eşim,eşim ve eşim!!!

inci ela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
35
7
1
38
Yaklaşık 8 aydır evliyim ve eşimle çok sorunlar yaşadım nişanlılık döneminde de.eşimin babası öldüğü için anneside üst katımızda yaşıyo ve kv eşimden benden daha fazla ilgi bekliyo.ben ailemden uzakta yalnız olduğum için eşimin eve geç gelmeleri çok fazla.hatta arayıp tartışmazsam hiç gelmez sokakta uyur.ailemi kaç defa çağırdım geldiler konuştular taş boşanacaktım ki hamile olduğumu öğrendim ve buna ragmen yine aynı eve gelmiyo..ama ailem her türlü boşanmam gerektiğini söyledi,bende şimdi zamanını bekliyorum doğumdan sonrasını eğer bebeğim doğduktan sonrada yine bu durum devam ederse ...

açıkca söylemek gerekirse aciz bi insan değilim.zaten eşimim doğru dürüst bi işi yok memur olan benim yani evin erkeği olan benim bi bakıma:)daha dün akşam konuştum ama yine 12de eve geliyo bana dediği tek şey benimde senin gibi para kazanmam gerek sizce bi erkek sırf eşinden daha fazla kazanmak için bu denli uğraşır mı yoksa fena halde atıyo mu???

nişanlılık döneminizden beri problem yaşadığınız sorumsuz biriyle niye korunmadınız
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu bebek korunurken mi oldu yoksa bu adam başından beri böyle olmasına rağmen bile bile çocuk yapmak akıl işi değil de

Hamilesin ve seni evde tek birakio ailen de sahip sana eger dedigin gibi boyle devam ederse yapacagin sey belli

nişanlılık döneminizden beri problem yaşadığınız sorumsuz biriyle niye korunmadınız
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bebeği onun için değil kendim istediğim için yaptım ama onun baskısı benden daha fazlaydı.bebeği o daha çok istiyodu ama dediğim gibi adam hala bekar hayatı gibi yaşıyo beni annesi sanıyo galiba

Nerede duruyor peki o saate kadar? Gittiği yeri söylüyor mu? Gittiği kişiler nasıl insanlar? Kötü bir alışkanlığı yoksa ve sorun geç gelmesi ise buna bir şekilde çare bulabilirsin. Yani boşanmaktan başka bir çare demek istiyorum.

dediği kadarıyla işyerinde çalışıyo ama ben işten dönünce o kadar yorgun oluyorum ki onu takip etmek bile umrumda olmuyo.hamile olduğum için evde yalnız uyumaya korkuyorum eve gelmesini istediğim sebepte bundan dolayı..

ya en çok nefret ettiğim davranışıda ben bir saatte kadar gelirim diyo aradan sekiz saat geçiyo benimki hala geliyo...ve o kadar cok söylüyorum ki bunu yapma diye ama boş sanki duvara söylüyorum.anlamadığım noktada bu ben bu kadar uyarırken derdimi anlatırken karşımdaki insan değil mi diyorum beni anlicak kadar.

Eşinizin is saatleri belirli bir aralıkta değil mi
Fazlasıyla serbest bir mesleği var herhalde

8 aydır hep sorunlusunuz adam eve gelmiyor ama sevişip çocuk yapmayı ihmal etmemişsiniz.
bu adam değişmez hayatını boşa harcama hamile kadını evde yanlız bırakan çocuklu haliylede bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…