Eşim eski eşini mi özlüyor :(

Haklısınız

M Madamgonca bir türlü ikna olamıyorsunuz. Kendinize mi güvenmiyorsunuz eşinize mi? Obsesif bir durumunuz var sanki. Bu hem sizin için hem eşiniz için çok yıpratıcı. Bunu aşın yoksa eşinizin tahammül sınırlarını aşmış olacaksınız.

Eski eşin evindemi kalıyorsun

Bence çocuğu için görüşüyor aklında böyle birşey yok ama siz böyle davrandıkça acaba ben hata mı ettim.Şimdi bu konularda sürekli hırgür yaşıyorum diyerek eski eşe yakınlaştırabilirsiniz.İlgisi de az ki bazı konularda hala özlüyor mu düşüncesi oluşmuş sizde.Bence hiç bahsetmeyin daha da karpuz kabuğu düşer.Hele bir de evli değilse.

Ben özlediği izlenimine kapılmadım açıkçası.

Albümü saklaması üzücü gibi dursa da özlemden değil ortak bir çocuklarının olmasından bence. Evet onlar ayrılmış ama çocuklar resimleri niye attınız diye sorabilirler ve onları görmek hakları bence. Canınızı sıkmayın derim.

Tesekkür ederim

takıntı olmuş sende canım. doğal olarak tabi. Bu takıntılar biz kadınların doğasında var malesef. Elinden geldiğince normal davranmaya çalış. yenebilirsin o duyguyu kendi içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…