Eşim eski eşiyle görüşüyor

O kadın kuyruğunu sıkıştırıp gidecek. Boşanmam niye boşanayım ki? Benim olan benimdir. Benim elimden ben vazgeçmeden kimse bir şey alamaz. Ben eyleme geçmedim geçersem onun işini elinden almam bile bir saatimi almaz. Ama mağdur olma katsayısını artırmak istemiyorum. Ben boşanma aşamasına gelirsem dünyalarını önce başlarına geçiririm sonra boşarım.

Evlendikten sonra mı çıktı meydana bu eski eş?
Daha önce görmez-görüşmez-konuşmazmıydı kocanız?

Boşanmış adam tabi ki eski eşiyle görüşecek çünkü çocukları var sizde bilerek bunları adama yanaşmış evlenmişsiniz bence şikayet etmeniz anlamsız çocuğu boşanmış erkeği eski hanımları para konusunda sömürüyor çocuk yüzünden , bunları bilmeniz gerekirdi şikayetiniz çok gereksiz buldum , ne bekliyordunuz ki ?

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Çocuk yok nafaka yok boş küme

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Boşanmış adam tabi ki eski eşiyle görüşecek çünkü çocukları var sizde bilerek bunları adama yanaşmış evlenmişsiniz bence şikayet etmeniz anlamsız çocuğu boşanmış erkeği eski hanımları para konusunda sömürüyor çocuk yüzünden , bunları bilmeniz gerekirdi şikayetiniz çok gereksiz buldum , ne bekliyordunuz ki ?

1
17 sayfada çocuk yok dendi 20 kere aynı mscj niyeki

Çocuk yok nafaka yok boş küme

Böyleyse üzgünüm ama gorusmekten fazlasini yapiyorlar...sizden boşanıp onunla bir araya gelmesi an meselesi.
Bosanmissa ve de cocuk yoksa birbirlerine artik yabancı olmasi gerekir. Masallah genis genis görüşüyorlar. Özrü de kabahatinden büyük.
Ayrica bazı boşanmış ciftlerde cinsel hayat devam ediyor zaten bir gecmisleri de var oldugu icin kadin icin eski esle cinsellik guvenli geliyor.
Eski es geri döner umuduyla hic vazgeçmeyecektir. Ta ki hayatina biri girene kadar.

Birde boşanmış adamla evlenmek büyük risk , sende bu riski göze alarak evlenmişsin eski eşine mutlu edemeyen adam senide edememiş

Ohaaaaa cüşşşş hössssstttttt!!!
Aynı seyi siz yapsanız, 2. evliliginiz olsa ilk eşiniz hakkinda boyle konussaniz su anda yasin okunuyordu arkanizdan!!

Keşke başka bir adama aşık olsaydın , senide mutlu edememiş sevmeye değmezmiş , zaman erkek için önemli değil ama kadın için önemli

Birde boşanmış adamla evlenmek büyük risk , sende bu riski göze alarak evlenmişsin eski eşine mutlu edemeyen adam senide edememiş
Bosanmanin sebebi illa adamın mutlu edememesi mi oluyor . Boşanmış insanlarla da gayet evlenilir

eski eşine geri dönen erkekler çok var ben pek masum bulmadım eşinizi ve eski eşini dikkat etmelisin ..tavsiyem kökten çözmelisin ya görüşmeyeceksin yada boşanacagım de bakalım ne yapıyor ? ayrıca şiddet yanlı tarafınızı hiç okumamış farzediyorum bu şekilde evlilik yürümez ,karı koca kendinize çeki düzen vermelisiniz..

Boyle bir adam için savaşmak ne kadar akılıca acaba . İlla ki bu adam senin üstüne gül koklayacak. Belli yani. Eski karısı olmasa bir başkası. Kişiliksiz bildiğin. Gelecek bu adamla iğrenç olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…