği farklı

arada eşim bir şeyler söyler, sonra da "sen benim asker arkadaşım değildin, değil mi, seninle bu muhabbetler yapılmamalı" der, sonra da bu muhabbeti yapacağım erkek arkadaşım da yok ki diye dövünür

hazır böyle muhabbet edecek erkek arkadaşları varken bırakalım gidip erkek erkeğe takılsınlar

Ahahaha işte anlatmak istediğim bu. Evet eşli buluşmalar çok keyifli, eşle baş başa zaman geçirmek, tatil yapmak da çok keyifli ama insan bir yerde hemcinsleriyle de zaman geçirmek istiyor. O ortam çok başka çünkü. Ben bu konuda gerilenlerin bu şekilde sosyalleşecek ortamları olmadığını, bunun keyfine hiç varmadıklarını düşünüyorum açıkçası.

yani şimdi bende kız arkadaşlarımla sınırsız dedikodu yaptığım anları istiyor ve özlüyorum. tabi ki gidip 10 gün geçirmem ama 3-4 gün çok ideal bence.

Back
X