Yaklaşık 8 aydır evliyim ve eşimle çok sorunlar yaşadım nişanlılık döneminde de.eşimin babası öldüğü için anneside üst katımızda yaşıyo ve kv eşimden benden daha fazla ilgi bekliyo.ben ailemden uzakta yalnız olduğum için eşimin eve geç gelmeleri çok fazla.hatta arayıp tartışmazsam hiç gelmez sokakta uyur.ailemi kaç defa çağırdım geldiler konuştular taş boşanacaktım ki hamile olduğumu öğrendim ve buna ragmen yine aynı eve gelmiyo..ama ailem her türlü boşanmam gerektiğini söyledi,bende şimdi zamanını bekliyorum doğumdan sonrasını eğer bebeğim doğduktan sonrada yine bu durum devam ederse ...
8 aydır hep sorunlusunuz adam eve gelmiyor ama sevişip çocuk yapmayı ihmal etmemişsiniz.
bu adam değişmez hayatını boşa harcama hamile kadını evde yanlız bırakan çocuklu haliylede bırakır.
telefon alım satımı yapıyo kendi işi yani..başta başkasının yanında çalışıyodu saat ona kadar kabul etmedim dedim kendi işini yaparsa erken gelir diye adamı kökten kaybettik..
ben daha dün gece bunu dile getirdim açıkca dedim eve gelmeme sebebin bensem gideyim.kapıyı üstüme kilitledim gece boyunca yan odadan mesaj atıyo senden ayrılamam diye acaba nedeni para mı dersiniz??Saat gece 12 de de telefon almaya gelen olmaz herhalde
Bu adam eve gelmeme için sizle görüşmek icin bahane arıyor bence
kız ağzına biber sürelim mi ??? o kadar da açığa inme bu adam erkek sonuçta hem çocuk sahibi olmak için ayda bi yanyana gelsende kafi:)))
ben daha dün gece bunu dile getirdim açıkca dedim eve gelmeme sebebin bensem gideyim.kapıyı üstüme kilitledim gece boyunca yan odadan mesaj atıyo senden ayrılamam diye acaba nedeni para mı dersiniz??
ben daha dün gece bunu dile getirdim açıkca dedim eve gelmeme sebebin bensem gideyim.kapıyı üstüme kilitledim gece boyunca yan odadan mesaj atıyo senden ayrılamam diye acaba nedeni para mı dersiniz??
ya ben her dakika yanında olamam ki gecenin bi yarısı nasıl peşine düşeyim yapan yapıyo işte buraya yazmamdaki sebepte ben mi bu durumu çok büyütüyorum yoksa hepiniz eşiniz çalışıyo bile olsa bu durumu kabul edermiydiniz??
Fena halde atıp atmadığıni eve getirdiğo paradan anlarsın. 2 işte mi çalışıyormuş ta eve saat 12 de geliyormuş, nedenmiş. O saate kadar dışarda ne yapıyor. Kahvede mi, barda mı, cafe de mi, işi gereği mi. Ne yani. Eğer iş dışında bir sebepse etrafta gördüğüm kadarıyla iflah olmuyorlar. Doğumdan sonra 1 ay bak aynıysa yapacağın tek şey boşanmak. Yoksa ömrün hep bu şikayetle geçecek. Dayımla yengem bu durumda ordan biliyorum. Allah yardımcın olsun.açıkca söylemek gerekirse aciz bi insan değilim.zaten eşimim doğru dürüst bi işi yok memur olan benim yani evin erkeği olan benim bi bakıma:)daha dün akşam konuştum ama yine 12de eve geliyo bana dediği tek şey benimde senin gibi para kazanmam gerek sizce bi erkek sırf eşinden daha fazla kazanmak için bu denli uğraşır mı yoksa fena halde atıyo mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?