eşim,eşim ve eşim!!!

Hiç kimse kimseyi değiştiremez kendi istemedikçe.
Değişimi kendi isteyenin de hiç kimsenin tavsiyesine ihtiyacı yoktur.

Bu saatten sonra degıstıremezsınız esınızı.. Sıze ılgısız bı adamı yola getırmek munkun degıl.. Eve gelmemesı dısında baska sorunlarınz var mı?

Neden bukadar dışarıda sebebi nedir ?

8 aydır hep sorunlusunuz adam eve gelmiyor ama sevişip çocuk yapmayı ihmal etmemişsiniz.
bu adam değişmez hayatını boşa harcama hamile kadını evde yanlız bırakan çocuklu haliylede bırakır.
kız ağzına biber sürelim mi ??? o kadar da açığa inme bu adam erkek sonuçta hem çocuk sahibi olmak için ayda bi yanyana gelsende kafi:)))

telefon alım satımı yapıyo kendi işi yani..başta başkasının yanında çalışıyodu saat ona kadar kabul etmedim dedim kendi işini yaparsa erken gelir diye adamı kökten kaybettik..

telefon alım satımı yapıyo kendi işi yani..başta başkasının yanında çalışıyodu saat ona kadar kabul etmedim dedim kendi işini yaparsa erken gelir diye adamı kökten kaybettik..

Saat gece 12 de de telefon almaya gelen olmaz herhalde
Bu adam eve gelmeme için sizle görüşmek icin bahane arıyor bence

eşimin genel karakteri benim herşeyimden haberi olması lazım aldığım maaşın miktarına kadar..ama ben ona para hesabı yapamam,ne kadar kazandın diyemem,ona karışmam,telefonunu elime almamam,evden dışarı çıkamam bi de benim kötü tarafım acıma duygum babası yok dedim destek olan yok dedim maddi konuda parayı verdim adamın g.... kalktı haliyle

Saat gece 12 de de telefon almaya gelen olmaz herhalde
Bu adam eve gelmeme için sizle görüşmek icin bahane arıyor bence
ben daha dün gece bunu dile getirdim açıkca dedim eve gelmeme sebebin bensem gideyim.kapıyı üstüme kilitledim gece boyunca yan odadan mesaj atıyo senden ayrılamam diye acaba nedeni para mı dersiniz??

kız ağzına biber sürelim mi ??? o kadar da açığa inme bu adam erkek sonuçta hem çocuk sahibi olmak için ayda bi yanyana gelsende kafi:)))

Ayda 1 kere yanyana gelmekle cocuk olma olasiligi cok cok zayif bir ihtimal

Ayrica lütfen kimseye özürlü deme!bu kelime bazı insanlar için büyük bir öneme sahip kırma onları

ben daha dün gece bunu dile getirdim açıkca dedim eve gelmeme sebebin bensem gideyim.kapıyı üstüme kilitledim gece boyunca yan odadan mesaj atıyo senden ayrılamam diye acaba nedeni para mı dersiniz??

Eger masrafların çoğu sizdeyse borçları olduğu için arkasını siz topluyorsaniz yani
Olabilir
Bence böyle birbiriniizden kaçmak yerine köşeye sıkıştırip konuşun konusturun anlatsın size bir sorunu ku var neden böyle yapıyor siz de anlatın icinizdekileri
Ancak böyle emin olursunuz

gerçekten çalışıyor mu. siz bunun cevabını bulmalısınız. sonra boşanma konusunda karar verirsiniz

ya ben her dakika yanında olamam ki gecenin bi yarısı nasıl peşine düşeyim yapan yapıyo işte buraya yazmamdaki sebepte ben mi bu durumu çok büyütüyorum yoksa hepiniz eşiniz çalışıyo bile olsa bu durumu kabul edermiydiniz??

Bebek olduktan sonra yine aynı olucak gibi görünüyor zaten şimdi de zaten teksiniz

Dedektif gibi takip edin demiyor zaten.buraya yazanlar
Mesela o ay fazla kazanmıştır aa evet bak geceler kadar çalışmış ki fazla kazandı dersin
O sizin hesabınızı böyle ayrıntılı biliyi siz onunkini bilmiyorsanız sorun vardır
Serbest mesleklerde özellikle günlük kazançlı işlerde hesap tutmak zordur ama bunun için aranizda bir yöntem belirleyebilirsunuz mesela o günlük. Kazandığını yazar not alır ya da bir hesapta biriktitir siz de oradan takip edersiniz vs
Eger bunları bilmenizi istemiyorsa sorun vardır sakladığı şeyler vardır
Mesela çocuğunuz olacak onun masraflari için birlikte hesap yapmıyor musunuz hep siz mi maasunizdan oduyorsunuz bütün bunları

Pardon eşiniz geç saatlere kadar annesinde mi kalıyor arkadaşlarıyla mı takılıyor ?
Bu arada şunu söyliyeyim , eşinize anlatın benim yada senin yüksek maaş olması önemli değil, kesemiz bir bereketimiz huzurumuz olsun diye anlattınız mı? Sanki eşiniz kendi kötü hissediyor maaş anlamında

Bebeğinize şimdiden üzüldüm...
Hayırsız bir babası olacak
Ve sanırım mutsuz bir ailesi:

Canım sana tek sözüm, ailenin lafını dinle. Git onların yanına. Bırak ne hali varsa görsün.

Fena halde atıp atmadığıni eve getirdiğo paradan anlarsın. 2 işte mi çalışıyormuş ta eve saat 12 de geliyormuş, nedenmiş. O saate kadar dışarda ne yapıyor. Kahvede mi, barda mı, cafe de mi, işi gereği mi. Ne yani. Eğer iş dışında bir sebepse etrafta gördüğüm kadarıyla iflah olmuyorlar. Doğumdan sonra 1 ay bak aynıysa yapacağın tek şey boşanmak. Yoksa ömrün hep bu şikayetle geçecek. Dayımla yengem bu durumda ordan biliyorum. Allah yardımcın olsun.

Benimki de oyleydii evlendikten 4 ay sonra hamile oldugumu ögrendim hamile olmama ragmen gec geliyodu eve para kazaniyorum boş mu geziyorum diyodu defalarca bu yüzden ayrılmak istedigimi söyledim ama her seferinde beni ikna etti yapmam artik dedi ben seni seviyorum dedi ama istese erken gelebilirdi eve. Son aylarimda biraz düzeldi oglusum dogali 1 ay oldu 1 aydir eve hic gec gelmedi :) bebis dogduktan sonra biseyler yoluna giriyo canım sabret. Kimi erkekler evde oturmaktan bunaliyolar dertleri ne evle anlamiyorum sen istedigin kadar iyi davran yine de kaciyo bazisi evden. Ama cocuk olunca öyle olmuyo. Benim esim eskiden 11 den once eve gelmezken simdi en gec 9 da geliyo ve eve her geldiginde oglumu kucaklayip aksami zor ediyorum gözüm evi arıyo diyo :) dogumu bekle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…