- 30 Aralık 2009
- 4.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.414
- 833
Anammm anammm.Allah seni inandırsın izledim geldim puhahahaha
Evet beraber p*rno izleyenler varken bu çok masum bana göre.Benim bir arkadaşım eşiyle survivor izlerken tartıştığını o yüzden artık izlememe kararı aldıklarını söylemiştiyükselen libidosunu karısında söndürmeye gelmiş gayet normal bence de. benimde yükselince kocama koşuyorum sonuçta, :)
O sırada bir sürü dizi ismi öğrendim süper oldu ben niye bu diziyi duymamışım yazıklar olsun bana
Kızım ben blue çağıma yeni girdim menepoz diyorsunAnammm anammm.
Ben de menopoza vicüdümüzü nasıl hazırlarız,sevgi ile onu karşılamalıyız başlıklı vidyolar izledim geldim
Got,viking izlememiştim.Tavsiye filmleri alabilirim shamalesi yazdım başka neleri öğrendiniz
sonunda dogru duzgun bjr cevap geldiShameless dizisinde 7.sezondayım ben. Evet, açık sahneler var. Evet, libidoyu yükseltiyor. Kimlerin açık sahnesi var söyleyeyim, bir Rus kadın, bir zenci kadın, bunların üst kısımlarının komple açık olduğunu düşünün. Başroldeki kızın da açık sahneleri var. Ama diğer ikisi ondan daha çekici. Sonuçta eşiniz onları izliyor, ama sizinle birlikte oluyor. Ben de o tarz dizileri izlemeyi çok seviyorum. Ya şöyle düşünün Game of Thrones örneğin ne kadar kaliteli ve popüler bir yapımdı. Orada da çok fazla seks sahnesi vardı. Binlerce insan izliyordu. Bence asıl sorun olan; izleyip de libidosunun artmamasıdır.
Got,viking izlememiştim.
Spartacus,game of thrones,365 gün biliyordum.Sex life var bir ara onu izlemiştim.Bir bayan bir dizi daha söylemiş ama ismini unuttum 2.sayfadaydı sanırım.
sayemde shameless hayranlari artti koyun can derdinde siz ne derdindesiniz ayykk ya bayadir girmiyordum ne kadar değişmiş önceden herkes herkesin derdine kosardi ne bileyim anlamaya calisirdi simdi cogu insan elestirmek icin burda sadece resmen cok uzuldum
Kadini begendiginden degil de sadece s.x kismina ozendiginden size geliyor olabilir mi? Yani doner reklami izleyip karninin acikmasi hissetmesi gibi?Arkadaslar ben demiyorum ki diziyi izlemesin. bizde izledik got gibi erotik sahne iceren dizileri.
herkes ne kadar ustten konusmus sakin olsun ya bir sey rahatsiz etti sizde rahatlatin diye suraya yazdim pisman ettiniz vallahi.
mevzu izlemesi degil sufr erotik sahne izliycem diye o dizi izlemediginide biliyorum mal değilim . mevzu izleyip izleyip bana noldu anlamadim yaaa diyerek bana gelmesi aptal gibi hissettirdi diger bi mevzu benden bu kadar kacak gocek izlemesi yani ates olmayan yerden duman cikmaz mantigi yani esinizin sevdiginizin baska bi kadinin vuducunu izleyerek yukselmesi sizi bir gram bile dahi rahatsiz etmiyorsa bu benim darligimdan ziyade sizin genisliginizden olabilir mi acaba? yani tamam yukselip bana geliyor disari gitmjyor buda okey kotu bisey degil ama rahatsiz olmak sucmus gibi konusmussunuz hepiniz. ben rahatsiz oldum dizinin ne olduğu degil mevzu. sen ciplak kadinlardan bu kadar kolay etkilenip libidon yukseliyor ondan sonra benimle bu kadar ilgileniyorsun rahatsiz edici bu kadar.
Bendemi izlesem nerde bu flim
netflix'iniz varsa netflix'ten yoksa shameless 1. sezon 1. bölüm izle yazinca karşınıza cikan her kacak siteden izleniyorGerçekten izlemedimm merakımdan izlicem deyin hele
Adamı sal. OZ izlese senin fikrine göre çıplak adamlara bakıyor diyeceksin. Sen kizacagin için gizli izliyor işte.arkadaslar esim 1 haftadir shameless diye bir dizi izliyordu. dizinin iceriginde bayaaa erotik sahneler varmis. neyse benim haberim yok bundan hep telfen biseylr izler kulakliktan dinler genelde. o sirada calisir cocugumuzla oynar sohbet ederiz felan. neyse bu diziye basladi 1 hafta gecti adama biseyler oldu libido tavan yapti doymuyor yani resmen. sonra bir gun konu konuyu acti dedi ki bu dizidedr cok sex sahnesi var birakacaktim ama xxx karakterini cok begenmeye basladjm dedi. benim icime kurt dustu actim baktim bir kac bolume. yari ciplak cokca sahne var. ben kurulmaya basladim zaten. ama oda diyor bana noldu bilmjyorum felan.
bugun aksam cocugu uyuttum baktim oturma odasinda oturutor tv acik ama dizi yok telden izliyor niye tvden izlmeiyosun dedim hep oyle yapar cunku. sen izle ostedigini ya felan yapti. yo ac izlerkm bende dedim israrla acmadi. israr ettim tvye baalim bi neler varmis felan yapti oyice kuruldum hala bana ya baslarini izlemedin sarmaz simdi deni felan diyor . actirdim diziyi neyse izliyoruz.1 bolumde 3. çıplak sahne cikti geciyor cikinca. senin libidonun neden costugu belli oldu dedim ne alaka dedi 2 sahneden biri sex dedim ben izlemiyoeum geciyorum dedi hic bisey demwdim cok sinirlerim bozuldu. çünkü oncesindede 5 6 defa ekrani ben gorecegim sira kapatti. normalde izlemeyen sadece dinleyen adam bunu her forsatta acip bir taraftanda izlemeye baslamisti ya benmi cok buyutuyorum cok sinirlerim bzoudlu yari ciplak kadinlari izleyip izleyip bana gelmesi sinirimi bozdu istiyosan normaldede iste aruzuluyorsa normaldede arzula yani. hep giydigim tayti giyiyorum bu taty sana cok yakisiyor felan diyor öf dusundukce sinirlerim bozukjyor.
Nip Tuck harikaydı ya onun gibi doktorlu sansasyonel bir dizi daha gelmediOrda izledim zaten Cnbc-e ve e2
Modern zamanlar ..
Nip tuck cıkardı geceleri hot hotadamlar kadınlar birsürü seksli sahneli dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?