Eşim, eski kız arkadaşını unutamıyor..

eski aşkını unutamadıysa
sizinle niçin evlenmiş bu adam

Yuh yani daha neler...

O ne öyle? lıselı aşıklar gıbı gördüm tekrar aşık oldum fılan.. :1shok:

Eşinize soyleyın saçmalamasın.Bana böyle bı cumle kursa burnundan getırırım,ona sormam bıle boşanalım mı dıye.AY çok saçma yaa,gitsin tekrar onun yanına ozaman yada kessin sesini.kötükedihüso

AYrıca kızdan yüz bulmuş gibi geldı ban CADIARZU

10 yıllık evliliğiniz varmış.hala unutamadıysa bilemiyecem ama çok zor olsa gerek senin açından.ve unutamadığınıda dile getirebiliyorsa

10 yılık evlisinşz ve eski sevgilisini unutamamış öyle mi....
Anında kapı dışarı, gitsin o unutamadığı sevgilisinin yanına madem....
Boşanmayı niye kabul etmiyor???

pardon da o bunları söylerken siz ne yapıyorsunuz?
sanki geçen hafta izlediğiniz filmin kritiğini yapar gibi dinliyor musunuz?
iki çift laf söyleyemiyor musunuz?
madem eski aşkı depreşti, kaçamak kaçamak bakışmak istiyor niye sizden boşanmıyor?
siz bunları nasıl sineye çekiyorsunuz?

Nasıl yani ya.benneyaptımki

Ne demek özlüyorumbenneyaptımki

Bakışmalar ne demek.benneyaptımki

sanmıyorum unutamasın
alışkanlıktır bence
seni sevmeseydi neden evlensin

ne kadar ağır birşey bu yaa...:1shok:

10 senelik kocam bana gelip eski sevgilisini unutamadığını söyleyecek..

vallaha onu direk kapının önüne koyarım bakalım kimi unutamayacakmış karar versin..klava:

bu ne sorumsuzluk evlilik çocuk oyuncağı mı?

Lütfen kendinize bunun yapılmasına izin vermeyiniz.. bu kadar aşağılatmayın kendinizi..

sinirlerim zıpladı..

onu mu özlüyormuş, depreşmiş mi, bakışmışlar mı, canım senin gururuna ne oluyor bu arada, sen nasıl böyle konuşuyorsun diyemiyor musun, hiç saygısı yok sana eşinin sanırım

napim ya soyleyin akil verin

Kocacim kendine niye eziyet ediyorsun?
Böyle mutsuz olmana hic gerek yok, ben cekilirim aradan yolun acik olsun
der ve güle güle derdim böylesine...

Ayip ya...insan esine 10 yillik karisina eski askimi unutamadim dermi?

Bunun iyce perdesi patlamis

2 cocugumuz var biri 5 digeri 6

siz boşanmaktan bahsederken 2 çocuğunuzu düşünebiliyorusunuz ama kocanız eski sevgilisine duyduğu aşktan bahsederken bunu hatırlamıyor.
pişkin pişkin bakıştığını anlatıyor.
siz napıyım diyorsunuz.

artık ben olsam napardımı yazmayacağım.
çünkü herhalde gariplik bende ki bana başkasına duyduğu aşktan bahseden kocayla akşam aynı yatakta yatmayı içim kaldırmaz.

sineye cekermiyim hayatta yuzune soyluyorum tepkimi veriyorum o benden hayatta bisey saklamaz direk soyler bosanalim diyorum git onun yanina diyorum olmaz diyo israrla bahsetme ondan ozaman bida diyorum tamam diyo tekrar basliyo

sineye cekermiyim hayatta yuzune soyluyorum tepkimi veriyorum o benden hayatta bisey saklamaz direk soyler bosanalim diyorum git onun yanina diyorum olmaz diyo israrla bahsetme ondan ozaman bida diyorum tamam diyo tekrar basliyo

nereye kadar izin vermeyi düşünüyorsunuz onun bu depreşmelerine peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…