Bu bebek korunurken mi oldu yoksa bu adam başından beri böyle olmasına rağmen bile bile çocuk yapmak akıl işi değil deYaklaşık 8 aydır evliyim ve eşimle çok sorunlar yaşadım nişanlılık döneminde de.eşimin babası öldüğü için anneside üst katımızda yaşıyo ve kv eşimden benden daha fazla ilgi bekliyo.ben ailemden uzakta yalnız olduğum için eşimin eve geç gelmeleri çok fazla.hatta arayıp tartışmazsam hiç gelmez sokakta uyur.ailemi kaç defa çağırdım geldiler konuştular taş boşanacaktım ki hamile olduğumu öğrendim ve buna ragmen yine aynı eve gelmiyo..ama ailem her türlü boşanmam gerektiğini söyledi,bende şimdi zamanını bekliyorum doğumdan sonrasını eğer bebeğim doğduktan sonrada yine bu durum devam ederse ...
bebeği onun için değil kendim istediğim için yaptım ama onun baskısı benden daha fazlaydı.bebeği o daha çok istiyodu ama dediğim gibi adam hala bekar hayatı gibi yaşıyo beni annesi sanıyo galibanişanlılık döneminizden beri problem yaşadığınız sorumsuz biriyle niye korunmadınız
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
dediği kadarıyla işyerinde çalışıyo ama ben işten dönünce o kadar yorgun oluyorum ki onu takip etmek bile umrumda olmuyo.hamile olduğum için evde yalnız uyumaya korkuyorum eve gelmesini istediğim sebepte bundan dolayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?