- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi nickyokdayok
-
Gözümün yaşı kurumadı. İşime odaklanamıyorum arkadaşlarım yapıyor işlerimi. Ben kazara bir şekilde bir erkekle bir kelime fazla konuşsam vay kıyamet.
O kadın kuyruğunu sıkıştırıp gidecek. Boşanmam niye boşanayım ki? Benim olan benimdir. Benim elimden ben vazgeçmeden kimse bir şey alamaz. Ben eyleme geçmedim geçersem onun işini elinden almam bile bir saatimi almaz. Ama mağdur olma katsayısını artırmak istemiyorum. Ben boşanma aşamasına gelirsem dünyalarını önce başlarına geçiririm sonra boşarım.
O zaman kadın bizimkini önemsemiyorsu sorunları yoktu filanEvlendikten sonra mı çıktı meydana bu eski eş?
Daha önce görmez-görüşmez-konuşmazmıydı kocanız?
Çocuk yok nafaka yok boş kümeBoşanmış adam tabi ki eski eşiyle görüşecek çünkü çocukları var sizde bilerek bunları adama yanaşmış evlenmişsiniz bence şikayet etmeniz anlamsız çocuğu boşanmış erkeği eski hanımları para konusunda sömürüyor çocuk yüzünden , bunları bilmeniz gerekirdi şikayetiniz çok gereksiz buldum , ne bekliyordunuz ki ?
17 sayfada çocuk yok dendi 20 kere aynı mscj niyekiBoşanmış adam tabi ki eski eşiyle görüşecek çünkü çocukları var sizde bilerek bunları adama yanaşmış evlenmişsiniz bence şikayet etmeniz anlamsız çocuğu boşanmış erkeği eski hanımları para konusunda sömürüyor çocuk yüzünden , bunları bilmeniz gerekirdi şikayetiniz çok gereksiz buldum , ne bekliyordunuz ki ?
Çocuk yok nafaka yok boş küme
Ben geri kafalıyım lütfen ne varmış eski eşte yabancı mı o. Karşılıklı çay içmek yapmadıkları şey mi? Evli olduğum kadın bu yabancı mıymış? Koynuna da al bari dedim? Pişkin pişkin alırım nolacak hiç mi almadım dedi? Diyorlar ki insan neden delirir. Benim arabam eşimde kalmıştı bir gün bu kadın kötü olmuş eşim benim arabamla alıp evine bırakmış. Son bir ay. Bitti bitti bitmedi bitti
Bosanmanin sebebi illa adamın mutlu edememesi mi oluyor . Boşanmış insanlarla da gayet evlenilirBirde boşanmış adamla evlenmek büyük risk , sende bu riski göze alarak evlenmişsin eski eşine mutlu edemeyen adam senide edememiş
Bosanmanin sebebi illa adamın mutlu edememesi mi oluyor . Boşanmış insanlarla da gayet evlenilir
Boyle bir adam için savaşmak ne kadar akılıca acaba . İlla ki bu adam senin üstüne gül koklayacak. Belli yani. Eski karısı olmasa bir başkası. Kişiliksiz bildiğin. Gelecek bu adamla iğrenç olur.Eşim eski eşiyle görüşüyor. Ben çıldırıyorum. Kavga çıkıyor çoğu zaman ben çıldırıyorum. Tekme tokat birbirimize giriyoruz. Çoğu zaman ben sinirlenince o evden çıkıp gitmeye çalışıyor ama ben daha da sinirlenip onu dövmeye kalkıyorum itiş kakış. Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor. Bir de ben çok güçlüymüşüm o mazlummuş filan diyor. Bu arada benimde onunda morluklar geçmeden biz barışıyoruz o da ayrı. Kafayı yiyecekmiş gibi kıskanıyorum. Gözüm dönüyor. Başka kadınla konuşsa bu kadar çıldırmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?