- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi nickyokdayok
-
Eşim eski eşiyle görüşüyor. Ben çıldırıyorum. Kavga çıkıyor çoğu zaman ben çıldırıyorum. Tekme tokat birbirimize giriyoruz. Çoğu zaman ben sinirlenince o evden çıkıp gitmeye çalışıyor ama ben daha da sinirlenip onu dövmeye kalkıyorum itiş kakış. Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor. Bir de ben çok güçlüymüşüm o mazlummuş filan diyor. Bu arada benimde onunda morluklar geçmeden biz barışıyoruz o da ayrı. Kafayı yiyecekmiş gibi kıskanıyorum. Gözüm dönüyor. Başka kadınla konuşsa bu kadar çıldırmıyorum.
Bu yorum ciddi miydi. Kadını döv olmadı kocanı mihaklısın. Kadını bul git onla konuş. De problem ne sürekli görüşüyorsunuz. unutamadıysan söyle de bence kocandan önce onu bi döv sonra kocana da iyi bir ders ver olmadı baktın devam ediyorlar sonuç belli....
Böyle bir adama söylenecek tek cümle var"S.....T. Onu al koynuna ozaman".Daha neler duyacağız ya resmi nikahlımısınız siz.Resmi nikahlı bir adamın böyle bir cümle kurması bence imkansız.Kocanız ona resmi nikahlı ,size imam nikahlı gibi davranıyor bilmem farkında mısınız?Ben geri kafalıyım lütfen ne varmış eski eşte yabancı mı o. Karşılıklı çay içmek yapmadıkları şey mi? Evli olduğum kadın bu yabancı mıymış? Koynuna da al bari dedim? Pişkin pişkin alırım nolacak hiç mi almadım dedi? Diyorlar ki insan neden delirir. Benim arabam eşimde kalmıştı bir gün bu kadın kötü olmuş eşim benim arabamla alıp evine bırakmış. Son bir ay. Bitti bitti bitmedi bitti
Evet ah ah bir de ben nasıl melek gibiydim içimden azrail çıkardılar
Konuşmaktan kastettiğim sohbet etmek aşk yaşamak flort değil. Ben bu kadının mazlum masum hali yanında şirret öfkeli olan ben oldum.
Bende ayni senin durumunu yaşıyorum okuyunca şok oldum.Ben bide hamileyim ne yapacağımı şaşırdım kaç kere konu açayım dedim. Çok çaresizim bende 32 haftalığımBen geri kafalıyım lütfen ne varmış eski eşte yabancı mı o. Karşılıklı çay içmek yapmadıkları şey mi? Evli olduğum kadın bu yabancı mıymış? Koynuna da al bari dedim? Pişkin pişkin alırım nolacak hiç mi almadım dedi? Diyorlar ki insan neden delirir. Benim arabam eşimde kalmıştı bir gün bu kadın kötü olmuş eşim benim arabamla alıp evine bırakmış. Son bir ay. Bitti bitti bitmedi bitti
Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor.
Eşim eski eşiyle görüşüyor. Ben çıldırıyorum. Kavga çıkıyor çoğu zaman ben çıldırıyorum. Tekme tokat birbirimize giriyoruz. Çoğu zaman ben sinirlenince o evden çıkıp gitmeye çalışıyor ama ben daha da sinirlenip onu dövmeye kalkıyorum itiş kakış. Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor. Bir de ben çok güçlüymüşüm o mazlummuş filan diyor. Bu arada benimde onunda morluklar geçmeden biz barışıyoruz o da ayrı. Kafayı yiyecekmiş gibi kıskanıyorum. Gözüm dönüyor. Başka kadınla konuşsa bu kadar çıldırmıyorum.
Yaşadığının aynısı başıma geldi.Kendilerini alfa erkek sanıyorlar.Hala da başıma geliyor.Şimdi evli bir dr peşimde.Hiç o taraklarda bezim olmadığı halde böyle.Olsa nasıl olacakmış.Olsa onla bunla ;Aman Allahım koru beni.Benim başımda da böyle bir mal vardı bir aralar. Aynı okuldaydık. Bu beyimiz de Alfa erkek pozisyonundaydı. Benim bildiğim aynı anda 3 kişi koşuyordu peşinden. Öyle aman aman yakışıklı da değildi. Sadece boyu ve kadrosu vardı. Herkes bunun peşinde, bu benim peşinde. Birgün dayanamadım sordum; senin benimle derdin ne diye. Derdi bana ulaşamamasıymış. Herkes onun peşinden koşarken benim ondan olabildiğince uzak durdum. Beyimizin egosu zedelendi tabii.Ben senin yerinde olsam cidden uğraşmazdım. Allahaşkına ciğeri beş para etmez adamı bulunmaz hint kumaşı yapmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?