Eşim eski eşiyle görüşüyor

benımde esim görüsüyor ama cocuk oldugu için hanı cıkıp yemege falan değil sadece cocugu alıyor kapıdan cocugu bırakıyor.nasıl görüsme acsana konuyu cnm.

Boyle bir adam icin mucadeleye deger mi?
Adami eski karisindan koparsan baskasi olur bu seferde. Adamin mayasi bozuk bir kere. Yillarina harcadigin zamana yazik.

Ee aklina kim bilir neler geliyor....s cinsellik filan oyyyk ikisinin de aklina geliyordur...elektrjlenme falan

Daha önce de yazdım ama pek dikkate almadınız. Eğer eşinizi seviyorsanız ve evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız. Tavrınızı gözden geçirmelisiniz. Eski eşi ile mutlu olsaydı, boşanmazdı. Huzurun kadını erkeği yoktur. İnsan huzur bulduğu yerde olmak ister. Evet belki haklı olabilirsiniz, belki masum bir görüşme değildir, belki daha fazlası da vardır. Ama eğer yoksa fena halde hata yapıyorsunuz. Sadece sizi kıskandırmaya çalışıyor da olabilir. Eğer öyle ise de eşiniz yanlış yolda, kanımca. Kaş yapacam derken göz çıkarıyor olabilir. Daha önce belirttiğiniz birbirinize "tekme tokat girme meselesine" ise hiç değinmek istemiyorum. Yüksek lisansını sosyolojide insan ilişkileri üzerine yapmış biri olarak tavsiyem acilen bir aile danışmanına giderek aile terapisi almanız. Hatta eski eşi de belki dahil ederek. Olay sevgi değil de sadece zafer kazanmak ise; bu adam benimdir benim kalacak tavrı ise boşuna kendinizi ziyan etmeyin. Zira er ya da geç bu ilişki bitecektir. Çok zaman harcamaya ve kendinizi de yıpratmaya gerek yok. Şunu da mutlaka belirtmek isterim, sevgi yoksa evlilik sürebilir. Ama saygı yoksa zaten uzun sürmez. Olması gereken hem sevgi hem saygı dengesinde evliliği devam ettirmektir.

Başarılı olursam anlatacağım. Ama sukunetimi korumaya çalışmak ile başladım sayılır. Fakat durum bende hala diken üstünde oturmakla eş değer. Ya da ayakkabıma taş girmiş gibi hissediyorum.

Madem öyle neden ayrılmış karısından? Ben asla kabul etmezdim hak veriyorum ama tekme tokatla olmaz git boşan bak anında eski karısıyla evlenecek!

tam bu tarz bi yorum aklımdan geçiyodu. ağzınıza sağlık arkadaşım.

Size çok hak veriyorum aynı şeyi benim esimde yapıyor yeni kavga ettik pazar günü kadın keyfine mesaj atıyor soru soruyor sanki sorunun cevabını almazsa ölcek neymiş bizimki ona eskiden kullandiklari yaziciyi yollucakmis o üzülmesin incinmesin ama ben uzulup incinim önemli değil napcam bilmiyorum ona acıyor kadınmesleği olan bir kadın önceliği benim bu durumdan rahatsız olup olmadigim olmalı ama malesef nasıl yüz bulduysa mesaj attı 9 aylik evliyim ilk defa gördüm mesajı ama

Çocukları var mı eski eşten

Konu açılalı neredeyse 3 yıl olmuş, bir de konu sahibi banlı istese de cevaplayamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…