- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Kendinizi yipratmis olursunuz inanin. Baska bir ise yaramazMantığımla bunların böyle OLdupunu biliyorum ancak uygulamaya gelince kafama takmadan yapamıyorum
Bence kuruntu yapmışsınızKuruntu mu yapıyorum
HaklısınızHangimiz olsak başka birinin adıyla seslenilse tabiki kırılabiliriz. Ama bunlar olabilecek şeyler bu kadar üzerinde durup kendinizi yıpratmayın. Sürekli böyle bir şüpheyle yaşanmaz ki. Kendinize ve eşinize güvenin, şimdiye dönün.
Sevse onunla olurdu mu diyorsunuzKendinizi yipratmis olursunuz inanin. Baska bir ise yaramaz
Evet hesabım iptal olmuştuKonunun tıpatıp aynı sorunlarla açılmış halini bikere daha okumuştum sanki
Peki şuanda ne kadar farklı cevaplar gelebilirki? Samimi soruyorum. Siz halletmedikçe içinizde sürekli kendinize zehir ederek ne kadar daha dayanabilirsiniz ki?Evet hesabım iptal olmuştu
E herhalde. Ne isi var sizinle o zaman? Dedigim gibi erkekler cok duz yaratiklar. Kimi severse onun yaninda olur. Menfaat iliskileri biz kadinlara mahsus cogu zaman. İstisnalar kaideyi bozmaz elbette.Sevse onunla olurdu mu diyorsunuz
Kendime guvenmıyorum galibaM Madamgonca bir türlü ikna olamıyorsunuz. Kendinize mi güvenmiyorsunuz eşinize mi? Obsesif bir durumunuz var sanki. Bu hem sizin için hem eşiniz için çok yıpratıcı. Bunu aşın yoksa eşinizin tahammül sınırlarını aşmış olacaksınız.
Bilmiyorum inanınPeki şuanda ne kadar farklı cevaplar gelebilirki? Samimi soruyorum. Siz halletmedikçe içinizde sürekli kendinize zehir ederek ne kadar daha dayanabilirsiniz ki?
Hayır yeni ev aldıkEski eşin evindemi kalıyorsun
Tesekkür ederimBen özlediği izlenimine kapılmadım açıkçası.
Albümü saklaması üzücü gibi dursa da özlemden değil ortak bir çocuklarının olmasından bence. Evet onlar ayrılmış ama çocuklar resimleri niye attınız diye sorabilirler ve onları görmek hakları bence. Canınızı sıkmayın derim.
Muhakkak öyleE herhalde. Ne isi var sizinle o zaman? Dedigim gibi erkekler cok duz yaratiklar. Kimi severse onun yaninda olur. Menfaat iliskileri biz kadinlara mahsus cogu zaman. İstisnalar kaideyi bozmaz elbette.
takıntı olmuş sende canım. doğal olarak tabi. Bu takıntılar biz kadınların doğasında var malesef. Elinden geldiğince normal davranmaya çalış. yenebilirsin o duyguyu kendi içinde.Merhaba , ben 34 eşim 45 yasında 2 senelik evliyiz evlenmeden önce 3 yıllık bir birlikteliğimiz olmuştu hersey mükemmeldi evlenmeyi o istedi benle tanışmadan 8 yıl evvel ilk eşinden ayrılmış 9 senelik bir Evliliği olmuş şu an 20 yasında bir çocuğu var. Benim sorunum şu ki eşin eski eşini düşünüyor ya da özlüyor olabilir mi ? Yaşadığım olayları sizlere özetleyeyim
1. Evde ilk evlendiğimizde bana zaman zaman ismimi karıştırıp ilk eşinin adıyla seslenmesi
2. Eski eşle olan Albümlerin hala evin bir yerinde duruyor olması
3. Gecen gün eski Eş aradı çocukla ilgili birşeyler söyledi telefon konuşmalarını duydum sonra eşime kimle konuştuğunu sordum annemle konuştum dedi sonra ben telefonunu karıştırdım baktım eski eşle konuşmuş neden yalan söylediğini sordum çünkü bu konuda saplantın var garip garip tepkiler veriyorsun bende mecbur yalan söyledim dedi
4. Ne zaman eski Eş konusu geçse tartışıyoruz
Tüm bunlar eşliğinde yorum yapar mısınız onu özlüyor olabilir mi ?
Uzun oldu biraz ama Hakkınızı helal edin .
Özlüyor olabilir o zamanHayır yeni ev aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?