- 26 Eylül 2016
- 480
- 251
- 18
- Konu Sahibi nickyokdayok
-
benımde esim görüsüyor ama cocuk oldugu için hanı cıkıp yemege falan değil sadece cocugu alıyor kapıdan cocugu bırakıyor.nasıl görüsme acsana konuyu cnm.Eşim eski eşiyle görüşüyor. Ben çıldırıyorum. Kavga çıkıyor çoğu zaman ben çıldırıyorum. Tekme tokat birbirimize giriyoruz. Çoğu zaman ben sinirlenince o evden çıkıp gitmeye çalışıyor ama ben daha da sinirlenip onu dövmeye kalkıyorum itiş kakış. Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor. Bir de ben çok güçlüymüşüm o mazlummuş filan diyor. Bu arada benimde onunda morluklar geçmeden biz barışıyoruz o da ayrı. Kafayı yiyecekmiş gibi kıskanıyorum. Gözüm dönüyor. Başka kadınla konuşsa bu kadar çıldırmıyorum.
Niye ayrılmış zor durumdaysa oldurcen böyle insanlarıBiz daha evleneli 6 ay oldu. Ben seni seviyorum diyor ama o zor durumdaymış yardıma ihtiyacı varmış diyor
Ee aklina kim bilir neler geliyor....s cinsellik filan oyyyk ikisinin de aklina geliyordur...elektrjlenme falanEşim eski eşiyle görüşüyor. Ben çıldırıyorum. Kavga çıkıyor çoğu zaman ben çıldırıyorum. birbirimize giriyoruz. Çoğu zaman ben sinirlenince o evden çıkıp gitmeye çalışıyor ama ben daha da sinirlenip onu dövmeye kalkıyorum itiş kakış. Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor. Bir de ben çok güçlüymüşüm o mazlummuş filan diyor. Bu arada biz barışıyoruz o da ayrı. Kafayı yiyecekmiş gibi kıskanıyorum. Gözüm dönüyor. Başka kadınla konuşsa bu kadar çıldırmıyorum.
Bu yorum ciddi miydi. Kadını döv olmadı kocanı mi
ahahahaha koptummmm yorumaaKocanı mı dövüyon kııızzz
Nasıl yaptınız, işler yolunda mısorunu şimdilik çözdüm gibi.
Niye boşanmış o zaman?Konuşmaktan kastettiğim sohbet etmek aşk yaşamak flort değil. Ben bu kadının mazlum masum hali yanında şirret öfkeli olan ben oldum.
Yöntemin neKendi yöntemlerimle durumu stabil hale getirmek ile başladım.
Madem öyle neden ayrılmış karısından? Ben asla kabul etmezdim hak veriyorum ama tekme tokatla olmaz git boşan bak anında eski karısıyla evlenecek!
Benim olan benimdir. Benim elimden ben vazgeçmeden kimse bir şey alamaz.
Çocukları var mı eski eştenSize çok hak veriyorum aynı şeyi benim esimde yapıyor yeni kavga ettik pazar günü kadın keyfine mesaj atıyor soru soruyor sanki sorunun cevabını almazsa ölcek neymiş bizimki ona eskiden kullandiklari yaziciyi yollucakmis o üzülmesin incinmesin ama ben uzulup incinim önemli değil napcam bilmiyorum ona acıyor kadınmesleği olan bir kadın önceliği benim bu durumdan rahatsız olup olmadigim olmalı ama malesef nasıl yüz bulduysa mesaj attı 9 aylik evliyim ilk defa gördüm mesajı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?