Eşim eski eşiyle görüşüyor

Sizin ilişkiniz sağlıklı değil,hadi diyelim bu sorunu aştınız yarın öbür gün başka bir sebepten dolayı tekme tokat dalarsınız birbirinize.Üzgünüm ama evlilik böyle olmaz.
Eşinize gelince yaptığını onaylamıyorum,benim de hoşuma gitmezdi.

Flort yok demissiniz bana sacma geldi. 4,5 senelik iliskim var gun icinde havadan sudan mesajlasiriz, her mesajda kalpler havada ucusmaz. O mesajlarda onemli olan nokta sevindikleri, uzuldukleri, kizdiklari seyleri birbirleriyle paylasmalari bunlara dikkat edin bence

haklısın. Kadını bul git onla konuş. De problem ne sürekli görüşüyorsunuz. unutamadıysan söyle de bence kocandan önce onu bi döv sonra kocana da iyi bir ders ver olmadı baktın devam ediyorlar sonuç belli....

bu gibi durumlarda tabiri caizse kör ölüyor badem gözlü oluyor. (tecrübeyle sabit) yalnız bu sorunu çözmek için bir çok 'medeni' yol varken, birbirimize tekme tokat daldık ne ya bu şekilde çözemezsiniz benden söylemesi. bir de morluklar geçmeden barışıyoruz demişsiniz. bu şekilde bırakın eski eş sorununu çözmeyi, evliliğiniz bile yürümez. yaşlarınız kaç, evlilik olgunluğu ikinizde de yok

canım yeni evliliklerde zaten birsürü problem olur.
ama bu sizinki bambaşka olmuş.
öncelikle yapman gerekn zor olsa da sinirlerine hakim olman.
adam kendi suçunu senin öfke kontrolün olmamasıyla ortbas etmiş resmen.
adamı karsına al bagırmadan ciddi ciddi konuş.
bak canım ben seni seviyorum. sevdik evlendik yuva kurduk.
geçmişinle ilgili birşeyin bu yuvamızı bozmasına izin veremyiz.
eski eşinle görüşmeni katiyen istemiyorum. numarasını ngelle.gerekirse numaranı değiştir
de. yok ben yapamam edemem diyorsan ben gidiyorum evli kalmamızın bi manası yok de.
ve gerekirse çek git. ama bunu sinirle değil gayet sevginle onla evli kalmak istediğini göstererek de.
senin bu davranıslarınla kadınla görüşeceği yoksa da ona cazip gelmeye başlar. Allah korusun.lütfen
beni dikkate al. yoksa ya boşanırsınız ya komalık olursun canım

Bu yorum ciddi miydi. Kadını döv olmadı kocanı mi

Böyle bir adama söylenecek tek cümle var"S.....T. Onu al koynuna ozaman".Daha neler duyacağız ya resmi nikahlımısınız siz.Resmi nikahlı bir adamın böyle bir cümle kurması bence imkansız.Kocanız ona resmi nikahlı ,size imam nikahlı gibi davranıyor bilmem farkında mısınız?

Evet ah ah bir de ben nasıl melek gibiydim içimden azrail çıkardılar

Şimdi kocan hatun kişiyle sohbet edince psikolojisi mi düzeliyormuş gerekçe bu mu yani
Valla senin herif olmadan duramıyorsa bu ablamız konuşma dışında başka istekleri de oluyordur ihtiyaç yani
Kocan evlendiğinizi anlayamamış bence dövme sövme çok çirkin
Aklı başına gelene kadar eve alma

Konuşmaktan kastettiğim sohbet etmek aşk yaşamak flort değil. Ben bu kadının mazlum masum hali yanında şirret öfkeli olan ben oldum.

Öfke ile kalkan zararla oturur diye boşa dememişler. İnsan, kimin yanında mutlu ve huzurlu ise onun yanında olur. Biraz kendinize güvenmelisiniz. Belli ki eski ilişkisi yolunda gitmemiş ve ayrılmış, sizi tercih etmiş. Siz de pişman etmeyin, mutlu edin. Sohbet etmenin ve manevi destekte bulunmanın fazla bir tehlikesi yok ama huzursuz tavrınızı devam ettirmeniz büyük bir sorun. Biraz sakin olun biraz kendinize güvenin.

eğer ortada eski eşinden olan çocuk konusu yoksa bence oturup düzgün bir sekılde konuşmalısınız bu konuyu

Bende ayni senin durumunu yaşıyorum okuyunca şok oldum.Ben bide hamileyim ne yapacağımı şaşırdım kaç kere konu açayım dedim. Çok çaresizim bende 32 haftalığım

Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor.

Oha! Tabi ki yabancı bi kadınla görüşüyor. Ne demek ne var? Çok şey var! Benim için kesinlikle boşanma sebebi. Hiç tereddüt etmez boşardım. Bence imkanınız varsa bi süre evi terk edin aklı başına gelsin. Gerçi siz evi terk etseniz yedekte bi karısı daha var ev kadınsız kalmaz gibi geliyor ya neyse.

Ayrıca burda "eski kocamla görüşüyorum diye şimdiki kocam beni dövdü" yazdaydınız "e sen de hak etmişsin" diyen üyeler olacaktı. Dayak hiçbir şeyin çözümü değil inananın. Sadece anlık sinirinizi alırsınız o kadar.

boşa belki senlede böyle ilgilenir
manyak mı ne adam

Çocuk yoksa direkt kan çıkma sebebi.
Boşanma nedeni.
Valla sabırlıymışsın bile.

hiçbir şekilde kabul edilemez bir durum. o zaman boşanmayacaktı. böyle saçmalık olur mu ya?

Yaşadığının aynısı başıma geldi.Kendilerini alfa erkek sanıyorlar.Hala da başıma geliyor.Şimdi evli bir dr peşimde.Hiç o taraklarda bezim olmadığı halde böyle.Olsa nasıl olacakmış.Olsa onla bunla ;Aman Allahım koru beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…